elisekri -
Hjem Add Om meg Kontakt

6


Heihei! Beklager for at jeg ikke har rekt å blogge så mye i helgen, jeg jobbet fra halv åtte til halv tre på lørdag, og rett etter det måtte jeg hjem å rydde og vaske Celine og Lotte kom på vors hos meg, før vi skulle dra på byen med Lars og Haakon. Det har vært en kjempe koselig og bra helg, og nå må jeg bare gjøre meg klar til eksamensuken i morgen.


I dag var Haakon og jeg en tur på Hvaler og tok noen bilder og gikk en tur.T-skjorte fra Nelly   Skjørt fra Bikbok   Skinnjakke fra Bikbok   Sko fra Toms   Veske fra MulberryKatten til Haakon har fått tre nydelige kattunger, jeg døør

- Elise

 • 6
  - Elise

 • 6

  - Elise

   

 • 6  Heihei! I dag har Lotte og jeg vært på Tangen og grillet. Det er så lenge siden jeg har grillet nå, så det var veldig koselig! Har vært ganske deilig vær i dag også, men med vår flaks, så forsvant jo selvfølgelig sola da vi hadde tent på grillen, og da vi var ferdig og snart skulle dra hjem, så kom selvfølgelig sola tilbake. Jaja, men koselig var det uansett! Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær.   - Elise

 • 2

  Heihei! For en liten stund tilbake, leste jeg et innlegg på en blogg hvor det var en person som hadde skrevet om hvordan man kan unngå å bli fyllesyk. Selv hater jeg å være fyllesyk, og jeg kan tenke meg at det er flere der ute som helst vil unngå å bli fyllesyk dagen derpå. Jeg tok med meg en del gode tips som jeg har fulgt, og som jeg føler har funket.

  Alkohol er et giftstoff og dagen etter man har drukket sliter nemlig kroppen med en forgiftning. Alle mennesker er selvfølgelig forskjellige, og alkohol har forskjellig virkning fra person til person. Noen tåler mye, noen tåler lite, noen blir fyllesyke og andre ikke. Men for de som blir like lett fyllesyk som meg, så kan dette være noen gode tips å ta med seg. Dette kan også være lurt å prøve å huske på hvis du for eksempel blir bedt på fest dagen før jobb på en fin sommerdag - eller hvis du skal noe spesielt dagen etter.  FØR du skal ut og feste, eller drikke alkohol kan det alltid være lurt å spise en del mat på forhånd, altså i løpet av hele dagen. Dette fører til at du tåler mer alkohol, og at kroppen ikke blir like lett påvirket. I tillegg til dette er det også lurt å bestemme seg for hvor mye du skal drikke, og når du da har drukket opp det du har beregnet, bør du kanskje begynne å roe litt ned. SÅ:

  1. Spis mat før du skal drikke alkohol
  2. Bestem deg for hvor mye du skal drikke


  MENS du fester og drikker alkohol kan noen gode tips være å IKKE drikke for fort - fordi da går det ikke så fort i blodet, slik som skjer når man shoter.I tillegg til dette er det ikke så lurt å kombinere bobler med for sterke drinker. Og det er veldig lurt å holde seg til lys drikke. Som jeg leste på denne nettsiden så sto det at mørkt øl, rødvin og brennevin har mer farge, og gir mer fyllesyke. Selv har jeg opplevd å bli fyllesyk av å drikke rødvin. Det er også lurt å holde seg på lavere alkoholprosenter. Et annet godt tips kan være å bevege deg, som for eksempel å danse. Da vil alkoholen gå lettere ut av blodet på kvelden og ikke på morgen. I tillegg til dette er det lurt å drikke noe alkoholfritt innimellom - VANN er alltid bra! SÅ:

  1. Ikke drikk for fort
  2. Ikke kombiner bobler med for sterke drinker EKS: Champis er skummelt, og rødvin med farris har samme effekt.
  3. Drikk lys drikke, og prøv å unngå mørk
  4. Beveg deg (eks dans)
  5. Drikk alkoholfri drikke innimellom - stikkord: VANN


  ETTER festen er det lurt å spise litt, selv sliter jeg med å spise etter fest, men jeg tvinger i meg en liten matbit i håp om å unngå fyllesyke, og igjen DRIKK VANN ELLER MELK FAKTISK.

  HVIS DU BLIR FYLLESYK kan det være lurt å ta smertestillende, men noen typer smertestillende kan øke muligheten til å få magesår, spesielt når man drikker. Derfor er Naproxen anbefalt fordi den er snill mot magen - hvis du har vondt i hodet for eksempel. I tillegg til dette er det lurt å slappe av, spise mer mat og drikke vann, med mindre du spyr som en gærning. Men det kan også være lurt og forfriskende å gå seg en tur, eller bare det å få frisk luft.

  1. Spis mat og drikk vann/melk før du legger deg
  2. Sov - få deg en god natts søvn
  3. Ha en smertestillende med deg hvor enn du våkner
  4. Frisk luft, slapp av  HER er innlegget jeg fikk tipsene fra!

  - Elise • 4

  ...Høydepunkt - Det må være at jeg endelig fylte 18 år på torsdag!! Har ventet såå lenge på det, og jeg gleder meg kjempe masse til å dra på byn med jentene til helga! Og selvfølgelig turen som kjæresten min tok meg med på. På et kjempe fint og koselig hotell i Hurdal. Jeg er så heldig!


  Nedtur - At jeg merker mer og mer til at det nærmer seg medieeksamen neste uke. Føler det begynner å presse mer og mer på nå. Er så mange vanskelig ord og uttrykk og forskjellige ting man må kunne i de forskjellige programmene. Så tanken på at jeg er midt i eksamenstiden om en uke, dreper meg litt på innsiden akkurat nå.

  Sang - Tro det eller ei, men jeg henger fortsatt litt igjen fra russetida, og jeg har vært helt hekta på Galleriet 2015 av ZL-Project. Skikkelig slækk, kul og rar russesang.
   
  Inspirasjon - Jeg blir så inspirert og motivert til å trene for tiden. Og i hvert fall når jeg ser bilder av nye treningsklær, folk som er flinke til å trene, utviklinger, resultater og masse frukt og grønt. Jeg får så lyst til å bare trene og spise masse frukt isteden for godteri.

  Wantie -  Den siste uka så har jeg gått og siklet etter Triangle bikiniene, jeg har sååå lyst på en sånn som jeg kan ta med meg og være brun i når jeg skal til Frankrike! I tillegg har jeg også siklet etter den svarte klokken dere kan se på bildet under.


  - Elise


 • 10  Heihei! Som jeg lovet, så skulle jeg legge ut bilder av hva jeg hadde på meg på middagen til Haakon og meg på pinseaften. Det ble en god del bilder denne gangen, får håpe ikke det gjør noe! Det var så utrolig fint vær, og alt den dagen var bare helt perfekt! Var så deilig å være litt langt unna alt det vanlige og bare slappe helt av.
  Hvit t-skjorte // Gina Tricot   Bukse // Dr.Denim   Sko // H&M   Armbånd // H&M   Klokke // Jennifer Lopez   Veske // Pippa Modalu


  - Elise

   

 • 6  Heihei! Som jeg skrev tidligere så skulle kjæresten min og jeg på et hotell i pinsen. Hotellet var en halvtime fra Gardemoen, på et lite koselig sted kalt Hurdalsjøen. Jeg hadde dessverre ikke mulighet til å blogge der borte, men som jeg lovet, så har jeg tatt masse bilder! Selv om det bare var en halvtime fra Gardemoen, så føltes det ut som at vi var langt uti hutti heita. Det var bare en stusselig liten, men koselig matbutikk der, som det tok ti minutter å kjøre til fra hotellet.
  Vi kom frem ganske sent pga trafikk osv, men vi koste oss masse inne på hotellrommet den første kvelden!

  På lørdag våknet vi opp til supert vær ca klokka ni, fordi frokosten stengte klokka ti - noe som egentlig var like greit, fordi vi fikk veldig mye ut av dagen!

  Og siden naturen så veldig fin ut innefra, så måtte vi selvfølgelig ut å gå en tur for å utforske stedet litt!

  Den brune store dingsen der, er en Sauna (utebadstue), vi hadde såå lyst til å prøve den, men det var sånn man måtte tenne på og ordne selv. Så det endte opp med at vi ikke gadd å bruke tid på å finne ut av hvordan den fungerte.  Haakon er ikke så glad i å bli tatt bilder av stakkars, hahah  Vi lånte også en kano, og padlet nedover den blå og fine innsjøen.

  På kvelden fikk vi fire retters middag, og det var så godt! Har ikke vært så mett på lenge! Her er det en liten sneak peak av hva vi hadde på oss.

  Følg med på bloggen i morgen, så kommer det enda flere outfit bilder!

  Håper alle fortsatt får en super pinse!

  - Elise

 • 9


  Den røde jakka er Annie sin - den er fra Zara og kostet kr 1150,-

  Denne veska fikk jeg til bursdagen min av min kjære mor. Det er en norsk designerveske kaldt "Pippa veske" og modellen heter Modalu. Den er blå/lilla aktig i skinnet, og er kjempe fin og klassisk. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Thanks mom <3

  Susan og Annie jentenemine <3

  - Elise
   

 • 4

  Hurraaa, endelig var det min tur til å bli 18 år! Jeg har hatt en fantastisk dag, som startet med en koselig frokost med lillesøster og mamma. Da fikk jeg også mange fine gaver, deretter hadde jeg en utrolig koselig dag på skolen. Maja, Susan og Emma hadde baket Brownies til meg, den delte jeg opp og ga til alle i klassen! Etter skolen hentet Haakon meg, og vi dro til bestemor, for så å dra hjem til han, for så å dra hjem til meg da bestefar, onkel Erik, fetteren min Anders, Haakon, Mie, pappa og jeg feiret bursdagen min! Jeg fikk kjempe mange fine gaver, kan sikkert dele noen av de med dere senere!


  Artig med stor flaske jaa

  - Elise

 • 6  Heihei! Idag har vi hatt utegym på skolen, da spilte vi fresbee ultimate - det var dritgøy!! Og selvfølgelig klarte jeg å glemme det svarte beltet jeg pleier å ha til denne jumpsuiten idag, men det går fint uten også da. Ellers skal jeg trene etterpå, for så å hjelpe pappa og onkel med å pusse båten. Ikke så veldig spennende dag, men i morgen er jeg jo endelig 18 år. Begynner å talle ned timer nå. Jeg får forresten ikke mulighet til å blogge i helgen når Haakon og jeg skal på hotell, men jeg skal ta med meg kameraet og ta masse bilder!


  Jumpsuit fra H&M   Skinnjakke fra Bikbok   Hatt fra Lindex   Sko fra Toms


  - Elise

   

 • 8
  Cardigan fra Bikbok   Bukse fra Dr.Denim   Hvit t-skjorte fra H&M
  - Elise

 • 6

  Hei! Forrige lørdag var jeg i Torvbyen og handla litt. Kjøpte meg ikke noe mer enn et par enkle, nødvendige ting fordi jeg har nemlig bursdag til torsdag. Da blir jeg endelig 18 år, gleder meg såå masse! Kjæresten min og jeg skal på hotell til helgen som kommer også, det håper jeg blir en super helg!

  Helt enkel svart og hvit topp fra Gina Tricot, de kostet til sammen 129,-  Et dritkult dobbelarmbånd fra H&M, jeg ønsker meg det også i gull, kostet 49,-

  - Elise

 • 6
  Cardigan fra Cubus   Bukse fra Bikbok   Grå t-skjorte fra Nelly   Caps fra Vila   Klokke fra Jennifer Lopez
  - Elise

   

 • 4

  Heihei! Gratulerer med dagen til Norge igår. Jeg rakk ikke å blogge i går desverre, var fullt opp hele dagen. Jeg startet dagen igår med å se på barnetoget i byn, og hvert år, så pleier det å være en turnoppvisning bak rådhusplassen, og det har blitt en liten tradisjon å se på det. Etter turnoppvisningen dro Haakon, Lotte, Miriam, Henrik, Celine, John og jeg og så på russetoget. Etter en koselig tur i byn med koselige folk, dro Haakon og jeg hjem til bestemor for å spise lapskaus - det har også blitt en tradisjon i familien min, det er så koselig.

  Onkel Magnus og lille kusina mi Pernille

  Tante Jeanette og Pernille

  Bestemor skulle ta bilde av Haakon og meg også, men ja man så vel egentlig mer av skogen og lekestua enn oss.  Etter vi var hos bestemor, dro vi hjem til Haakon og spiste kake med hele familien hans. Og endelig kom jeg meg hjem for å ta av den varme og tunge, men fine bunaden min, og fikk skiftet til en lettere kjole, og da dro vi til byn for å møte Susan og Petter. Det var også veldig koselig!  Håper alle hadde en fantastisk 17.mai feiring!

  - Elise


 • 4


  I går hentet kjæresten min meg på jobb igjen. Vi dro rett til Sverige for å handle godteri, brus, mat osv, fordi i dag skal vi nemlig ut på hytta mi på Hvaler igjen. Denne gangen skal lillesøsteren min på 14 år feire bursdagen sin med 15 jenter, så Haakon og jeg skal være der å "passe" på. Vi skal sove ute i bua som er full av hagemøbler, så det kan bli spennende å rydde bort alt det nå ja. Tok noen bilder på enhuus i går også, som jeg tenkte å vise dere.  T-skjorte fra Lindex   Bukse fra Cubus   Jakke fra Vero Moda   Sko fra New Balance   Solbriller fra H&M

  Haakon tok enda flere bilder av meg på glufsa også, men de tenkte jeg å publisere en annen dag.

  - Elise

   

 • 9


  Grå genser fra Cubus    Bukse fra Dr.Denim   Jakke fra Lindex   Joggesko fra Nike   Klokke fra Dyrberg Kern
  - Elise

   

 • 4


  Da jeg var ferdig på jobb i stad, så satt jeg og ventet på at kjæresten min skulle hente meg. Er så deilig å nyte det fine været, og spesielt på Hvaler. Beste stedet som finnes når det er fint vær, uten tvil!


  - Elise

   

 • 4

  Hei, unnskyld for at jeg ikke har blogget de siste dagene, jeg har rett og slett ikke hatt så mye tid. I tillegg så har det vært drittvær, og da frister det så lite å gå ut å ta bilder, prøvde å ta noen bilder i regnet på mandag, men de ble ikke noe bra, så da droppet jeg det! Idag har det vært fint vær igjen, og Annie og jeg var ute og tok noen bilder istad. Har ikke rekt å redigert alle enda, men dere skal få en liten smakebit før jeg må forte meg på jobb.


  Håper dere får en kjempe fin langhelg!

  - Elise
 • 0


  Det aller beste i verden med å bo ved vannet er når man våkner opp til fint vær! Jeg var så sinnsykt trøtt til morgnen idag jeg, men da jeg tittet ut av vinduet, så spratt jeg bare opp av sengen. Alt blir automatisk så mye mer motiverende når det er fint vær - bortsett fra det å trene inne på et svett og varmt treningssenter da. Jeg måtte bare knipse noen bilder til morgnen idag før jeg suste avgårde på skolen jeg. Disse bildene er tatt fra vinduet på rommet mitt. Ellers er det endelig helg, og jeg ser frem til å kose meg masse - det er til og med meldt fint vær i helgen, kanskje det blir en liten tur med båten?

  Hva skal dere i helgen?

  - Elise

 • 2


  Hei alle sammen! Til jul i fjor, så fikk jeg av min kjære pappa og stemor noen produkter fra Korres. Hadde tidligere hørt at det var et veldig bra produkt! Og det må jeg si meg helt enig i. Ikke bare lukter de utrolig godt, men det er også produkter som er helt naturlig! Helt siden 1996 har målsettingen dems vært å bruke sine omfattende vitenskapelige ressurser til å skape velgjørende og sikre produkter. Jeg anbefaler virkelig alle å prøve dette ut!

  Denne dusjsåpa stjeler jentene fra meg når jeg har den med i gymmen på skolen

  Denne tok det ganske lang tid før jeg prøvde, men har brukt den nå i det siste, og det er virkelig en av de beste jeg har prøvd!


  - Elise

 • 2


  Hver eneste sommer, så er det et hus i nabolaget mitt som har så utrolig fine og blå blomster ute i hagen sin. Blir seriøst forelska i de blomstene.

  - Elise

 • 2  Hei igjen! I går var jeg i enda en konfirmasjon, og det var til en i familien til kjæresten min som heter Sander. Kjente ikke så mange der, men var likevel utrolig koselig! Siden jeg også var i konfirmasjon på lørdag, så gadd jeg ikke å bruke bunaden enda en dag, fordi den klør så veldig, også er den så tung, hahah. Men ja, det var i hvert fall litt morsomt å pynte seg på en annen måte i konfirmasjon også. Denne konfirmasjonen ble feiret på Myrvold på vakre Hvaler.
  Vakre lillesøsteren til Haakon.

  Kjole fra Nelly    Sko og veske fra Patrizia Pepe    Armbånd fra Edblad    Jakke fra Vero Moda  Verdens vakreste kjæreste <3
  - Elise

   

 • 4

  Hei! I dag har jeg vært i konfirmasjon til det vakre søskenbarnet mitt Sarah. Vi feiret den store dagen hennes på Isegran - det var veldig koselig!


  Vakre Sarah jentami <3

  Gullet mitt

  Sarah og Akam er verdens nydeligste!

  Flotte mamma, Mie og bestemor!^

  Alle søskenbarna mine på mammas side <3

  - Elise

   

 • 2

  Heihei! Nå er det endelig mai! Mai er helt klart min favorittmåned, fordi det er så deilig å se at sommeren kommer, 17.mai, bursdagen min, også er bare alt med mai bra! Som jeg skrev i forrige innlegg, så dro Haakon, Susan, Petter og jeg ut på hytta mi på Hvaler i går, og overnattet til i dag! Vi fikk besøk av Celine og John også, kosa oss kjempe masse! Tok ikke så mange bilder i går, men i dag var vi ute og bada og tok litt bilder rundt omkring.  Håper deres 1.mai har vært bra!

  - Elise