VESTBY OUTLET

  • Skrevet: 16.01.2017
  • Klokken: 09:01
  • Kategori: New in

God morgen! Ny uke, nye muligheter. Jeg skal kickstatre uken med en PT time på fresh i dag, før jeg skal være med venninna mi! Det er jo meldt helt strålende vær i dag, og bare det er jo en super start på uka! På fredagen som var, så var kjæresten min og jeg på outleten(ad) på Vestby. For de som ikke har hørt om det, så er det en outlet av merkeklær, altså mange merkebutikker med masse salg. Noen butikker som er der er Høyer, Levis, Gant, Lexington, Kari Traa, Helly Hansen, Nike, Peak Performance, Tommy Hilfiger, Filippa K, Tiger of Sweden, Follestad, Quicksilver og ja alt mulig.  Hva er vel ikke bedre enn salg på kvalitetsklær og kjente merker?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

NIKE TRENINGSJAKKE
Jeg har lenge vært på utkikk etter en treningsjakke til en rimelig pris og i en farge som passer til det meste. Denne kjøpte jeg på Nike-outleten til 350kr. Dagen etter så jeg akkurat den samme på XXL til 699kr. Da er det virkelig morsomt å handle på salg!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

NIKE JOGGESKO
Jeg har også lenge hatt lyst på svarte treningssko, men jeg har aldri fått ut fingeren før nå. Egentlig hadde jeg tenkt til å kjøpe det neste lønning, og jeg hadde aldri i verden tenkt på Vestby, men herregud for noen kupp man kan gjøre. Jeg anbefaler alle som skal kjøpe nye sko å ta en tur dit først, hvis du bor i nærheten, for her kan du spare mye. Disse var på salg til 575kr, og lite visste jeg at det var 50% rabatt oppå det igjen, så jeg ga kun 287kr for de.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PEAK PERFORMANCE T-SKJORTE
Denne t-skjorten kostet egentlig 450kr, men jeg ga kun 100kr for den. Den minste størrelsen de hadde igjen var M, men jeg syns den er veldig enkel, billig og kul, og egentlig ikke så veldig stor? Så jeg er fornøyd. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SOAKED IN LUXURY SKJØRT
Dette skjørtet er fra merket Soaked in luxury, og den fant sted i butikken Companys hvor de også selger Part Two og Inwear feks. Dette skjørtet er sort og hvitt, og kostet egentlig 400kr, men det var på tilbud til 80kr. Har ingen bilder med det på, men det kommer senere!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjæresten min kjøpte seg et par Bjørn Borg sko til 299kr, og en Peak Performance flisjakke til 400kr som tidligere hadde kostet 1200kr. Anbefaler alle som vil fylle garderoben sin med kvalitetsklær for en billig penge å dra dit. Her sparer man utrolig mye. Håper alle får en super duper dag! 

- Elise

Anette

16.01.2017 kl. 09:23
Så mye fint! :)

Elise Kristiansen

16.01.2017 kl. 09:46
Anette: Tuusen takk :)

liveterherlig93

16.01.2017 kl. 10:23
flotte ting:)

Elise Kristiansen

16.01.2017 kl. 20:34
liveterherlig93: Takk skal du ha :)
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits