THIS WEEKEND

  • Skrevet: 07.05.2017
  • Klokken: 22:28
  • Kategori: Everyday

FREDAG
Jeg har ikke snakket så mye om at jeg er med i et modellbyrå som heter MSR Model Agency. Jeg har vært med der i et år, men har ikke tatt så mange oppdrag enda med tanke på at jeg har hatt en del å gjøre det siste året. Men til fredagen som kommer skal jeg gå catwalk, så denne fredagen var jeg og noen flere fra modellbyrået for å prøve noen av klærne vi skulle bruke. Jeg gruer meg sykt, men av erfaring så er det så mestringsfølelse å gå litt ut fra komfortsonen i blant!


LØRDAG
På lørdag var kjæresten min og jeg ute å spise med Henrik og Magdalena, som er broren til Haakon og kjæresten til Henrik. Vi spiste på Sand Marina på Hvaler, vi fant ut av at vi måtte nyte det varme og fine været den siste dagen. Da vi kom hjem derfra dro jeg ut med noen venninner og tok årets første bad. Det var VELDIG kaldt!


SØNDAG
I dag var kjæresten min og jeg på harrytur i Sverige, der handla vi mat og andre nødvendige ting. Er egentlig veldig deilig å ta en tur i mnd hvor vi handler inn mye mat sånn at vi slipper å småhandle hele tiden. Senere var jeg på Mary Kay møte, hvor vi fikk møte vår National Director, som er en av de dyktigste i hele Norden. For en utrolig inspirerende og sprudlende dame. Og før solen gikk ned tok kjæresten min og jeg en skogstur i nærområdet her, såå deilig!


- Elise

liveterherlig93

08.05.2017 kl. 09:39
flott uke:)

Elise Kristiansen

08.05.2017 kl. 13:35
liveterherlig93: Takk :)
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits