Shai Box

  • Skrevet: 20.07.2015
  • Klokken: 11:25
  • Kategori: New in

Heihei! For et par år siden bestilte jeg meg en gratis prøve av barberhøvelen som heter Shai - den eneste høvelen med seks kniver. Jeg ble veldig fornøyd med den med en gang, og har brukt den siden da. Hver eneste måned ble jeg tilsendt fire nye høvelblader i posten slik at man kunne bytte ut de sløve bladene. Det er noe jeg meldte meg ut av etter noen måneder, fordi da hadde jeg et lager med nye blader. 

Plutselig nå i det siste så har jeg sett så mye av at bloggere har prøvd en shaibox som var på tilbud til kr 99,-. Dette bestemte jeg meg derfor å prøve, fordi jeg ble veldig fornøyd med høvelen da jeg kjøpte den. Derfor ga jeg den gamle til lillesøsteren min, da jeg fikk min nye shaibox i poster her om dagen.


Her er hele pakka, den inneholdt: en rosa, liten toalettmappe.

Tre mini-høvler som skal brukes til bikinilinja. Veldig kjekt hvis man ikke orker eller har tid til å shave bort alt. Bare bruke en bikinilinjehøvel. Jeg har ikke prøvd de enda, men jeg ser frem til å prøve de. I tillegg fikk jeg en Wash & Shave såpe, som man rett og slett skal bruke til å vaske, og deretter shave. Denne har jeg prøvd, og jeg er superfornøyd med det.

Overraskende nok fulgte det også med en pakke med sminkefjerner, noe jeg faktisk trengte ny av nå. Denne er veldig bra, svir ikke i ansiktet og legger ikke igjen slik at du får oljete hud.

Sist men ikke minst fulgte selveste Shai høvelen med også. Den er jeg og har alltid vært veldig fornøyd med, i tillegg fulgte det med et ekstra barberblad til den "gamle" blir sløv.

Det fulgte også med en "henger" til høvelen som man kan sette fast med sugekopp på badet, eller i dusjen. Veldig kjekt!

Anbefaler alle på det sterkeste å bruke 99,- for alt dette! Du får utrolig mye for pengene, og du vil ikke angre ett sekund, uansett om du har høvelen fra før av eller ikke. 

- Elise

Christian Lystad

20.07.2015 kl. 18:37
Hei Elise Så fine bilder

Send meg en venneforespørsel på bloggen

jeg har deg ikke som venn

legg meg til som venn

Elise Kristiansen

20.07.2015 kl. 21:13
Christian Lystad: Tusen takk :)
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits