GAVETIPS: FARSDAG

  • Skrevet: 27.10.2015
  • Klokken: 10:55
  • Kategori: Tips

Nå nærmer tiden seg hvor det er farsdag, min fars bursdag og julaften. Det samme problemet dukker opp år etter år, og jeg kan ikke telle på mine to hender hvor mange ganger pappa har fått såpe/sokker/deo/boxer av meg til disse dagene. Jeg kan tenke meg at det er flere der ute som er i samme situasjon og trenger noen tips til hva man kan kjøpe til faren sin. Jeg har klikket meg litt rundt i håp om å finne noe eget, og jeg tenkte å dele litt med dere.


Liten, lett å få med seg rundt, tradisjonell, praktisk og det er plass til kort og sedler. Du får kjøpt den HER!Barberblader blir fort "slitte" fordi de er møkkete. Ved hjelp av denne kan man rense barberbladene slik at de holder seg skarpe lenger. Den kan du finne HER!


Er faren din en handyman? Da kan dette være en fin gave. Hvis du ofte ser han skru, eller hvis dere for eksempel skal pusse opp. Da er dette magnet armbåndet veldig praktisk! Den finner du HER!


Eller er han glad i å sykle? Faren min sykler til jobb på morgnen for eksempel, da er dette perfekt å ha for en som ikke starter en morgen uten kaffe. Denne finner du HER!


Hva er vel ikke bedre enn at noen alltid røren i sausen for deg når du har fire andre kjeler å holde styr på? Disse finner du HER og HER!


T-skjorte er vel kanskje litt standard gave å gi, men ingen får vel nok av kule t-skjorter. Jeg vil si at det er bedre enn boxer og sokker som man ikke ser engang. Disse finner du HER og HER!


Denne skal jeg kjøpe til pappaen min! Denne ølkjøleren passer perfekt uansett om faren din drikker øl eller ikke. For den fungerer like bra med brus. Den passer tll glassflasker, og aliminiumsbokser. Denne kan du kjøpe HER!

Håper noen av tipsene var nyttig!

- Elise

IngunnLyng

27.10.2015 kl. 10:57
Takk for tipsene! ølkjøleren likte jeg best! :-D

Elise Kristiansen

27.10.2015 kl. 11:12
IngunnLyng: Bare hyggelig! Jaa, gleder meg til å gi en sånn til pappa :D

Henriette Celin

27.10.2015 kl. 11:22
Oo, så kule og nyttige gave tips! likte det magnetiske armbåndet og den øl kjøleren :-D

Elise Kristiansen

27.10.2015 kl. 11:26
Bergensergenser: Så godt å høre :D
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits