2015 FAVORITTER

  • Skrevet: 05.01.2016
  • Klokken: 16:15
  • Kategori: Favoritter


Heihei! Jeg tenkte å vise dere mine skjønnhetsfavoritter igjennom hele 2015. Utrolig hvor mange forskjellige produkter man tester i løpet av et år, men nå har jeg klart å velge frem mine absolutt favoritter. Håper du liker det! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Makeup Mekka Contour Kit - Denne fikk jeg i gavekalenderen min, og har allerede blitt en stor favoritt. Jeg har aldri vært så veldig flink til å sminke meg med slike kompliserte greier, men etter at jeg fikk denne har jeg satt meg skikkelig inn i det, og innsett hvor mye det faktisk gjør. Jeg er superfornøyd!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Isadora color conecting concealer - Denne har jeg blogget om før. Her er det nemlig fire forskjellige typer concealere. Det står utenpå hva de forskjellige er til, og den er helt fantastisk. Jeg liker spesielt godt den "gulaktige" som er til dark circles under øynene. Den er perfekt på trøtte dager. Jeg pleier å ta på den under begge øynene, og ta fondation over der igjen. I tillegg er den grønne veldig genial hvis man har en tendens til å få røde merker eller kviser i ansiktet, for denne grønnfargen demper ned rødfargen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Maybelline dream pure BB-cream - Denne prøvde jeg for første gang da jeg fikk en prøve av den i et magasin, og jeg syns den dekket så utrolig mye og så mye bedre enn den jeg brukte. Denne er til de med litt oljete hud, men det finnes en som er til normal hud, bare at den er i rosa. (beklager for at den er møkkete, den har ligget sammen med en øyenskygge som knuste)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
♥ Makeup Mekka 5XL volume mascara - Jeg har ingenting mer å si enn at dette er min favoritt opp igjennom alle år tror jeg. 
♥ Mac Please Me Matte - Dette er den fineste leppestiften av alle. Den passer så fint til både fest og hverdag, og den gir en så utrolig naturlig og fin farge. Anbefaler alle å kjøpe denne!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Montagne Jennesse ansiktsmasker - Jeg fikk en hel del slike ansiktsmasker av kjæresten min for en stund siden, og jeg syns dem er så deilige. Det er litt forskjell på hvor mye det er i hver av de som dere kan se. Men likevel så er det såpass at de faktisk funker to ganger. Alle jeg fikk var forskjellige, noe jeg syns er ganske greit for da får jeg liksom testet ut hva jeg liker best. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
REN Gentle exfoliating cleanser - Dette er en ansiktskrubb som jeg pleier å ta en gang hver andre uke ca. Jeg pleier å ta den meg i dusjen, så når jeg venter på at balsamen skal trekke seg inn smører jeg denne i ansiktet, lar den bli til jeg skal skylle balsamen, og bruker en klut til å skrubbe hele ansiktet mitt med. Spesielt i nesekroken der man får hudormer. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
HandFood - Jeg fikk seks av disse til jul i 2014 og har nesten brukt opp alle. Disse er så deilige. De finnes i store også, men jeg syns størrelsen på denne er helt perfekt til å dra med seg rundt hvis man skal på skolen, jobb eller hvor som helst. Og selvfølgelig er den god å ha på våren og vinteren når man blir tørr på henda. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
O.P.I Matte top coat - Denne fikk jeg av lillesøsteren min da hun var i London i høst. Jeg syns at matt er så kult på lepper og negler at jeg måtte bare ha denne. Jeg kan skrive et eget innlegg hvor jeg viser dere forskjellen med og uten denne. Elsker den!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
♥ Veet bikini og underarm - Jeg pleier som oftest å barbere meg med høvel, men hvis jeg skal noe spesielt som i bursdag eller sommerfest eller hva som helst, så bruker jeg denne shavekremen. Jeg føler at resultatet blir mye bedre enn med vanlig høvel, og at man ikke trenger å smøre seg etter man har brukt den. 


Ikke glem å melde deg på konkurransen om ukas blogg HER!

- Elise

Style by Ida

05.01.2016 kl. 16:29
Så mange fine produkter :) Jeg har faktisk ikke prøvd noen av disse, men det er mange jeg har lyst til å prøve

sabrinah

05.01.2016 kl. 16:31
Kjempe fint innlegg om dine favoritter i 2015. Jeg håper du får en super fin dag videre! :) Ta også gjerne en titt innom bloggen min, om du vil. :D

lisarorvik

05.01.2016 kl. 16:42
Så mange fine og bra produkter :)

Elise Kristiansen

05.01.2016 kl. 17:17
Style by Ida: Tusen takk, jeg ble så inspirert av innlegget ditt, så jeg måtte stjele ideen din :D

Elise Kristiansen

05.01.2016 kl. 17:18
sabrinah: Tusen takk :) Håper du får en super kveld også! Det kan jeg gjøre :)

Elise Kristiansen

05.01.2016 kl. 17:19
lisarorvik: Tusen takk, vakre deg <3

Benedicte Arntzen

05.01.2016 kl. 18:08
så mye fint!

Hannehm

05.01.2016 kl. 21:46
superfint innlegg <3

Henriette Celin

05.01.2016 kl. 23:25
De ansiktsmaskene er kjempe herlige! og Hand Food er en veldig god håndkrem. Må få kjøpt meg en ny en snart :-D
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits