AUGUST FAVORITTER

  • Skrevet: 03.09.2017
  • Klokken: 22:44
  • Kategori: Favoritter

Hei! I dag ble det sen blogging fra min side. Dagen min har gått til å dra på tur til Gamlebyen med mamma og søstra mi, så spiste vi lapskaus hos bestefar, også har jeg jobba resten av dagen og frem til nå! Vi har allerede kommet tre dagen inn i september, så nå er det på tide å bli ferdig med august favorittene! 

Favoritt innkjøp
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Veska og skoa fra Neon Fashion Accessories

Favoritt bilde

Dette bildet som er tatt av Morten Obbink

Favoritt sang
Friend of mine av Avicii

Favoritt antrekk
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Du finner flere HER!

Favoritt produkt
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Eget innlegg om det HER!

Favoritt mat
Jeg har vært totalt dilla på fisk! Jeg kunne spist det hver dag denne mnd, i tillegg så har vi fiska mye selv, så det har blitt en del middager med selvfiska fisk! Omega 3 er faktisk så utrolig viktig at dere skulle bare visst! 

Favoritt selfie

Vegard, Jenny, Rikke, Kaja og meg fra fadderuka!

Favoritt inspirasjon
Denne måneden her har jeg fått mye inspirasjon fra mamma!

Favoritt opplevelse
Det har skjedd så fryktelig mye i august, og jeg må nesten vise dere tre litt store ting for meg denne mnd!

Den første var da jeg var på leir i starten av august. Jeg skulle dra sammen med en venninne, og kjente en annen pittelitt fra før av som skulle dit. Også måtte venninna mi plutselig jobbe, så jeg måtte enten droppe det jeg også, eller dra alene! Også tenkte jeg at siden jeg snart skulle begynne på skolen, så kunne jeg jo like så godt øve meg på å gå litt ut av komfortsonen og bli kjent med noen nye mennesker. Og jeg angrer ikke et sekund på at jeg dro, det var så utrolig koselig og morsomt! 


Den andre må bli at jeg har starta på høyskolen. For det første så var fadderuke kjempemorsom, og det var så herlig å bli kjent med så mange nye og hyggelige mennesker. Jeg syns det er veldig kjedelig å pendle 40 minutter hver dag, men jeg tror det skal gå bra! Forrige uke, så var vi faktisk på telttur med klassen i en natt, noe som gjorde at vi ble litt mer tvingt til å bli kjent - det var såå gøy! 


Og den siste var da Kristine og jeg var på konserten til Klovner i Kamp! Det var utrolig spontant, og driiitgøy!! Elsker Klovner og Kristine <3


- Elise

livetmitt93

04.09.2017 kl. 15:50
fin mnd:)

Elise Kristiansen

04.09.2017 kl. 17:23
livetmitt93: Takk, så hyggelig!
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits