FEBRUAR FAVORITTER

  • Skrevet: 01.03.2016
  • Klokken: 09:28
  • Kategori: Favoritter


Heihei! Tenk at i dag er februar allerede over, og vi går inn i årets første vårmåned, MARS! Jeg har gledet meg såå mye til mars, fordi det er fra nå og fremover det bare blir bedre og bedre vær, og man kan gå med lettere klær. Det som er skummelt med våren er at man blir litt lurt av været. Man tror det er varmere enn det er, noe som gjør at folk tar på seg mindre klær for tidlig, og da blir man syke. Huffhuff, dere får være forsiktige. Her er mine februarfavoritter:

BRUNE STØVLETTER
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Endelig har jeg fått brukt disse støvlettene. Jeg har vært i den fasen hvor jeg har brukt veldig mye svart. Så det var utrolig deilig å bruke noen lysere farger igjen. Eneste ulempen med disse skoene er at jeg må ha med meg et miniskojern overalt, hvis jeg skal ta av meg skoene. Fordi de er for stramme helt oppe, så hælen går ikke gjennom. Ellers er de supergode å gå i. De er kjøpt på Bianco, og er designet av Camilla Pihl.

MODALU VESKE
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Denne lille smarte vesken er helt klart en av mine favoritter denne måneden. Liten, praktisk, lett og supert smart å ha med seg overalt. Lenger ned på bloggen kan du se hvor lang den er. Den er fra City Bag og kostet 1000kr på 50%. 

APPELSINER
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Det må faktisk være lov til å ha dette som et eget punkt. Alltid på denne tiden av året og frem til litt etter påske spiser jeg så utrolig mye appelsiner. De er så gode på denne tiden av året, at de fortjener en egen plass. NAMNAMNAM, så utrolig friskt og godt!!!

SØLVSMYKKE
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dette sølvsmykke har jeg på meg hele tiden. Fikk det av kjæresten min til jul/ett årsgave. Det er litt spesielt, fordi det er liksom ikke et typisk hjerte, men noe litt for seg selv. Jeg fikk et armebånd og øredobber i samme serien. Det passer perfekt til alt mulig. 

MARMORTOPP & SILKEBLUSE
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Marmortoppen er dritkul, og den kan man style til alle mulige klassiske og enkle klær. Som feks en svart bukse, en enkel ensfarget bomberjakke eller cardigan. Skal snart publisere et innlegg hvor jeg har på meg denne. (fra Lindex)
Silkeblusen er også veldig fin og klassisk. Man kan bruke den til det meste, og denne lyse fantastiske fargen gir en veldig god stemning nå på våren. Hvis du har blå øyne, så fremhever den disse veldig! SIlke er også veldig behagelig og lett å ha på seg. (Fra Gina Tricot)

- Elise

 

Henriette Celin

01.03.2016 kl. 13:08
Den marmor toppen var skikkelig fin!

og sølvsmykket også. Ellers digger jeg både skoene og vesken<3

Elise Kristiansen

01.03.2016 kl. 13:10
Henriette Celin: Tuusen takk <3 Så hyggelig å høre, vakring <3

Christian Lystad

01.03.2016 kl. 16:40
Hei Elise så fine bilder

Elise Kristiansen

02.03.2016 kl. 08:19
Christian Lystad: Tusen takk :)

Mabr

01.03.2016 kl. 18:26
Jeg er også helt hektet på sølv smykker. Men som jeg likte den marmortoppen og vesken! wow :)

Elise Kristiansen

02.03.2016 kl. 08:19
Mabr: Jaa, det er så fint! I hvert fall sånne tynne korte, love it! Åå tusen takk, kjære deg :)

Irene

01.03.2016 kl. 19:23
De støvlettene var rett og slett helt nydelige :D

Elise Kristiansen

02.03.2016 kl. 08:19
Irene: Tusen takk, vakre :D
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits