MINE TI DIGITALE BUD

  • Skrevet: 26.08.2015
  • Klokken: 09:45
  • Kategori: Blogg

1. FAVORITTNETTSTED
Mitt favoritt nettsted må vel egentlig være blogg.no. Jeg pleier ikke å være på så veldig mange andre nettsider enn blogger, nettbutikker eller nettaviser. Så blogg.no er der jeg tilbringer mest tid når jeg først gjør "noe annet."


2. FAVORITTNETTBUTIKK
Jeg elsker å klikke meg igjennom Nelly.com, spesielt når de har masse salg. Liker den nettbutikken veldig godt, først og fremst fordi nettsiden er veldig ryddig, strukturert og det er lett å vite og skjønne hvor man skal trykke for å komme seg dit man vil. Sist men ikke minst, så er det så mange fine klær der, de oppdaterer veldig ofte, har bra priser og har faktisk veldig fine klær på salg også!


3. FAVORITTBLOGG
Min absolutte favorittblogg er Camilla Pihl sin blogg. Jeg blir så inspirert av alle bildene hennes, og ikke minst klærne hennes. Hun er veldig dyktig, og er det en jeg ser opp til så er det henne. Selv om ingen er perfekte, så er Camilla Pihl den mest perfekte kvinnen jeg vet om - utrolig vakker, og virker som den godeste personen som finnes.


4. BESTE INSTAGRAM
SYMMETRYBREAKFAST er en av mine favorittbrukere på instagram. Generelt, så er jeg veldig glad i mat, derfor passer denne brukeren perfekt til meg. Blir så inspirert av å se disse bildene!


5. BESTE NETTSERIE
Nettserien jeg er helt obsessed with er Pretty Little Liars. Jeg har sett på det helt siden 2011, året etter det kom ut, og jeg har vært veldig stor "fan" av denne serien, og fulgt hver eneste episode opp igjennom. Gleder meg masse til jula, når det kommer flere episoder - vær så snill, aldri la det stoppe!


6. MEST BRUKTE APP
INSTAGRAM helt klart! Har egentlig ikke noe mer å si. Jeg er også veldig flink til å oppdatere instagrammen min - FOLLOW ME ELISEKR! Gjerne kommenter instagrammen din under også, så skal jeg følge!


7. FAVORITT-APP
Hmm, er det lov til å velge to? I så fall velger jeg Instagram og VSCOcam. Instagram er jeg veldig mye på, og jeg elsker å bli inspirert av alle bildene til folk. VSCO er en redigeringsapp som blir veldig mye brukt fra min side, dere kan følge min grid, jeg heter ELISELR (skrev feil da jeg lagde brukeren). Her oppdaterer jeg ikke like ofte, men når jeg først gjør, så kommer det mange bilder om gangen. Det er fordi jeg bruker appen til å redigere alt av bilder, men jeg bare publiserer ikke alle.


8. MINST BRUKTE APP
Den minst brukte appen jeg har er "Dream Talk". Dette er en app du kan sette på om natten (helst mens du lader, fordi den suger strøm). I løpet av natten tar den opp alle lydene den hører. Jeg brukte den veldig mye på den gamle telefonen min, og har rett og slett bare lasta den ned fordi jeg trodde den ville bli mye brukt igjen. Noe som da ikke har skjedd. Men appen er faktisk veldig morsom! Jeg har flere opptak av at jeg snakker i søvne, hahaha dritmorsomt å høre på dagen etter!!


9. MIN DIGITALE LEVEREGEL
Jeg prøver å slutte å være så mye på sosiale medier som jeg er, så når jeg tar meg selv i å være mye på telefonen. Så pleier jeg å skjerpe meg, ved å for eksempel gå en tur uten å ha med seg telefonen, eller bare det å legge telefonen helt bort i timene på skolen slik at alt fokuset blir på det jeg skal lære, isteden for å sitte å vente på en melding. Et tips er å skru av varslene på de appene du får flest varsler på - jeg for eksempel, har faktisk aldri hatt på varsler på instagram.


10. MIN DIGITALE UVANE
Det å sitte litt for lenge på instagram til feil tid av og til. Hender ofte at jeg sitter og blar nedover når kjæresten min har laget frokost til oss, og sitter og venter stakkars. Da kan han ofte høre fra meg "Vent litt, jeg skal bare forte meg å bla til det siste bildet jeg ikke har sett på insta". Dette har jeg heldigvis bevisst prøvd å skjerpe meg på. For det er ikke noe spesielt hyggelig for han!

Christian Lystad

26.08.2015 kl. 22:23
Hei Elise så fine bilder av deg

du er en pen jente

så fint antrekk du har på deg

det kledde du da

Elise Kristiansen

26.08.2015 kl. 22:43
Christian Lystad: Tusen takk! :)
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits