Serietips: The Fosters

  • Skrevet: 31.08.2016
  • Klokken: 12:01
  • Kategori: Tips

Hei! Nå som høsten nærmer seg med stormskritt, tenkte jeg å komme med et serietips. Tipper det er flere som sitter inne og ser på serier på høsten og vinteren enn på våren og sommeren. Det gjør i hvert fall jeg! 

THE FOSTERS
Det er en amerikansk dramaserie som handler om et lesbisk par, hvor Lena er viserektor på privatskolen som barna går på, og Stef er politi. Stef har et biologisk barn fra et tidligere ekteskap, og sammen adopterte de et tvillingpar da de far fem år. 

Tenåringsjenta Callie Jacobs slipper ut fra et ungdomsfengsel hun ble satt i pga en krangel med en fosterfar som absolutt ikke burde vært det. Da Callie blir sluppet ut tilbyr Lena henne hjelp om å bo ho dem en periode. Callie er urolig for lillebroren sin som fortsatt er i hjemmet til den gamle fosterfaren, og stikker av for å finne han.

THE FOSTERS - ABC Family's

Callie og lillebroren Jude blir tatt godt i mot hos familien Fosters, men kampen mot systemet er hard. Her er det kjærlighetsdrama, familiedrama og ungdomsdrama på høyt nivå, og det er virkelig underholdende å se på - man blir skikkelig revet med.

THE FOSTERS -

Serien kommer med mange gode budskap, og det er mye fokus på at man er som man er, og det er bra nok. Homofili er helt naturlig, og i denne serien kommer det fram at det virkelig ikke er noe galt i det. Det finnes også mange fosterbarn og adoptivbarn der ute som kanskje tenker at foreldrene ikke er like glad i dem som de ville vært i sine egne. Men i denne serien trekker de nettopp dette veldig godt frem, og jeg vil anbefale alle fosterbarn og adoptivbarn som er usikre på nettopp dette, til å se på denne serien. Det samme når det gjelder homofili. Jeg må ærlig innrømme at jeg nesten fikk lyst til å bli lesbisk, og adoptere fosterbarn selv når jeg så denne serien. Den tar frem så mange tabubelagte saker på såå gode måter at det skulle ikke vært lov. Alt i alt er dette en veldig god serie, med mange gode budskap, og jeg vil anbefale alle å se på den, for her er det mange gode holdninger å hente. Og i tillegg får du underholdning, tårer og latter så det griner etter. 

Du kan se serien på Netflix og Viaplay. På Netflix har de to sesonger, mens på Viaplay har de tre. Serien spilles fortsatt inn, og den fjerde sesongen kommer nok ut for oss etterhvert. 

- Elise

liveterherlig93

31.08.2016 kl. 12:03
bra serie dette :)

Elise Kristiansen

31.08.2016 kl. 20:03
liveterherlig93: Ja, virkelig!

Henriette Celin

31.08.2016 kl. 12:22
Den må jeg sjekke ut :-D

Elise Kristiansen

31.08.2016 kl. 20:03
Henriette Celin: Ja, den er virkelig verdt det!

REBECCA HOLDER

31.08.2016 kl. 14:28
Jeg ELSKER den serien, og kunne ønske det var evig med sesonger, haha. Syntes den er så fin, og viser så mange synspunkt på viktige ting !!

Elise Kristiansen

31.08.2016 kl. 20:05
REBECCA HOLDER: Jeg ogsåå, har seriøst helt dilla! Klarte ikke å sove her om dagen fordi jeg lurte på hvordan det gikk! Ja, helt enig :)

Leah Isabell V

01.09.2016 kl. 01:25
Har tenkt på å begynne på denne serien mange ganger uten å ha gjort det. Virker utrolig bra egentlig :D

Elise Kristiansen

01.09.2016 kl. 11:51
leahisabellv: Du bør virkelig se på den! Det er så verdt det :)

Kaja Jeanette

01.09.2016 kl. 12:54
Den serien må jeg absolutt sjekke ut, høres ut som den kan være midt i blinken for meg :) Tusen takk for tips :)

Elise Kristiansen

01.09.2016 kl. 13:00
Kaja Jeanette: Jaa, den er såå verdt det :)
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits