6 positive ting med mandager

  • Skrevet: 13.02.2017
  • Klokken: 10:19
  • Kategori: Inspo

God morgen, god mandag og god uke! I dag har jeg dratt meg litt lenge i senga, men nå sitter jeg og spiser frokost mens sola skinner inn vinduet. Jeg er klar for denne dagen, og denne uken, og ikke minst denne dagens treningsøkt! Jeg tenkte å dele noen positive ting med mandager til alle som syns den er litt kjip.

​NY UKE, NYE MULIGHETER - Hver mandag kan du sette deg nye mål, planer og planlegge en fantastisk uke. Man trenger ikke et helt nytt år for å få motivasjon eller for å starte et bedre liv, bruk mandagen som den nye starten. Man trenger faktisk ikke mer enn en ny uke til å få utrolig mye motivasjon til å trene, jobbe, studere eller stå på videre med noe annet. Du kan gjøre så lite som å starte dagen med en god kopp kaffe og en bedre frokost, så er det allerede gjort. 
NÆRMERE SOMMERFERIE - For hver mandag som kommer, nærmer vi oss ferier, og ikke minst sommerferien mer og mer. Ikke bare det, men man kan bruke hver mandag til å tenke at dette er enda ett skritt nærmere noe jeg gleder meg til. Enda en stor grunn til å starte uka med et smil.
Jeg hater for eksempel å ta sprøyter, men nå som jeg har tatt og skal ta HPV sprøytene, så tenker jeg for hver sprøyte at "denne sprøyta er ett skritt nærmere det å være ferdig med disse sprøytene" i stedet for å grue meg hver gang. Prøv å endre tankegangen din til noe bedre, og jeg lover at du vil få det bedre med deg selv.

MARY KAY MØTE - Denne er relatert til alle Mary Kay konsulenter, fordi hver mandag har vi nemlig mandagsmøte med Mary Kay uniten vår, og hver eneste gang kommer jeg hjem med masse energi, og proppfull at motivasjon til å jobbe, men samtidig leve et godt liv. De minner oss alltid på at "det er ikke hvordan du har det, men hvordan du tar det", og ved å bruke dette lille sitatet et par ganger i mnd, uka eller hver dag, så takler man ting mye bedre, og man syns mindre synd på seg selv.

MØTE VENNER ELLER KOLLEGAER - Til de som går på skole eller jobber får man møtt "nye mennesker" etter en helg uten. Det pleier som regel å være hyggelig å snakke om det som skjedde i helgen, eller alt mulig gossiprelaterte ting. I tillegg til det, lærer man ofte nye ting på både skole og jobb - kan man få noen bedre start på uken?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

NY TRENINGSUKE - Til de som trener, finnes det ikke noe bedre enn en ny treninguke. På samme måte kan vi lage nye mål, og man har en haug med nye muligheter. Og det beste av alt er når man ser resultater etter beinhard jobbing. 

FØRSTE DAGEN I RESTEN AV DITT LIV - Det som er så fint med dette er at du kan tenke på det hver dag. Dette er den første dagen i resten av ditt liv. Det høres så fint ut, og det høres ut som man har en haug med muligheter, og det har man. Lev det ut, man skal feile, lære og lykkes. 

Sist men ikke minst, så er det så viktig å smile. Se deg i speilet, og SMIL! Gi deg en selv tanke hver eneste dag om at "Jeg er bra nok, pen nok og/eller heldig nok!" Og hver gang du tenker en negativ tanke om deg selv, prøv å trekk frem en positiv samtidig. Og hvis du ikke klarer, så kan du spørre en du kjenner om de kan si en positiv ting om deg. Sett fokus på det du klarer, ta det derfra og jobb oppover. Nå håper jeg alle får en superfin mandag og en fresh start på uka. 

- Elise

liveterherlig93

13.02.2017 kl. 11:08
fint innlegg:)

Elise Kristiansen

13.02.2017 kl. 13:38
liveterherlig93: Tusen takk! :)

Victoria Larsen

13.02.2017 kl. 13:02
Er så enig! Kjempe flott innlegg :)

Elise Kristiansen

13.02.2017 kl. 13:39
Victoria Larsen: Tusen takk! <3
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits