TIL DEG SOM ALDRI VET HVA DU SKAL HA PÅ DEG

  • Skrevet: 27.01.2016
  • Klokken: 13:04
  • Kategori: Tips


Heihei! Jeg tenkte å komme med noen tips til dere som ofte ender opp med å stirre inn i et fullstappa klesskap uten å finne noe som helst å ha på seg. Selv slet jeg veldig mye med dette tidligere, og tenkte å dele mine tips med dere. Det er virkelig ikke noe gøy når man vet at man har massevis av klær, men likevel finnes det absolutt ingenting du vil ta på deg. 


♥ Finn frem klær du skal ha på deg i god tid - Skjønner at kanskje ikke alle har tid til å planlegge en uke frem i tid hva man skal ha på seg. Men det går an å bruke en liten tid av dagen til å planlegge hva du skal ha på deg en eller to dager frem i tid, gjerne mer enn det også.


♥ Prøv alltid klærne før du bestemmer deg for å bruke det - Det har hendt så altfor mange ganger at jeg finner frem klær, og tror det ser bra ut sammen, men så står jeg der dagen etter og føler at det er ett eller annet som mangler, eller at det ikke var så fint som jeg så for meg. Men hvis du bruker 2 minutter på å prøve klærne på forhånd, slipper du å finne noe annet å ha på deg i all hast.


♥ Ta bilde av alle antrekkene dine - Ja, du leste riktig. Det kan være lurt å ta bilder av antrekkene du er fornøyd med slik at du kan se tilbake på det når du mangler inspirasjon til hva du kan bruke. Jeg tar bilder av alle mine antrekk, lagrer det i en mappe på Google+ Foto slik at jeg har tilgang til å få inspirasjon når som helst og hvor som helst. 


♥ Prøv å bruke penger på basis klær - Som for eksempel klær som er ensfarget. Hvitt, svart og grått er alltid innafor. Det er virkelig et must å ha slike enkle klær som en hvit t-skjorte, genser, svart bukse, olabukse, tykk strikket genser, cardigan, skjorte osv. Med et par slike enkle klær, kan man få så utrolig mange forskjellige kombinasjoner.


♥ Noter ned klær som passer sammen - En annen måte man kan huske kombinasjoner på er å for eksempel skrive de ned i en liten notatbok. Eller i et notat på telefonen din. Det kan også være lurt å notere, hvis du tenker på noe som kanskje kan passe sammen. Slik at du kan prøve dette senere. 


♥ Sett av litt tid til å prøve forskjellige klær - Jeg bruker ekstremt mye tid på å prøve klær. Men det er også fordi jeg virkelig elsker det. Hvis jeg kjeder meg, går jeg i klesskapet mitt (og til mamma), og sjekker om det er noe kult jeg kan prøve ut, knipser et bilde og prøver noe nytt. 


(♥ Hvis du tar bilder av antrekkene dine - Bør du legge alle mulige bilder i mappen. Du behøver ikke bare å legge inn de håpløse mobilbildene i mappen hvor du har oversikt over antrekkene dine. Putt de fine bildene av deg i mappen også, så kanskje du får enda mer glede av å bruke klærne neste gang.)
Var tipsene nyttig?

- Elise

Nina

27.01.2016 kl. 23:46
Ah, smart! Jeg er heldig, eneste gangene jeg sliter med å finne ut hva jeg skal ha på meg er de gangene jeg skal pynte meg skikkelig, og det er vel så enkelt som at det eneste jeg har av skikkelige finklær er akkurat litt for små, eller kjøpt til meg for snart ti år siden. Men takk for tips, tror jeg skal notere meg det bak øret til jeg eventuelt får bruk for det!

Elise Kristiansen

28.01.2016 kl. 09:04
Nina: Det er godt å høre! Ja, da skjønner jeg at det kan være vanskelig! Ja, så hyggelig :D <3

Christian Lystad

28.01.2016 kl. 00:27
Hei Elise så fine bilder av deg

du er en pen jente da

Elise Kristiansen

28.01.2016 kl. 09:04
Christian Lystad: Takk :)

Nina

28.01.2016 kl. 10:51
Synes forresten det nederste antrekket til høyre var nydelig!

Elise Kristiansen

28.01.2016 kl. 12:06
Nina: Åå, så hyggelig! Tusen takk <3
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits