JULI FAVORITTER

  • Skrevet: 02.08.2017
  • Klokken: 10:48
  • Kategori: Favoritter

Favoritt innkjøp
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kjole fra Samsøe Samsøe - så deilig og luftig!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Og Marenas

Favoritt bilde

Ble disse tre, men det med Lissie er størst for meg!

Favoritt sang
Record Collector av Lissie

Favoritt antrekk
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Du finner flere i kategorien: ANTREKK

Favoritt produkt
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Denne fotkremen med peppermyntelukt har vært min favoritt denne mnd. Den kjøler ned og gir en dempende følelse, og ingenting passer vel bedre enn nedkjølte føtter på varme sommerdager hvor man sliter med å sove på kvelden. I tillegg har jeg smurt denne i tinningen hvis jeg har hatt litt hodepine, den gir en deilig og nedkjølende følelse der også, og det funker!

Favoritt mat

Moules frites!!!

Favoritt selfie

Fine kjæresten min <3

Favoritt inspirasjon
Lissie! For en dame, ho er så snill og jordnær! På månefestivalen ville ho selge sine egne t-skjorter selv for å møte fansen sin og signere t-skjorter. Da jeg møtte ho var ho så utrolig snill og snakka om alt mulig rart, for en herlig dame! Er så mange kjendiser som er veldig overlegne fordi at de er kjent, men ho er langt i fra overlegen! 

Favoritt throwback

Er det en ting jeg alltid elsker å se tilbake på hver sommer, så er det hytteturene våre! Jeg elsker å tilbringe tid med familien, og spesielt på hytta hvor alle bare er tilstede med hverandre, og man kan bare slappe helt av. På hytta medbringer også fisketurer og båtturer, og det er ingenting annet jeg elsker mer enn slike norske somre. Jeg får så ro i sjela, og det kan ingen ta fra meg!

Favoritt opplevelse

I juli skjer det alltid mye, og det er umulig for meg å velge en ting som jeg likte best. Jeg velger å legge til et bilde fra månefestivalen fordi at det var virkelig et av høydepunktene. Men vi har kosa oss så mye på tur til Smøgen, på hytta og Ribba! En ting jeg ikke har fortalt er at jeg har slekt i Canada og USA, og i sommer har en slektning fra Canada kommet på besøk, så det var veldig koselig å møte han også! Gleder meg skikkelig til neste sommer, for da kommer det nemlig flere slektninger!

Hvordan har deres sommer vært? 

- Elise

livetmitt93

02.08.2017 kl. 15:47
flott innlegg:)

Elise Kristiansen

02.08.2017 kl. 18:29
livetmitt93: Tusen takk! :)
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits