Ukens...

  • Skrevet: 07.06.2015
  • Klokken: 14:34
  • Kategori: Everyday

..Høydepunkt: Det å bli ferdig med medieeksamen, utrolig deilig følelse å sitte igjen med! I tillegg hadde jeg fri på fredag, og har helg helt til mandag. Null skole på meg før til tirsdag!

..Nedtur: At det har blåst så veldig mye her på Østlandet! Det har vært så fint vær med sol osv, men det har blåst helt forferdelig mye.

..Beste innkjøp: Det går faktisk ikke an å velge en ting av alt jeg har kjøpt med denne uken. Men hvis jeg skal velge en ting, må det vel bli buksa fra Bikbok til 300kr, som egentlig koster 600kr.


..Drøm: Akkurat nå, så bare drømmer jeg om at jeg ikke kommer opp i muntlig eksamen, så jeg får dratt til Frankrike. Krysser alle fingre og tær for at jeg ikke kommer opp, må få med meg vår årlige tur til vakre Cannes, på den franske La Riviera.


..Bilde: Jeg velger et bilde som jeg har brukt VELDIG mye tid på denne uken, og det er det ene produktet jeg laget til eksamensoppgaven min i Grafisk Design.

Hvis noen nysgjerrig på hva oppgaven gikk ut på, hva jeg tenkte og hvordan jeg gjorde det, tenkte jeg å lage et eget innlegg om det senere. Er noen interesserte?

- Elise

Emilie Josefine

07.06.2015 kl. 14:37
Morsomt innlegg ^^ Ha fortsatt en super søndag! :)

Tanja Amanda Höglund Pettersen

07.06.2015 kl. 16:05
Så fint innlegg :) Hadde satt kjempe stor pris på om du tok en titt innom min blogg også! Håper du får en kjempe fin dag videre :)

Elise Kristiansen

08.06.2015 kl. 10:38
Emilie Josefine: Tusen takk! :D

Elise Kristiansen

08.06.2015 kl. 10:39
Tanja Höglund Pettersen: Tusen takk :D
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits