Mai favoritter

  • Skrevet: 01.06.2015
  • Klokken: 15:42
  • Kategori: Favoritter

Heihei! I dag var min første dag med eksamensforberedelser, og nå ser jeg bare så frem til å bli ferdig med denne uka! Jeg rekker ikke å blogge så mye, men jeg har et par innlegg på utkast på lur, som jeg bare kan publisere. Men i hvert fall så klikket jeg meg inn på en blogg for noen uker siden, hvor det var en som hadde laget et innlegg etter hver måned med sine favoritt produkter den siste tiden, og jeg tenkte at dette kanskje kunne være noe jeg kunne begynne med også.


♥ Biotherm Body Milk - Dette er egentlig mitt ALLTHETIME favorittprodukt.

Det jeg liker best med denne er for det første at den lukter frisk sitron, og det merkes i lang tid etter. For det andre, så elsker jeg at i forhold til body lotion så er denne mye tynnere, trekker seg fortere inn i huden, og huden føles myk. Man slipper også å bruke så mye hver gang og det å føle at man har et fett lag på kroppen. Jeg elsker spesielt å bruke denne på sommeren når jeg er i varmere strøk - perfekt å smøre seg med etter man har dusja etter en lang dag på stranda. Å smøre seg med body milk/lotion hjelper også med å holde på brunfargen.


♥ Hand Food - Sugar Crush

Denne håndkremen har vært et must for meg i det siste. Jeg vet ikke helt hvorfor, men når våren kom så ble jeg plutselig så veldig tørr på henda, og da passet denne helt perfekt. Jeg fikk tre slike små håndkremer i julegave av stesøstrene mine, og de er perfekte å ha med seg i en eventuell veske, skolesekk, på tur, reise og egentlig alt.


♥ Viva La Juicy Noir - Denne er ikke min engang

Hver eneste morgen den siste måneden har jeg stjelt en liten sprut av denne parfymen til lillesøsteren min når ho har dratt på skolen. Den lukter så godt og friskt, og jeg føler meg skikkelig fresh når jeg får den på. Jeg vurderte å kjøpe den til meg selv, men så fikk jeg faktisk Viva La Juicy Blanc isteden fra Haakon, og den er jeg også veldig fornøyd med! Er ikke så stor forskjell på luktene!


♥ Fish Eye Lens

Som jeg laget et eget innlegg om for en liten stund tilbake, så fikk jeg tre kameralinser til iPhonen min i posten. Av de tre er helt klart min favoritt fish-eye linsa. Den tar dritkule bilder nesten uansett hvordan motiv man har. Kjempe praktisk å ta med seg rundt også i stedet for å kjøpe en hel fish-eye linse til et stort kamera som tar stor plass. Hadde nok helt sikkert vært kult det også, men det er helt klart mye lettere å dra med seg den lille linsa rundt overalt - man kan jo bare putte den i lomma.


♥ Armbånd i gull og sølv

I midten av mai så kjøpte jeg meg dette armbåndet i sølv, og jeg elsket det etter første dag og ønsket meg derfor ett i gull også! Det fikk jeg av min kjære Haakon til bursdagen min, og de har vært en absolutt favoritt denne måneden.


- Elise


Christian Lystad

01.06.2015 kl. 20:04
Hei Elise så fine bilder

Lykke til med Eksamen

Har du hatt en fin da?

jeg har også hatt en fin dag da

Unnskyld for at jeg maset på deg

det var ikke meningen Da

Jeg er Dum og Stygg

Jeg er glad i deg

Ha en fin kveld

Elise Kristiansen

02.06.2015 kl. 13:53
Christian Lystad: Tusen takk Christian! Jeg har hatt det fint, holder fortsatt på med eksamen vettu! Det går fint, du er ikke dum :D Ha en fin dag videre!
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits