TIPS TIL NORSKE SERIER

  • Skrevet: 28.04.2016
  • Klokken: 17:34
  • Kategori: Tips


Hei! Tenkte å komme med noen tips til noen norske serier som jeg selv syns er veldig spennende og underholdene. Hva er vel ikke bedre enn litt alenetid, venninnetid eller kjærestetid foran skjermen av og til. Jeg er på jakt etter flere selv, så bare legg igjen en kommentar hvis du vet om noen bra norske serier, eller serier generelt. 

UNGE LOVENDE
Dette er en humordrama serie som handler om tre jenter i 20 årene som prøver å følge drømmene sine. Elise er en freelance standup komiker i USA og er hjemme for å fornye visumet sitt, Alex søker seg inn på Teaterhøgskolen og Nenne treffer en person som kan hjelpe henne et skritt nærmere drømmen hennes om å gi ut bok. Få ting går etter planen, og jentene møter på mange utfordringer. Livet i hovedstaden byr på drømmer og forpliktelser, angst og kjærlighet. Jentene oppdager at selv deres foreldre, bare later som om de er voksne. For hva er egentlig det viktigste i livet, og hvor langt skal man gå for å oppnå det man vil? Jeg angrer selv på at jeg så denne serien på kun 2 dager, heldigvis er det snakk om at det kommer en sesong til. Denne serien finner du på nrk sine nettsider HER.


NESTE SOMMER
Denne serien passer perfekt til meg ettersom at jeg er veldig glad i humor, og hytteliv. Denne komedieserien handler om Eva og Per Ivar som nylig har tatt over hytta til foreldrene til Eva. Hytta ligger i Oslo-fjorden og underveis oppstår det mindre og større konflikter med hyttenaboene. Evas bror Terje og hans "nye" kjæreste er også sentrale i serien. Serien skaper mye glede, flause, minner og ikke minst humor. Man får også et godt innblikk i hvordan hyttelivet i Norge kan være. Denne serien har 3 sesonger hittil og blir sendt på TV-Norge, men du kan også se på nettsidene

 


HELT PERFEKT
Dette er også en dramakomedie-serie som skal fremstilles som en reality serie av Thomas Giertsens liv. Det er ikke en reality serie, men de fremstiller det sånn på en veldig morsom måte. Som tittelen sier, prøver Thomas å få til at alt skal være perfekt til en hver tid, men det går veldig sjeldent bra! Denne serien skaper masse latter og flauhet. Serien pleier å sendes rett etter Neste Sommer på TV-Norge.


SKAM
Altså er det egentlig lov til å ha denne som et punkt? Den har jo blitt helt obligatorisk når til og med bestemoren min har hekta på denne serien. Tror ikke jeg egentlig trenger å si så mye om denne serien, men kort fortalt er det en dramaserie som tar oss til videregående skole, og her kan man kjenne seg igjen i mye. Jentene serien handler om går igjennom typiske ungdomsproblemer, med guttedrama, kjærestebrudd, jentekrangling, fyll og fanterier. Det kommer korte snutter et par dager i uken, og en hel episode hver fredag. Serien finner du på p3.no/skam

FAMILIEN PARNEVIKS
Okei, denne serien er ikke norsk, men svensk! Dette er en realityserie som handler om en svensk familie som bor i USA. De har vært en av Sveriges største TV-suksesser. Med en villa som ett hotell får de i hver episode besøk av kjente ansikter fra Sverige. Utrolig underholdende og morsom serie. Den kan du se på TV3 sine nettsider HER.

FRIKJENT
Dette er en krimdrama serie som ble vist på TV 2 i fjor høst, de kommer med en ny sesong høsten 2016 og jeg gleder meg som er Gud! Serien handler om Aksel Borgen som har jobbet seg opp til en suksessfull forretningsmann i Asia, hvor han også har skapt sin egen familie. Han returnerer til hjembygda Lifjord 20 år etter at han ble frikjent for drapet av ungdomskjæresten sin. En viktig bedrift i hjemmebygde ligger i fare for å gå i konkurs, og Aksel drar tilbake for å redde de, i tillegg vil han dra tilbake for å bevise for de som ikke trodde på han at han hadde uskyld i det som skjedde for 20 år siden. Serien følger hans møte med fortiden og kampen om forsoning. Utrolig spennende serie, og denne anbefaler jeg på det sterkeste!LILYHAMMER
Denne serien handler om Frank Tagilano som tidligere har vært medlem av New-York mafiaen. Etter at han vitner mot sin tidligere sjef blir han forflyttet til Lillehammer gjennom FBI's vitnebeskyttelsesprogram. Frank blir facinert av Lillehammer da han så bilder av Vinter-OL, 1994, og velger å starte sitt nye liv der som Giovanni Henriksen. Overgangen fra å være en fryktet og respektert mafiamedlem til å bli en arbeidsløs innvandrer i Norge er ikke enkelt. Han tyr til gamle metoder med utpressing og bestikkelser for å komme seg opp i det norske systemet. Denne serien kan du finne på Netflix, og den vil jeg også anbefale på det sterkeste! Masse humor, og litt krim, utrolig morsom!
- Elise

Henriette Celin

28.04.2016 kl. 17:42
Ah, jeg elsker SKAM og Lillyhammer! dessverre er det ikke mer å se av den sistnevnte :-/

Takk for tips. Har ikke hørt om så mange av de andre :-D

Elise Kristiansen

29.04.2016 kl. 10:43
Henriette Celin: Elsker det jeg ogsåå! Nei, det er så trist :( Bare hyggelig <3

Janne

28.04.2016 kl. 19:51
elsker neste sommer og helt perfekt! Vil se skam:D

Elise Kristiansen

29.04.2016 kl. 10:43
Janne: Elsker de jeg også!! Skam er absolutt til å anbefale! Virkelig :)

Irene

28.04.2016 kl. 21:11
Jeg elsker Neste Sommer :D

Det finnes mange fine serier her i Norge :)

Elise Kristiansen

29.04.2016 kl. 10:44
Irene: Jeg ogsåå :) Jaa!

Christian Lystad

28.04.2016 kl. 22:32
Hei Elise det har du helt rett i da

det er bra serier da

jeg liker tv serien Helt perfekt neste sommer Lillyhammer og

UNGE LOVENDE da

Har du hatt en fin dag?

Elise Kristiansen

29.04.2016 kl. 10:44
Christian Lystad: Så bra :) Ja, har du hatt en fin dag?
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits