Seiletur i Middelhavet

  • Skrevet: 17.07.2015
  • Klokken: 11:37
  • Kategori: Reise

Hei! Beklager for at jeg tok en uanmeldt liten lang ferie fra bloggen. Jeg har hatt veldig mye jobb i det siste, og fridagene mine har jeg prøvd å utnytte så mye som mulig. Så som sagt så skulle jeg lage et eget innlegg om seileturen vi var på i Frankrike. Det var en helt fantastisk opplevelse, som jeg virkelig vil anbefale for alle!

Vi møtte opp på den franske croisetten i Cannes kl halv elleve. Der ble vi møtt av to fantastiske engelskmenn i en flott seilebåt. Den så ganske liten ut til at det skulle være tolv mennesker med i den. Gjengen jeg dro med var venninna til mamma, tvillingbarna henens, søstra mi, mammaen min, og jeg. Så vi var 6 stk. Noe som betydde at de skulle komme enda fire ukjente personer. Det som møtte oss var tre superhyggelig amerikanere fra New York, og en koselig franskmann. Det hele startet med at vi ble kjent med hverandre alle sammen, og kjørte av gårde med seilebåten. Helt ærlig, har jeg alltid vært livredd for å kjøre seilebåt med seil, men denne gangen måtte jeg bite i det sure eplet - noe jeg ikke angrer på i det hele tatt. Det var jo en helt fantastisk og befriende følelse.
Pierre som dere kan se på bildet her, er en av eierne til den flotte båten. Han var så utrolig hyggelig, og han inkluderte alle til å være med å seile, sette opp seil, dra i forskjellige tau, og lot oss henge i en huske utenfor båten - kjempemorro!Etter at vi hadde kommet et stykke og hadde seilet i ca en time, fant vi et lunt sted vi kunne slenge ut dreggen og bare kose oss. Det startet med en kjempegod lunsj.Tror jeg aldri har spist så mye før, det var så mye forskjellig, og såå godt!

Mie og Amanda koser seg med kjeks og ost.Flotte mennesker!Her hjelper vi til alle mann.Fine seilet!

Søstra mi sin tur til å slenge seg ut.Og jeg måtte selvfølgelig seile når jeg først var med på seiletur jeg også

Hele gode gjengen bortsett fra de som eide seilebåten.

Martin sin tur til å bli slengt ut.

Wii, bade, bade og snorkle.Pent...

Etter ca fem timer på dette stedet begynte vi å seile tilbake og var på croisetten i Cannes igjen ca klokka seks.

- Elise

Christian Lystad

17.07.2015 kl. 22:48
Hei Elise Så fine bilder av deg og familien din

du er en pen jente

så fint antrekk du har på deg

det kledde du da

Kan du Sende meg en Venneforespørsel på bloggen

legg meg til som venn

Elise Kristiansen

19.07.2015 kl. 23:40
Christian Lystad: Tusen takk :)
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits