elisekri -
Hjem Add Om meg Kontakt

4

Vi har en oppgave på skolen i fotorullering, som vi har holdt på med i 3 uker nå. Vi skal lage en multimedia film om noen som ikke er så veldig i medias søkelys, men som likevel har en god historie og gjør noe for samfunnet. Jeg har intervjuet, filmet og tatt bilder av en som heter Christopher Peattie. Han har ansvaret for ungdommen i Kråkerøy Menighet, og jeg valgte å intervjue han fordi han er en utrolig flott og dyktig person, også har han en veldig god historie! Tenkte å vise dere noen få bilder jeg tok for to uker siden.
Jeg er ganske fornøyd med resultatet av intervjuet og bildene, men jeg gleder meg veldig til å bli ferdig nå.

- Elise • 2

  I dag har det vært en ganske kjedelig dag egentlig, vanlig kjedelig dag på skolen med gym, norsk og mediefag. Etter skolen henta Haakon meg, så ble jeg med han opp på Statens Vegvesen for å hente noen nye skilt til bilen hans. Da vi var ferdig der dro jeg til bestemor og bestefar for å vaske gravemaskinen til bestefar. Har ikke så mye penger nå, også skal jeg på Kongsberg til lørdag, så måtte tjene litt penger til det! Har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til å stå på slalom nå.


  Funny

  Litta tilbakeblikk til da jeg sto på slalom sist. Det var på Ål i Hallingdal i 2013, da kjørte jeg faktisk helikopter også, det var så moro!

  - Elise

 • 4

  Hei! I går fant jeg mange bilder fra forskjellige photoshooter som jeg og Annie hadde i 2014. Merker jeg gleder meg til vår og fint vær enda mer når jeg ser disse bildene. Bilder blir så mye bedre i pent vær enn i det grå været som er nå for tiden. Heldigvis er den verste mørketiden over, føler alle er så depressive på den tiden av året. Så nå er det deilig å se at det har begynt å bli lysere tidlig på morgen og at det ikke blir mørkt før senere på kvelden.


  Den blå blomstergenseren jeg har på meg er egentlig en kjole som jeg bare stappa oppi buksa. Skjønner faktisk ikke hvordan jeg fikk det til å se bra ut, uten bulker osv, men det funka tydeligvis. Har faktisk hatt evige diskusjoner med mamma om kjolen er svart eller blå. Jeg mener at den er blå hvis man ser på kjolen i forhold til buksa mi som er svart, men mamma mener at den er svart. Blir oppgitt jeg, hva mener dere? Ser den blå eller svart ut?


  - Elise

 • 4

  Nå er vinterferien over i mitt tilfelle, og jeg skal tilbake på skolen igjen i morgen. Den ferien her har gått altfor fort, men det var så utrolig deilig å slappe så mye av som det jeg gjorde! På fredag var jeg på Hvaler hos Maja med jentene, har ikke vært så mye med de i ferien, så det var like koselig som alltid! På torsdag så var vi faktisk å så på Fifty Shades of Grey, dritbra!
  Også dro jeg til kjæresten min på kvelden, og sov der!

  Det potetgullet der er seriøst det beste jeg har smakt! Er helt dilla nå.

  På lørdag fikk jeg besøk av Haakon, Ole, Malin og Hanna, det var koselig!


  Og i dag har jeg hatt danseoppvisning med dansejentene mine. Etter oppvisningen vår, så hadde Lainey Wright og Trey Glaspie fra Texas konsert! De var så utrolig flinke!


  Har dere hatt en fin vinterferie/helg?

  - Elise

 • 0


  God morgen! Nå stikker jeg på dansetrening. Har oppvisning til søndag, så har trent 3 timer annen hver dag hele ferien. Gleder meg til å bli ferdig med oppvisninga nå kan du si. Ha en fin dag!

  - Elise

 • 2


  Det jeg elsker med å være hjemme i ferier er at man kan gå rundt å daffe på morgen og utover dagen, før man ofte skal noe på kvelden. Man får liksom tid til å være med seg selv, tenke litt, høre på musikk og kanskje gå en tur. Det er faktisk veldig deilig.

  - Elise

 • 4

  Hei! Mamma har aldri hatt så utrolig mange sko, det bare tyter over av sko og skoesker overalt. Men nå har ho endelig fått rydda litt, og funnet frem noen sko som ho ikke bruker lenger, som ho tenkte å selge. Vi skal legge de ut på finn snart, men her er noen av dem.

  Er mange flere som jeg ikke har fått tatt bilde av enda, men hvis noen er interessert i å kjøpe noen av disse lite brukte skoene, så er det bare til å ta kontakt på mailen min, eller kommentere i kommentarfeltet hvis du lurer på noe.

  - Elise