THIS JULY

  • Skrevet: 30.07.2017
  • Klokken: 12:42
  • Kategori: Opplevelser

Heihei! Som dere kanskje har merka, har jeg tatt meg en liten pause nå i juli! Jeg har rett og slett valgt å være tilstede, og ikke være opptatt av å ha med kameraet overalt! Heldigvis har jeg telefon, og jeg liker jo godt å ta bilder slik at jeg har gode minner å se tilbake på! Men ofte tar en større kamera mye tid, så jeg har valgt å kun bruke telefonen i sommer, og når et bilde er tatt, så har jeg lagt det ligge isteden for å publisere det på bloggen! Nå skal dere få se en oppsummering av hva jeg har gjort i juli. 

BURSDAGEN TIL KARIN

Jeg elsker hvordan alle bare var gule, også passa det så godt til huset!

BÅTTURER, FISKETURER OG HYTTETURER


Båtturer har det krydd av i sommer, og det har vært så herlig! Haakon og jeg har også kjøpt fiskestang, så vi har fiska ca fem ganger, og på de fem gangene har vi fått en fisk, hahah! Jeg har også vært på hytta med mamma, søstra mi og noen venninner av ho! 

SMØGEN


Kjæresten min og jeg var en helgetur i Smøgen, som ligger i Sverige! Det var en sykt koselig tur, og vi var veldig heldige med været! Vi bodde i ei hytta på en campingplass, noe som både var billig og koselig! På lørdagen spiste vi deilige blåskjell, og avslutta dagen med en runde minigolf i den nydelige svenske skjærgården! Smøgen er absolutt et sted å anbefale, et nydelig sted for alle aldre. Man finner også alltid en fest der for de som er interesserte i det!


MÅNEFESTIVALEN


Vi har også vært på Månefestivalen, og en av grunnene til at jeg ville dit i år var pga favorittartisten min Lissie! Og se hvem jeg møtte - LISSIE(bildet til venstre). For en bra festival, og for noen bra mennesker jeg har i livet mitt!

PHOTOSHOOT

Jeg jobber som motemodell i MSR Model Agency, så jeg har vært på to TPF photoshooter i sommer. Tenkte å legge ut noen bilder av det senere! 

BADEBADE

Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke har bada like mye som jeg alltid har pleid å gjøre Men jeg kan heldigvis telle bada mine på to hender. Her om dagen var jeg på stranda med min kjære venninne, Katarina(som fikk sitt første bad i slutten av juli, hahah)!

FØLG MEG GJERNE PÅ INSTAGRAM: ELISEKR

Hvordan har deres juli vært?

- Elise
 

Fredrikke Gustavsen

30.07.2017 kl. 13:20
Ååå ser ut som en kjempe fin og innholdsrik måned <3 kjempe fine bilder!

Elise Kristiansen

30.07.2017 kl. 16:17
Fredrikke Gustavsen: Tusen takk for det, har kosa oss masse <3

Victoria Larsen

30.07.2017 kl. 13:28
Kjempe fine bilder!! :)

Elise Kristiansen

30.07.2017 kl. 16:17
Victoria Larsen: Tusen takk for det <3

livetmitt93

30.07.2017 kl. 21:04
kjempefine bilder:)

Elise Kristiansen

30.07.2017 kl. 23:15
livetmitt93: Tusen takk :)
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits