FLOWER YOUR HOME

  • Skrevet: 30.05.2017
  • Klokken: 10:09
  • Kategori: Tips

Heihei! Da jeg hadde noen venninner på besøk for et par uker siden, hadde jeg plukket noen blomster for å gjøre det litt finere her hjemme! Og da sa venninna mi "herregud så økonomisk du er, det hadde jeg aldri tenkt på". Og da ble jeg litt overraska egentlig, og siden det er vår og det blomstrer overalt så tenkte jeg å fortsette med det så lenge det går an! 

Syriner
Disse blomstrer jo virkelig overalt! Jeg ELSKER lukten av de, også er de såå pene å se på. De tåler dessverre ikke å stå inne, men heldigvis for meg har jeg flere trær i hagen, så jeg kan plukke nye hver dag!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Liljekonvall
Dette er min absolutte favorittblomst, og jeg er så heldig at jeg kan plukke den selv. Det er faktisk Østfolds fylkesblomst, og de lukter helt fantastisk! Husk at den er giftig da dere, så ikke drikk vannet den står i, hahah!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rhododendron
Denne fantastiske blomsten tilhører faktisk lyngfamilien, og vokser sakte. Så den holder seg lenge inne, og det passer meg perfekt! Virkelig pen å se på, også lukter den godt den også! Heldige meg fikk plukke de fra hagen til bestemor! Fritt for å ha hage når jeg skal kjøpe hus!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Roser og småblomster
Helt siden jeg var liten har jeg plukket småblomster som jeg har funnet i grøftekanten, i hagen og overalt. Disse har jeg tatt med meg hjem til mamma og pappa, og de ble satt i et lite eggeglass. Jeg elsker fortsatt å plukke med meg småblomster overalt, og siden jeg kom over disse små vasene på Søstrene Grene til 4kr, så tenkte jeg at de passet perfekt for meg! Og se så fint det ble! (Akkuratt nå har jeg roser der, som jeg fikk av kjæresten min)!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Elise

Jeanette Larsen

30.05.2017 kl. 10:37
liljekonvaler er så fine <3 Syriner også! Ser ut som at du har det veldig koselig hos deg :))

Elise Kristiansen

30.05.2017 kl. 12:58
Jeanette Larsen: Ja, det er så fint! Tusen takk <3

livetmitt93

30.05.2017 kl. 11:24
mange fine blomster:)

Elise Kristiansen

30.05.2017 kl. 12:58
livetmitt93: Tusen takk :)
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits