3 GRATIS SERIETIPS

  • Skrevet: 31.03.2017
  • Klokken: 13:22
  • Kategori: Tips

Heihei! Tenkte å komme med tre serietips til dere som kanskje ikke abonnerer på noe. Alle seriene er norske og du kan finne alle gratis på NRK TV

Side om side
Dette er den morsomste serien jeg noen gang har sett. De to første sesongene er ikke tilgjengelig lenger, men sesong 3 og 4 er ute, og man trenger ikke å se de første for å komme inn i serien.

Uansett så handler den om et nabolag i Oslo hvor man følger tre familier, det er mest fokus på to familier hvor det ene paret venter barn, mens det andre paret allerede har barn. Serien er en situasjonskomedie, og jeg ler meg skakk hjel hver eneste episode, angrer på at jeg så på alt så fort. Noen av skuespillerene som er med er Jon Almaas, Pernille Sørensen, Charlotte Frogner, Vidar Magnussen, og Marie Blokhus. Du kan se serien HER.Nobel - Fred for enhver pris
Dette er en krigsdrama serie, og hadde jeg visst at den handlet om krig før jeg startet å se, så hadde jeg aldri sett på det. For jeg er ikke noe glad i filmer osv som handler om krig, men fy søren denne serien må man se - så spennende!

Den handler om Løytnant Erling Riiser fra Forsvarets Spesialkommando er på vei hjem til Norge etter et lengre opphold i Afghanistan. Mye har gått galt, flere soldater mangler på Herkules-flyet. Etter bare én dag i Norge får Erling en tekstmelding: En kjenning fra Afghanistan er i Oslo - og det kan bare bety en ting: En kvinne er i livsfare. Hovedpersonen i serien er Axel Hennie, og han er råflink! Seriebeskrivelse fra NRK. Du kan se den HER.


Unge lovende
Denne har jeg skrevet om en gang tidligere, men nå har det kommet to sesonger av den. Utrolig bra serie.

Dette er en humordrama serie som handler om tre jenter i 20 årene som prøver å følge drømmene sine. Elise er en freelance standup komiker i USA og er hjemme for å fornye visumet sitt, Alex søker seg inn på Teaterhøgskolen og Nenne treffer en person som kan hjelpe henne et skritt nærmere drømmen hennes om å gi ut bok. Få ting går etter planen, og jentene møter på mange utfordringer. Livet i hovedstaden byr på drømmer og forpliktelser, angst og kjærlighet. Jentene oppdager at selv deres foreldre, bare later som om de er voksne. For hva er egentlig det viktigste i livet, og hvor langt skal man gå for å oppnå det man vil? Jeg angrer selv på at jeg så denne serien på kun 2 dager. Du kan se den HER!


- Elise

magemassasje

31.03.2017 kl. 15:08
Alltid fint med gratis serietips :)

Elise Kristiansen

01.04.2017 kl. 13:17
magemassasje: Jaaa :)

liveterherlig93

31.03.2017 kl. 15:10
fine tips:)

Elise Kristiansen

01.04.2017 kl. 13:17
liveterherlig93: Takk :)

Irene

01.04.2017 kl. 00:44
Side om side er bare helt genialt bra :D

Elise Kristiansen

01.04.2017 kl. 13:17
Irene: Ja, det er det morsomste! :)

Eline Aunmo

01.04.2017 kl. 16:08
Side om side er omtrent det morsomste jeg vet om!

Elise Kristiansen

02.04.2017 kl. 03:23
Eline Aunmo: Ja, samme her! :)
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits