Sommersko

  • Skrevet: 03.06.2015
  • Klokken: 22:50
  • Kategori: Mote

Nå er det endelig på tide å dra frem alle sommerskoene - i år har jeg noen nye og noen gamle. Elsker den tiden av året hvor man tar frem alt av sommerklær og sommersko igjen, jippi!♥ Kjøpte meg nesten nettopp disse sandalene! Mamma kjøpte seg de ifjor sommer, og da hadde de ikke størrelsen min igjen. Men endelig etter ett år med leting, fikk jeg tak i dem fra en outlet som tilhører Bianco. Jeg er kjempe fornøyd - fint til solbrun hud, noe jeg ikke eier nå.


♥ Birkenstock - Disse kjøpte jeg i Frankrike i fjor, det var tilbud på de, og i butikken vi kjøpte det i var det bare tilbud på de med én rem. Jeg syntes ikke det gjorde noe, fordi da har jeg noe litt annerledes enn alle andre med to remmer. Mamma kjøpte seg helt like bare med zebramønster - dritkule!


♥ Svarte blonde Toms - disse er egentlig lillesøsteren min sine, men jeg stjeler de og bruker de egentlig mer enn ho, ups! De er litt store, men de er også veldig fine!♥ Maritime Toms - Disse kjøpte jeg i Strømstad i fjor, rart de ikke er ødelagte med tanke på hvor mye jeg brukte de i fjor sommer. Jeg er veldig glad i maritime farger og mønstre på sommeren, og spesielt når vi er på hytta og mye ute med båten osv.


♥ Sebago Docksides - Seilerskoa til mamma brukte jeg også veldig mye i fjor sommer, og forhåpentligvis vil jeg bruke de mye i år også. De er forferdelig vondte å gå inn når de er helt nye, men når du først har gått en stund med dem, så blir det veldig deilige!

- Elise

Christian Lystad

03.06.2015 kl. 23:00
Hei Elise så fine sko du har

ja Regn er kjedelig

Elise Kristiansen

04.06.2015 kl. 12:04
Christian Lystad: Hei, tusen takk! Jaa, i dag er det fint vær da :D
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits