elisekri -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

...summerEr det noe jeg virkelig savner nå, så er det sommer! Sommeren 2014 kunne ikke blitt et sekund bedre enn den var. Ser virkelig frem til varme og late dager i sola både i Frankrike, på Hvaler, på hyttene mine og hjemme!


- Elise

 • 0

  Som jeg skrev i det forrige innlegget, så var jeg og intervjuet Stian Joneid her om dagen. Vi har en oppgave på skolen hvor vi skal lage et portrettintervju til et magasin vi holder på med. Det var veldig interessant å intervjue han, kjempe koselig mann! Følte selv at det gikk veldig bra, og tenkte å dele noen bilder jeg tok.

  Nå for tiden, så er han ganske aktuell med et band som på en måte "gjenopplever" karrieren til The Beatles sammen med fire andre, blant annet Atle Pettersen, som faktisk var der da jeg intervjuet Stian. Herlige mennesker!


  - Elise

 • 2

  Endelig har det kommet snø som faktisk har lagt seg litt! Var så fint lys i stad, så Annie og jeg gikk ut i snøen for å ta noen bilder. Måtte ut uansett, for å ta noen øvelsesbilder til senere på dagen til et portrettintervju jeg holder på med av Stian Joneid. Så da tok vi like så godt noen ordentlige bilder også.  - Elise