Den siste tiden

  • Skrevet: 04.07.2017
  • Klokken: 08:43
  • Kategori: Everyday

Heihei! Nå er det en god stund siden jeg blogget sist, og den største grunnen er at jeg ikke har fått tilbake linsa til kameraet mitt, så jeg har rett og slett ikke mulighet til å ta så mye bilder! Jeg har en linse som er 45mm, men det er veldig slitsomt å måtte stå flere meter unna for å få med alt jeg vil ha med i et bilde, så det har ikke passet seg rett og slett! Jeg kan så klart ta antrekksbilder, men har ikke vært så flink til det i det siste!

Uansett så har jeg fått gjort en del ting de siste ukene, som jeg tenkte å vise dere! Det er bare iPhonebilder, men det duger det vel?

Jeg har vært leder på årets konfirmasjonleir! Dette pleier å være starten av sommern, og ofte et av høydepunktene! Det var 97 konfirmanter og 25 ledere, så vi var nesten 130 mennesker på en holme, noe som var veldig bråkete, utfordrende, men mest av alt veldig morsomt og lærerikt! Samholdet med det andre lederene hadde jeg ikke bytta mot noe, elsker de menneskene der! 


Forrige uke var det glommafestivalen i Fredrikstad, det er en byfestival med litt musikk, men mest mat og markeder! Der var jeg med venner, koste oss med mat, is og masse sol!


Klatring på grensen i Halden er Skandinavias største klatrepark, og der var SÅÅ gøy! Kom meg langt ut av komfortsonen med tanke på en liten høydeskrekk, heheh. De er veldig opptatte av sikkerhet, og de som jobber der viser seg hele tiden, så jeg følte meg alltid trygg! Vi endte vel 7 meter over bakken tilslutt, og det holdt for meg kan man si!


Modellbyrået som jeg er med i MSR Model Agency hadde bransjefest på Alibi i Fredrikstad, noe som var veldig gøy! Vi har nylig laget instagram og kunne gjerne tenkt at du følger oss HER!


Ellers har jeg vært mye med bestefar, litt på hytta og masse med venner og kjæresten!


Håper dere likte bildene! 
Følg meg gjerne på instagram for flere oppdateringer HER!

livetmitt93

04.07.2017 kl. 10:35
flotte bilder:)

Elise Kristiansen

04.07.2017 kl. 16:45
livetmitt93: Tusen takk <3

Lise A U

06.07.2017 kl. 00:04
Veldig fine bilder :-D

Elise Kristiansen

06.07.2017 kl. 23:15
Lise A U: Tusen takk!
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits