APRIL FAVORITTER

  • Skrevet: 03.05.2016
  • Klokken: 18:31
  • Kategori: Favoritter


Heihei! Beklager for mitt lille fravær de siste dagene. Jeg har jobbet hele helgen, og både i går og i dag har jeg hatt prøveeksamen i mediefag i tillegg til naturfagsprøve. Har rett og slett ikke hatt noe tid. Så dette innlegget kom litt på etterskudd, men det er bedre sent enn aldri vel?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

JOGGESKO FRA ASFVLT - Disse skoene vant jeg i en facebook-konkurranse, noe som var utrolig gøy i og med at jeg aldri vinner noe! De er utrolig deilige å ha på seg, og ser i tillegg utrolig kule ut. Det fulgte med ett par lisser til som jeg gleder meg til å prøve på. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MARMOR DEKSEL - Dette marmor dekselet fikk jeg sponset av caseapp, og jeg er så fornøyd med det. De selger marmordeksler omtrent overalt, men jeg har ikke funnet noen til min egen tlf (iPhone 5c), hoppet i taket da jeg fant ut at de hadde det! Marmor er det absolutt peneste jeg vet om!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TRENCHCOAT - Denne trenchcoaten er fra Vero Moda og i mine øyne er den perfekt! Som jeg har skrevet flere ganger så elsker jeg fallet på den. Var en periode i april hvor det var såpass varmt at jeg kunne bruke den, men siden den gang har det blitt så kaldt, heldigvis ser det ut til at det skal bli varmere utover. Denne kommer til å bli masse brukt etter russetiden.
DAYTIME TREATMENT FRA DERMALOGICA - Denne har jeg hatt en god stund, men etter at russetiden startet har jeg ikke brukt så mye sminke, og da har jeg endelig fått "muligheten" til å bruke den. Det er en krem som skal hjelpe mot kviser, men så dum som jeg var kjøpte jeg den man skal bruke om dagen. Da har den best effekt hvis man går uten sminke, men som sagt så har jeg endelig fått begynt å bruke den, og har nå fått den samme i nattkrem også (ENDELIG).


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GRÅ DUNJAKKE - Denne dunjakken har jeg brukt på de dagene som har vært litt kaldere, og det har vært så utrolig deilig. Syns det er så deilig å ha slike lette jakker som likevel varmer en del på kalde vår- og sommerdager. Denne er fra Cubus. 


Hva er dine april favoritter? 
Ha en super uke! 

- Elise

 

Ingrid

03.05.2016 kl. 20:44
Så fine favoritter. Digger skoene :D

Elise Kristiansen

06.05.2016 kl. 10:45
Ingrid: Tusen takk, så hyggelig!

Janne

03.05.2016 kl. 20:49
så fine favoritter! Elsket dekselet! Og må bare si at du er såå søøøt, du er alltid så blid!

Elise Kristiansen

06.05.2016 kl. 10:46
Janne: Tusen takk! Åå, vakre deg <3 Nå ble jeg utrolig glad - tusen takk for fine ord!

Christian Lystad

03.05.2016 kl. 23:29
Hei Elise så fine bilder av deg

du er en vakker jente da

hvordan gikk Eksamen da?

Elise Kristiansen

06.05.2016 kl. 10:46
Christian Lystad: Det gikk bra :)

Henriette Celin

04.05.2016 kl. 10:09
Digger trench´en og dekselet! ^^

Elise Kristiansen

06.05.2016 kl. 10:46
Henriette Celin: Tusen takk, vakre <3
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits