10 THINGS FOR XMAS

  • Skrevet: 02.12.2015
  • Klokken: 15:26
  • Kategori: Inspo


Heihei! Nå som det er desember og julen og ett nytt år nærmer seg, så tenkte jeg å skrive ned noen mål eller ting for hva jeg har lyst til å gjøre i desember! 

1. For det første må jeg bli ferdig med alle julegaver, eller kanskje begynne? Heldigvis har jeg ikke like mange å kjøpe til i år. Veldig kjekt at firkløveren min ble enige om at vi heller skulle gjøre noe koselig sammen, isteden for å kjøpe gaver. Jeg syntes selvfølgelig det er kjempe koselig å kjøpe julegaver, men når man ikke har så god råd, er det greit å slippe å kjøpe til et par!

2. Følge med på en julekalender på tv. Jeg elsker å se på barnetv i adventstiden. Det som er veldig trist er at NRK ikke skal sende eller legge ut Jul i Blåfjell eller Jul på Månetoppen lenger. Men jaja, da får jeg muligheten til å utforske noe nytt. Jeg gleder meg veldig til å se på Asbjørn Brekke sin julekalender, han slår alltid an! 

3. Gå masse turer og få frisk luft. Enten om det er å stå opp litt tidligere og faktisk GÅ til skolen. Eller om jeg bare skal en liten tur på butikken. Frisk luft er noe av det beste jeg vet, og det får man masse av på denne tiden av året!

4. Besøke familien min. Jeg er generelt ganske flink til å besøke familien min, men i det siste har jeg vært litt dårlig på det. I julen er det veldig mange som føler seg ensomme, så jeg syntes det er viktig å besøke og gi litt varme til de som kanskje ikke alltid har selskap. Som for eksempel bestefaren min som ble alene i fjor høst, han skal jeg besøke minst 1 gang i uken. 

5. Jeg vil bake til jul! Hvert år pleier søskenbarna mine og jeg å ha juleverksted hos bestemoren vår. Da lager vi enten kakemenn eller pepperkaker. Krysser fingrene mine for at det blir noe av i år også. Alle begynner å bli store nå, og da blir vi dårligere og dårligere til å gjøre slike ting. 6. Se masse julefilmer. Jeg elsker virkelig julefilmer. Hjemme alene, tre nøtter til askepott og reisen til julestjernen er helt klart mine favoritter! Gjett om jeg kommer til å sitte klistret til tven i jula.

7. Pynte rommet mitt. Det er alltid mamma som pleier å pynte til jul, men i år vil jeg være med. Og jeg skal sørge for at vi skal pynte i huset til pappa(som er litt sløv) også. 

8. Jeg vil ha en hvit jul. Får bare håpe på at snøen kommer i tide i år da. i fjor var det ikke noe snø rundt juletider, eller nesten ikke i det hele tatt på vinteren. Det finnes ingenting bedre enn en mørk kveld som lyses opp av den hvite snøen i juletider. Fingers crossed. 

9. Kjøpe juletre. Jeg har så lyst til å være med å kjøpe juletre i år også. Får så mye julestemning av det, og vi MÅ bare ha edelgran juletre. Den drysser ikke like mye som gran, lukter minst like godt og man slipper å feie så ofte. 

10. Drikke masse te og lese en bok. Jeg holder på med boken "Et helt halvt år", og den har jeg tenkt til å lese ferdig i julen. Da har man masse tid med seg selv, deilig!


 - Elise

Vilde

02.12.2015 kl. 21:18
så mange fine ting du vil gjøre i desember :D kos deg

Anna Maria

02.12.2015 kl. 21:20
skulle ønske jeg var flinkere til å besøke besteforeldrene mine mens jeg kunne også :( snill du!

Elise Kristiansen

02.12.2015 kl. 21:22
Anna Maria: uff :( tanken er god da :) Ha en flott kveld!

SUNNIVA

02.12.2015 kl. 21:41
Jeg håper også at det kommer snø snart!

Elise Kristiansen

02.12.2015 kl. 21:48
Sunniva: Jaa, det er så utrolig koselig! :D

Christian Lystad

02.12.2015 kl. 23:23
Hei Elise så mange fine ting du skal gjøre i desember da

kos deg

Elise Kristiansen

03.12.2015 kl. 09:46
Christian Lystad: Tusen takk, kos deg du også :D

Elise Kristiansen

08.12.2015 kl. 09:52
Vilde: Tusen takk! Kos deg du også, kjære deg!
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits