MARS FAVORITTER

  • Skrevet: 01.04.2016
  • Klokken: 13:49
  • Kategori: Favoritter


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mars er allerede over, og vi går inn i den andre vårmåneden, April! 30 dager igjen til russetiden, og årets beste måned starter. Det er så mye å se frem til fremover, hvis man ser bort fra eksamen osv, uff. Jaja, her er i hvert fall mine favoritter i Mars.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
RIMMEL STAY MATTE POWDER - Dete pudderet skrev jeg om i innlegget om innkjøpene mine fra York. Fargen jeg har er 06 (mye lysere i virkeligheten).Den er utrolig bra, og jeg anbefaler den sterkt til de som har itt oljete ut. Den matter ut huden, og lager en sykt fin finish.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
MAYBELLINE CONCEALER - Denne skrev jeg også om i det samme innlegget. Fargen er om dere ser "light" (mye lysere i virkeligheten). Den dekker veldig bra under øynene og ellers, men jeg liker å bruke en litt lysere concealer over den igjen (fordi jeg er så sinnsykt blek enda, blir nok edre når jeg får litt farge på huden)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
NEW BALANCE SKO - Disse kjøpte jeg i vinterferien for kun 360kr, og jeg er så utrolig fornøyd. De er så utrolig gode å gå i, og ikke minst kjempe fine! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
DILLGAF KLOKKE  - Denne oransje klokken har vært en stor favoritt etter at jeg kjøpte den på salg til 49kr. Den gjør så mye med et antrekk, jeg digger den!
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
BLUSH FRA GLI AMATI - Denne blushen har veldig mye pigmenter, så man må være litt forsiktig. Men jeg føler at den sitter på hele dagen, og at den gir utrolig fin farge i ansiktet mitt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
SØLV OG GULL ARMBÅND - Begge armbåndene fikk jeg av kjæresten min for en stund siden, og de er dritkul til både knyte armbånd, gull og sølv om hverandre, og egentlig det meste!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
L'OREAL NEGLELAKK - Denne fargen er så utrolig fin og frisk. På bildet ser den ganske rød ut, men den er litt rød/oransj/korall. Utrolig flott farge som gjør prikken over i´en.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
ELISABETH ARDEN MASCARA - Den siste mnd har jeg vært veldig dilla på denne mascaraen. Den er litt "svak" hvis jeg kan si det sånn, men jeg syns den gir en utrolig fin og naturlig look. Den kan bli litt fort tørr, men ellers er jeg veldig fornøyd!

- Elise

Henriette Celin

01.04.2016 kl. 15:57
Den neglelakken og blush´en var helt sykt fin!

Og flotte sko ;-)

Elise Kristiansen

02.04.2016 kl. 15:28
Henriette Celin: Tusen takk :) Koselig <3

Christian Lystad

02.04.2016 kl. 00:46
Hei Elise så mye fin sminke du har

ha en god helg

Elise Kristiansen

02.04.2016 kl. 15:36
Christian Lystad: Tusen takk :)

rognkjeks

02.04.2016 kl. 01:22
Her var det mye jeg ikke har sett eller hørt om før - det er gøy :D

Elise Kristiansen

02.04.2016 kl. 15:39
rognkjeks: Åh, så godt å høre :)
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits