Forrige ukes..

  • Skrevet: 26.05.2015
  • Klokken: 20:20
  • Kategori: Everyday

...Høydepunkt - Det må være at jeg endelig fylte 18 år på torsdag!! Har ventet såå lenge på det, og jeg gleder meg kjempe masse til å dra på byn med jentene til helga! Og selvfølgelig turen som kjæresten min tok meg med på. På et kjempe fint og koselig hotell i Hurdal. Jeg er så heldig!


Nedtur - At jeg merker mer og mer til at det nærmer seg medieeksamen neste uke. Føler det begynner å presse mer og mer på nå. Er så mange vanskelig ord og uttrykk og forskjellige ting man må kunne i de forskjellige programmene. Så tanken på at jeg er midt i eksamenstiden om en uke, dreper meg litt på innsiden akkurat nå.

Sang - Tro det eller ei, men jeg henger fortsatt litt igjen fra russetida, og jeg har vært helt hekta på Galleriet 2015 av ZL-Project. Skikkelig slækk, kul og rar russesang.
 
Inspirasjon - Jeg blir så inspirert og motivert til å trene for tiden. Og i hvert fall når jeg ser bilder av nye treningsklær, folk som er flinke til å trene, utviklinger, resultater og masse frukt og grønt. Jeg får så lyst til å bare trene og spise masse frukt isteden for godteri.

Wantie -  Den siste uka så har jeg gått og siklet etter Triangle bikiniene, jeg har sååå lyst på en sånn som jeg kan ta med meg og være brun i når jeg skal til Frankrike! I tillegg har jeg også siklet etter den svarte klokken dere kan se på bildet under.


- Elise


Christian Lystad

26.05.2015 kl. 20:45
Hei Elise så fint bilde av deg

du er en pen jente

Så fint antrekk du har på deg

det kledde du da

Tanja Amanda Höglund Pettersen

26.05.2015 kl. 21:40
Elsker slike innlegg :)

Hadde satt kjempe stor pris på om du tok en titt innom min blogg også! Håper du får en kjempe fin dag videre :)

Elise Kristiansen

26.05.2015 kl. 22:53
Christian Lystad: Tusen takk :D Koselig :D

Elise Kristiansen

26.05.2015 kl. 22:54
Tanja Höglund Pettersen: Åå, så koselig å høre :) Jeg skal selvfølgelig ta en titt, er innom hver dag jeg :D Håper du også får en fin dag videre!
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits