elisekri -
Hjem Add Om meg Kontakt

16Heihei! Denne dagen startet med masse regn, men så ble det sykt fint vær utover dagen, utrolig deilig! Gikk ut og tok noen bilder istad, og ellers så har Guro, Bønna og jeg laget en repotasje på skolen til et prosjekt vi holder på med i videorullering. Vi skal nemlig ha livesending i TV produksjon onsdag neste uke. Nå er det endelig langhelg, og det er såå deilig! I kveld skal Haakon, Susan, Petter og jeg ut på hytta mi på Hvaler, det gleder jeg meg til! Ellers i helga, så skal jeg i to konfirmasjoner, funnyyy. Her er dagens antrekk.


Nydelige Sofie og meg

- Elise

 • 2
  Fikk den fine blomstertoppen av kjæresten min forrige uke - den er så fin!
  - Elise


 • 4

  Hallo! I helga feiret vi bursdagen til kjæresten min, han ble  21 år tidligere i april. Det var en veldig vellykket bursdag, føler jeg i hvert fall! Og jeg tror nok at de fleste koste seg. Var litt kaos til å være rundt 20 folk, men det var utrolig gøy Jeg tok ikke så mange bilder, også tok jeg faktisk bare bilder med telefonen, men jeg stjal noen bilder fra Celine.
  Fornøyd bursdagsbarn

  - Elise

   

 • 0

  Er det en ting jeg vil oppleve igjen, så er det Backstreet Boys konserten som Pia, Frida og jeg var på i sommer. Konserten var på Kongsten Fort her i Fredrikstad. Fikk skikkelig festivalfølelse av det, og det var bare skikkelig koselig. Er så mange sanger av de som alle kan, så det var så mange som sang med. Og selv om det kom mange sanger vi ikke hadde hørt før, så var det så bra stemning rundt uansett.


  Vorsa litt hos Frida før vi dro dit!  Jeg møtte på fotballfrue!! Ho la faktisk ut bilde av meg på bloggen hennes, link her!

  - Elise

 • 2

  Heihei! I går var jeg på klassetur i Gøteborg med hele trinnet! Vi fikk en liten oppgave hvor vi skulle ta bilde av diverse ting, så aller først var vi på et museum og tittet litt der. Senere dro vi bare rundt omkring i Gøteborg og tok bilder av alt mulig rart. Det var en kjempe koselig, men veldig slitsom tur. Jeg blir alltid så sykt sliten i beina av å gå rundt i storbyer.

  Her er noen bilder jeg tok på museet:

  Var faktisk ganske mye interessant og spennende der inne. Men som sagt, så dro vi videre og tok enda flere bilder:

  Jeg ble helt forelska i det rosa "treet" med masse blomster, og hvite steiner!
  - Elise

 • 2

  Hei alle sammen!  Noen jenter i klassen min og jeg laget en kortfilm til en skoleoppgave før jula i 2014. Denne filmen meldte vi på UKM på Hvaler i vinter, og det endte med at vi kom videre i Østfold med den. Nå på lørdagen var det UKM i Halden, altså fylkesmønstringen, og vi var den eneste filmen fra Østfold som gikk videre til Trondheim, altså landsmønstringen/festivalen. Jeg er så stolt av jentene mine, og hadde det ikke vært for skuespillerne, så hadde vi heller aldri klart det!

  I tillegg til dette, så ble vi lagt merke til av NRK, så kortfilmen vår er også tilgjengelig på NRK sine nettsider - her kan du se filmen vår fra min youtubekanal.

  5rqx7tO0esk

  - Elise

   

 • 6

  Heihei! For fire uker siden bestilte jeg meg tre forskjellige linser til iPhonen min, nemlig fisheye, vidvinkel og macro linse. Jeg har gått og venta og venta, og endelig for en uke siden fikk jeg de i posten! Har fått testa den ut en del allerede, og jeg er såå fornøyd!

  Det som er så bra med denne er at det er en klype som man kan feste på iPhonen, noe som vil si at den passer på de fleste iPhoner og kanskje til og med andre telefoner også. I tillegg er det så lett å dra med seg rundt, først og fremst fordi de ikke er så store, og fordi det følger med en liten svart pose som passer i hånda di. Veldig praktisk!
  Her er fiskeøyet linsen, og man får med en liten beskyttelse til linsen hvis man skal ha den i den lille pungen sammen med de andre,

  Her er vidvinkelen og macro linsen, de sitter faktisk sammen! Så hvis man skal ta bilder med de, så må man skru litt. Men det gjør ikke noe! Og det som er veldig bra med vidvinkelen er at da får man med så mye mer enn det man får ellers på telefonen.

  Favoritten min er helt klar fisheye linsen. Jeg elsker den! Har sett så mange bilder fra sånt før, og det ser sykt kult ut uansett hvor kjedelig motiv man her egentlig! Det fineste er jo selvfølgelig hvis det er fint vær ute, ååå!  Tok den med på skolen også, ille morroo!

  - Elise

 • 3

  Hei! Idag hadde vi engelsk tentamen på skolen, aner ikke hvordan det gikk, men ferdig er jeg i hvert fall! Som jeg skrev i forrige innlegg, så var tante Tone, Mie og jeg på Sandvika storsenter i helgen. Tenkte å vise dere hva jeg kjøpte!


  Bikini fra H&M - Overdelen kostet 149,- og underdelen kostet 99,-

  Dritsøt blondeshorts fra H&M til 199,- (hahah, kald på låra si, litt blå)

  Øredobber fra Gina Tricot til 69,-

  Leppestift fra Mac til 175,-

  Den heter Please me, også er den matt - dritfin farge på den, og det passer både til hverdag og fest.

  Jeg er kjempefornøyd med innkjøpet!

  - Elise

   

 • 2  Heihei! I går var Mie, tante Tone, onkel Per og jeg på båttur. Årets første for min del, og faktisk med den nye båten til onkel også! Vi kjørte en tur til Middagsbukta i Bærum og spiste lunsj. Tidligere på dagen var Mie, tante og jeg en liten tur på Sandvika storsenter. Der handla vi litt klær osv, som jeg tenkte å legge ut bilder av litt senere.  På kvelden så var det såpass deilig vær at vi kunne spise middag ute på verandaen. Elsker å sitte ute på kvelden, i hvert fall når man ikke fryser hjel. Vi grilla og spiste ytrefilet av hjort - og fyfaen det er det beste jeg har smakt!  Håper alle har hatt en super helg, og koser seg masse videre! Innkjøpsinnlegget kommer mest sannsynlig i morgen,

  - Elise


 • 2  På torsdag så kom mamma hjem med noen nye sko til meg. I starten så likte jeg ikke New Balance så veldig godt, men nå syntes jeg at de er dritkule! Er kjempefornøyd med de, tusen takk mami!


  - Elise

 • 4

  Som jeg har skrevet i de tre siste innleggene, så var jeg jo på Glemmy Awards på torsdag! Det var utrolig morsomt å se på alle mine flinke medelever. Jeg ble ikke nominert med noen av mine produkter, men jeg fikk likevel en liten premie fordi jeg har vært med på Glemmy komiteen, altså vært med på produksjonen av hele showet! 
  Fine Susan jentamiii

  Verdens fineste bestevenn og verdens fineste kjæreste!

  Veldig dårlig bilde fordi jeg tok det med telefonen. Men sånn så i hvert fall scenen ut.

  Her er den lille pokalen jeg fikk!


  - Elise

 • 2

  Nå har vi endelig kommet frem til Bærum. Tante og onkel har dratt på operaen, så nå er vi hjemme hos dem og koser oss masse og passer på hundene! Innlegget om Glemmy kommer i morgen forresten :)
  Milla, Gucci og Mie, fine jentene mine!

  Håper alle får en fin fredagskveld videre!

  - Elise

 • 2

  Hei! I dag er det endelig fredag. Glemmy Awards igår gikk kjempefint! Tenkte å legge ut et innlegg om hva jeg hadde på meg osv i morgen eller senere i kveld. I dag reiser lillesøsteren min og jeg til Bærum. Vi skal overnatte hos tante og onkel hele helgen, det gleder jeg meg masse til!


  Litta teaser på hva jeg hadde på meg. Sikkert mange som har sett det på instagram allerede men, hahah

  - Elise
   

 • 4  Heihei! Jeg har ikke ord for hvor mye jeg elsker sol og vår, og det som er så bra med våren er at sommeren kommer rett etter, for det elsker jeg enda mer! Har vært ganske drittvær de siste dagene nå, men nå ser jeg bare såå frem til sommer! Føler jeg skriver veldig mye om været, men vi fra Østfold er jo såkalt kjent for å være veldig interessert i været.

  Gleder meg også veldig til å ta frem alle blondetopper, sommerkjoler, jumpsuiter, shortser, bikinier og alt jeg har lengtet etter i hele vinter! Wii, blir så bra med ferie snart! Men som jeg skrev i går, så skal jeg på Glemmy Awards i dag, og dere må ikke glemme å følge med på direktesendingen på f-b.no, sa.no eller ha-halden.no kl. 19.00.
  Jakke // Gina Tricot   Genser // Vero Moda   Bukse // Levis   Sko // Bianco   Solbriller // Gina Tricot  


  - Elise