JANUAR FAVORITTER

  • Skrevet: 02.02.2016
  • Klokken: 08:13
  • Kategori: Favoritter


Hallo! Jeg tenkte å kjøre igang med månedens favorittprodukter igjen. Jeg gjorde dette en liten stund i fjor, da jeg plutselig datt ut av det. Men nå tenkte jeg å begynne helt fra start. Det går ut på at jeg i slutten av en måned, eller i starten av en måned, lager et innlegg om mine favorittprodukter den måneden som har vært. Det kan være alt fra kremer, til kameraobjektiver, til klær, sminke, bøker eller hva enn det måtte være. Håper dette faller i smak!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
ALOE HEAT LOTION - Denne kremen har reddet meg flere ganger denne måneden. Man kan bruke den på steder man har vondt. Enten om man har vondt i nakken, om man har strekt noe, om man er støl eller om man rett og slett bare har litt vondt ett eller annet sted. Den er litt sånn kaldvarm og prikker bort det som er vondt. (litt sånn prikking man får av tigerbalsam, bare mye mildere). Absolutt til å anbefale. Den er perfekt å bruke til massasje hvis man trenger det noe sted. Hvis du vil kjøpe denne, ta kontakt med meg på epost.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
L'OREAL REVITALIFT - Disse kremene er en vanlig dagkrem, og en øyekrem. De er på en måte laget for å hindre rynker i å komme. Jeg bekymrer meg ikke akkurat for det enda, men det er selvfølgelig greit å ha en krem som hjelper mot det også. Jeg vil jo være rynkefri så lenge jeg kan. Poenget mitt er at disse kremene er ganske lette, og tynne, men samtidig tykk nok. Litt vanskelig å forklare, men jeg er i hvert fall super fornøyd med disse, og bruker de hver dag. Øyekremen hjelper forresten veldig mot poser under øynene. Jeg smører den under øya rett før jeg legger meg. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
MAKEUP MEKKA VOLUME MASCARA & MAC LEPPESTIFT - Enda er disse favorittene mine. Mascaraen er fra makeup mekka, og gir utrolig bra volum på øyenvippene. I tillegg syntes jeg at den gir veldig lite klumper. Leppestiften er som jeg har skrevet tidligere, matt og helt perfekt til å bruke både til hverdagen, på fest eller når som helst. HER kan du kjøpe mascaraen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
45MM OBJEKTIV OLYMPUS PEN - Denne linsen har vært min absolutte favoritt, og det vedder jeg på at den kommer til å være resten av året også. Jeg har skrevet et innlegg om den HER.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
ØREDOBBER - Disse har jeg brukt kjempemasse. De øverste brukte jeg til og med på ballet. Jeg syns de er så fine. Helt perfekt størrelse, ikke for store, og ikke for små. De passer også til alt!

- Elise

Annabell kvarme Sagevik

02.02.2016 kl. 10:43
Mye fint der! :D

Elise Kristiansen

02.02.2016 kl. 13:23
Annabell kvarme Sagevik: Tusen takk <3

Henriette Celin

02.02.2016 kl. 13:45
Pene øredobber og leppestift <3

Elise Kristiansen

02.02.2016 kl. 19:26
Henriette Celin: Tusen takk <3
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits