IF TOMORROW NEVER COMES

  • Skrevet: 15.03.2017
  • Klokken: 09:40
  • Kategori: Blogg

God morgen alle sammen! i går var jeg som sagt i begravelse, og  i tillegg skulle min mor(farmor), som jeg mistet for 2 år siden hatt bursdag i går. Da jeg mistet henne, skjedde alt så brått og uventet. Det samme skjedde med familien og personens pårørende til han jeg var i begravelse i går. Åpningen av begravelsen var den vakre sangen "If tomorrow never comes", og den ga meg en tankevekker som gjorde at jeg ikke klarte å holde tilbake tårene. 

"Livet er skjørt", sa pappa til meg for et par uker siden før han skulle inn på sykehuset for å operere. Akkurat i det øyeblikket ville jeg ikke at han skulle gå fra meg. Jeg ga pappa en kjempestor klem og fortalte at jeg elsket han. Livet er skjørt, man vet aldri hva som skjer i dag, i morgen eller hvilken som helst dag. Det er så viktig å leve i nuet, leve som om det er din siste dag. Ikke la noe være usagt, og prøv å ikke legge deg mens du er sint på en person eller har noe usagt, for du vil aldri vite hva neste dag vil bringe. Hvis man tenker sånt om alt, så blir man helt kokko har mamma sagt til meg, og det er jeg helt enig i. Man skal ikke gå rundt å være redd for hver minste lille ting hele tiden, men det går an å prøve å sette litt mer pris på det og de man har, og det tror jeg de fleste kan være enig i.

De siste dagene har jeg virkelig fått meg en tankevekker, og det får meg til å innse alt det gode jeg har i livet mitt, hvor heldig jeg er og har vært. Sett pris på de små tingene i livet, og alle de fine øyeblikkene. Fortell de du er glad i at du er det, si at du setter pris på dem, eller at du er glad i dem. Hvis du ikke vil si det, så vis det da vel - gi de en ekstra klem. Det hadde i hvert fall vært viktig for meg if tomorrow never comes.

Sett pris på det du har, og fokuser på de gode tingene!


Min lille familie som jeg elsker høyere enn alt på jord!

- Elise

liveterherlig93

15.03.2017 kl. 15:33
fint bilde:)

Elise Kristiansen

16.03.2017 kl. 08:12
liveterherlig93: Takk skal du ha :)
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits