TREAT YOUR HEAR

  • Skrevet: 08.05.2017
  • Klokken: 14:00
  • Kategori: New in

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heihei! For en uke siden kjøpte jeg to goodiebags med masse hårprodukter i. Dette er hårprodukter som frisører bruker, og det er veldig bra kvalitet på de, og jeg fikk det skikkelig billig. Jeg kjøpte en bag for 250kr, så jeg kjøpte rett og slett to siden jeg har vært så dårlig på å pleie håret mitt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Her er det en gele og en spray som skal gjøre at håret skal tørke fortere fra Osis+. Gelèn har jeg gitt til kjæresten min siden jeg ikke bruker sånt, noe han tydeligvis ikke gjør han heller, hahah!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
I bagen fikk jeg også en shampoo og en spraybalsam som hører sammen. Shampoen har jeg ikke prøvd enda, men jeg hadde virkelig glemt hvor deilig det var å ha balsamspray. Husker dere de gule alle hadde da vi var små? I tillegg fikk jeg med en tørrshampo, og som jeg ser nå så glemte jeg å ta bilde av en massive powder greie. Både tørrshampoen og puddergreia er utrolig bra, begge lager skikkelig volum, og etter at jeg spraya meg med tørrshampoen en gang, så kunne jeg faktisk gå fire dager uten at håret så fett ut!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
En shampo for flassete hodebunn, prøvde den istad. Det var som en skrubb for hodebunn, noe som var en smule vanskelig å få ut, men det var skikkelig deilig å massere det inn i hodet. I tillegg var det en balsam for farget hår.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg fikk også en balsam for tørt, sprøtt og frusete hår, og en kur til håret!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Som dere ser så fikk jeg en shampo og balsam fra Caviar - virker som jeg har nok shampo og balsam for en stund i hvert fall!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sist men ikke minst fikk jeg med en olje til håret fra Balmain. Den lukter helt himmelsk, og håret blir langt i fra fett når jeg bruker den! Perrrrfect!

- Elise

liveterherlig93

08.05.2017 kl. 15:54
fine produkter:)

Elise Kristiansen

09.05.2017 kl. 13:30
liveterherlig93: Takk skal du ha :)

Janne

08.05.2017 kl. 22:43
Åå så herlig:D

Elise Kristiansen

09.05.2017 kl. 13:30
Janne: Takk :) <3
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits