MY FAVORITE PRODUCTS

  • Skrevet: 11.01.2017
  • Klokken: 22:07
  • Kategori: Favoritter

Heihei! Jeg tenkte å vise dere mine favoritthudpleieprodukter. Jeg har tatt med produkter for både ansiktet, hendene og føttene. Jeg har noen favoritter til leppene også, men de tenkte jeg å vise dere senere. 

MICRODERMABRASION PLUS SET - Dette er et peelingsett med to raske trinn som har en synlig positiv effekt på huden. Refine(skrubben til venstre) fjerner døde hudceller og forbereder huden på neste trinn. Pore Minimizer(serumet til høyre) er et serum som påføres rett etter Refine, den reduserer det synlige inntrykket av porer. Dette settet har en dramatisk effekt på hudens kvalitet, og får den til å stråle. Etter bare én gangs bruk blir både fine linjer og porer umiddelbart mindre merkbare.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SATIN HANDS PAMPERING SET PEACH - Her får du virkelig myke, velpleide og herlig fuktede hender i tre enkle trinn. Gjenopprett fuktighetsbalansen på tørre og sprukne hender, skrubb deg til et rent, friskt og velduftende resultat! Disse kan brukes like godt på hendene som på føttene, og hvert enkelt produkt kan brukes til så mangt.
- Helt til venstre er det en peeling som skrubber døde hudceller, den kan brukes på hele kroppen, men helst ikke i underlivet eller ansiktet.
- I midten er det en vanlig håndkrem med en nydelig duft av fersken. Den gir fuktighet opptil 24 timer, og kan brukes de fleste steder, men helst på hender og føtter.
- Helt til høyre ser dere en bivoks. Det er en fet krem som gjør hendene myke samtidig som den lukker inne og bevarer fukten i huden, og gir effektiv beskyttelse mot ytre faktorer. Kremen er parfymefri, og kan brukes på tørre lepper, hender, føtter, områder på kroppen, og er veldig effektiv mot forskjellig typer eksem. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MIRACLE SET - Mary Kays fantastiske mirakelsett er et hudpleieprogram med en rekke fordeler for huden din. Ved regelmessig bruk reduserer du inntrykket av fine linjer og rynker, styrker hudens motstandsdyktighet, gjør hudtonen glattere og jevnere og får en herlig følelse av velvære. 
- Til venstre ser dere en 3-In-1 Cleanser, som renser, skrubber og frisker opp huden i ett og samme trinn. Denne fjerner også døde hudceller som er nødvendig hvis hvilken som helst fuktighetskrem skal være effektiv. 
- Den lille rosa er ett dagserum som beskytter huden mot ytre faktorer og bidrar til å forebygge aldringstegn på huden som kan oppstå som følge av soleksponering, deriblant linjer og misfarging. Denne inneholder solfaktor 30, og man slipper å tenke på at nesen eller ansiktet skal bli solbrent hvilken som helst dag.
- Den lille gjennomsiktige er ett nattserum med et unikt system av godtgjørende mikrokapsler som gjør underverker for huden mens du sover. Huden jobber best når du sover, og siden denne er proppfull av antioksidanter som fremmer hudens fornyelsesprosess, så er denne gull verdt! Når alle produktene i settet brukes sammen, samarbeider de for å gjøre huden fastere og glattere, gi den en frisk glød og minske synlige aldringstegn.
- Helt til venstre ser dere en vanlig fuktighetskrem som gir fukt opptil 10 timer, og hjelper til med å holde huden frisk og ungdommelig.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Elise

Laila Monica Nikolaisen

11.01.2017 kl. 22:19
JEG ER IKKE SINNSYK!!!

Victoria Larsen

11.01.2017 kl. 22:46
Jeg bruker også denne serien og den er SÅ bra og skånsom for huden! :) elsker de!

Elise Kristiansen

12.01.2017 kl. 08:55
Victoria Larsen: Åh, gjør du? Så morsomt, er du konsulent selv, eller har du kjøpt av noen andre? <3 Elsker de selv, man føler seg så frisk!

Evelin

11.01.2017 kl. 23:13
så mange fine produkter :D

Elise Kristiansen

12.01.2017 kl. 08:55
Evelin: Tusen takk! :)

liveterherlig93

12.01.2017 kl. 10:41
flotte produkter:)

Elise Kristiansen

13.01.2017 kl. 21:09
liveterherlig93: Tusen takk :)
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits