elisekri -
Hjem Add Om meg Kontakt

7
Bomberjakke fra Guess   Bukse fra Bikbok   T-skjorte fra Cubus   Sko fra Adidas   Armbånd fra Frankrike   Klokke fra Jennifer Lopez


- Elise

 • 4

  Hei! Nå er tiden inne for å pakke kofferten for hjemreise. Jeg har vært her i ni dager allerede, det er så rart at tiden har gått så fort. Det kommer nok til å bli litt deilig å komme hjem til rutiner og mat osv, men jeg vil savne det å kose meg og bare slappe av hele dagen. Flyet vårt går fra Nice kl halv elleve, så vi må stå opp kjempe tidlig, uffuff.

  - Elise

 • 4  Heihei! Dagen etter vi kom ned til Frankrike, så dro mamma og jeg i en klesbutikk som heter Re'belle her i La Bocca. Der fant vi så utrolig mye fint, og endte opp med å kjøpe to kimonoer. Jeg har blitt helt forelska i de. Den ene er som dere ser på bildet mønstrete og ganske bohem aktig, mens den andre er helt hvit. Jeg har på meg den hvite i det forrige innlegget, så hvis dere blar litt lenger ned, så ser dere bilde av den. Det kostet 25 euro per stk, ca 230 norske kroner - Kjempe fornøyd!  - Elise

 • 2

  Heihei! Sorry for at jeg ikke har blogget så mye de siste dagene igjen. Tiden går så fort her nede, og jeg får rett og slett ikke så mye tid til å sette meg ned å redigere. I tillegg har jeg ikke pcen min her og må derfor bruke mamma sin. Den har ikke alle redigeringsprogram som jeg pleier å bruke, og da tar det også litt lenger tid før jeg gidder å sette meg ned i ett nytt program som jeg ikke er så vandt til. Som jeg skrev i forrige innlegg, så skulle vi på seiletur, og det var vi på søndagen! Det var en helt fantastisk tur som jeg kommer til å huske for resten av livet. Jeg kommer til å lage et eget innlegg om det når jeg kommer hjem. Nå har jeg vært her nede i 6 dager, og drar allerede hjem om 3 dager. 

  Igår var vi i den koselige gata Le Sequet igjen og spiste kjempe god mat! Da vi var ferdig med maten rakk vi ikke bussen, så derfor tok vi oss en tur opp til en gammel kirke i Cannes. På toppen der oppe er det en helt fantastisk utsikt, som dere kan se på det siste bildet!  - Elise

 • 2  Bonsoir! Dagen jeg kom ned til Frankrike, fikk jeg en sen bursdagsgave av venninna til mamma. Venninna til mamma er ho som eier leiligheten her nede, og vi drar hit en gang i året. I år er det faktisk allerede det åttende året vi er her. Det er helt utrolig å tenke på, tiden har gått så fort! Men i hvert fall, så fikk jeg burdagsgave fra ho, og det var disse produktene fra Ren. Det er en kroppsskrubb og en lip balm - jeg er utrolig fornøyd! I tillegg til disse produktene fikk jeg/vi en seiletur her nede i Cannes. Så i morgen drar vi alle seks ut på seiletur i middelhavet. Gleder meg så masse!! Jeg skal ta mange bilder, og dele med dere senere!


  Jeg er så glad for at jeg fikk den skrubben - er så deilig å bruke den i dusjen innimellom, spesielt hvis man har mye småkviser på ryggen osv.


  - Elise

 • 2  Heihei! I går rakk jeg dessverre ikke å blogge, var så mye som skjedde! Vi var en lang tur på stranden, og på kvelden dro vi en tur inn til Cannes og spiste i en utrolig koselig trang gate. Vi pleier alltid å ta en liten tur innom den trange gaten når vi er her nede. Den heter forresten Le Suquet. I dag har vi også vært på stranden, og etter noen timer der tok mamma og jeg oss en tur til byen for å titte litt. Jeg har shoppet litt klær mens jeg har vært her, tenkte å lage et eget innlegg om det når jeg kommer hjem.

  Håper alle får en super helg videre!

  - Elise


 • 2

  Heisan! Nå har vi ankommet leiligheten i Cannes i Frankrike. Vi har vært her i en del timer nå, og har rekt å sole oss, bade i bassenget og spist litt lunsj/middag på restaurant. Tror det kommer til å bli en rolig kveld idag, for man bli jo alltid så sliten av å reise. Jeg har faktisk fått skille allerede, hahah lå i sola i en liten time bare.  - Elise

 • 6

  Hei! Jeg har hatt veldig liten tid til å blogge de siste dagene, fordi jeg har pakket og hatt en del å gjøre før jeg reiser til Frankrike i morgen. I går hadde jeg en slags avslutningsfest med noen av jentene i klassen på hytta mi. Det var utrolig koselig, vi grillet og nøt bare det fine sommerværet! Det var så fint vær til morgen i dag også, perfekt å våkne opp til med jentene, spesielt når man kan sitte i bikini å spise en deilig frokost på verandaen.
  Som sagt så reiser jeg til Frankrike i morgen, så jeg kan ikke garantere så veldig mye blogging, men jeg skal ta meg litt tid til å oppdatere dere <3

  - Elise

 • 7

  Heihei! I går var det så utrolig deilig vær ute, og utrolig nok tok Haakon og jeg turen til Nordby i Sverige. Vi kjøpte som vanlig litt godteri og selvfølgelig billig tyggis! Haakon kjøpte seg noen sommerklær og et GoPro kamera, og det er jo bare så utrolig morsomt. Så da vi kjørte hjemover mot Norge igjen, så bestemte vi oss for å ta en liten tur på Høysand. Det blåste ganske mye der, så det tok ikke så lang tid før vi dro igjen - vi fikk tatt et par bilder da!
  T-skjorte fra Nelly   Skjørt fra Bikbok   Olajakke fra Bikbok   Skoa fikk jeg av Haakon, de er fra H&M   Solbriller fra Gina Tricot  - Elise

 • 4

  Yum  Elsker det fine sommerværet for tiden, finnes virkelig ingen ting som er bedre enn å kunne spise en deilig frokost på verandaen! Det er så deilig og endelig bare kunne slenge på seg en shorts, skjørt eller kjole. Til uka reiser jeg til Frankrike, gleder meg utrolig masse til å reise dit igjen - savner stedet, folkene, butikkene og restaurantene spesielt. Akkurat nå så er jeg dessverre veldig forkjølet, men jeg håper at jeg blir frisk så fort som mulig.


  Viktig og ikke minst godt med C-vitaminer når man er forkjølet.

  - Elise

 • 4


  Blusen er gamle mamma sin   Boyfriendjeansen er mamma sin   Sko fra H&M   Armbånd fra H&M   Flash Tattoo fra Vero Moda
  - Elise

 • 8


  Hvit t-skjorte fra Cubus   Skjørt fra Vero Moda   Solbriller fra Marc Jacobs   Klokke fra Jennifer Lopez   Dunjakke fra Cubus

  Ironisk at jeg bruker solbriller på over halvparten av bildene men, hahah jaja.

  - Elise

 • 8  - Elise

 • 7

  Heihei! I dag har det vært kjempe fint vær, hurra for det! Har ikke gjort så veldig mye i dag, bortsett fra å være litt med bestemor på dagen fordi jeg hadde fri. Ellers var jeg sammen med Haakon, og da spiste vi sushi i stekende sol på verandaen. Senere gikk vi også en lang tur, og så på fotballkamp, veldig koselig!

  - Elise

 • 4

  Heisan! Jeg laget et innlegg for en god stund siden da mamma og jeg ryddet i skapet og fant mange sko som vi har brukt veldig lite. Vi er ikke noe flinke på å kaste ting eller gi bort ting som vi "tror vi kan få bruk for". Men denne gangen tok vi oss faktisk sammen, og fant frem en del fine sko som er lite brukt, som vi tenkte å selge til en billig penge. Det er så trist at det bare blir stående ubrukt i skapet, så hvis du er interessert, ta gjerne kontakt i kommentarfeltet eller send meg en e-post.


  Ankelstøvlett i beigefarget skinn fra Bianco, selges for kr 350,- - Ordinær pris kr 1 200,-


  Navyfarget ankelstøvlett str 37, selges for kr 75,-


  Ankelstøvlett i gråbrunt skinn fra Bianco str 36, selges for kr 350,- - Ordinær pris kr 1 200,-


  Str 36/37, selges for kr 100,-


  Ankelstøvlett fra Bianco grått leopardmønster i str 37, selges for kr 250,-


  Str 37, selges for kr 50,-


  Str 37, selges for kr 50,-


  Str 37, selges for kr 50,-


  Str 37, selges for kr 50,-

  IGJEN, hvis du er interessert eller lurer på noe, ta gjerne kontakt i kommentarfeltet eller send meg en e-post. Bedre å spørre en gang for mye, enn en gang for lite.

  - Elise
 • 15


  Genser fra Bikbok til 150,-
  - Elise

 • 4

  ..Høydepunkt: Det å bli ferdig med medieeksamen, utrolig deilig følelse å sitte igjen med! I tillegg hadde jeg fri på fredag, og har helg helt til mandag. Null skole på meg før til tirsdag!

  ..Nedtur: At det har blåst så veldig mye her på Østlandet! Det har vært så fint vær med sol osv, men det har blåst helt forferdelig mye.

  ..Beste innkjøp: Det går faktisk ikke an å velge en ting av alt jeg har kjøpt med denne uken. Men hvis jeg skal velge en ting, må det vel bli buksa fra Bikbok til 300kr, som egentlig koster 600kr.


  ..Drøm: Akkurat nå, så bare drømmer jeg om at jeg ikke kommer opp i muntlig eksamen, så jeg får dratt til Frankrike. Krysser alle fingre og tær for at jeg ikke kommer opp, må få med meg vår årlige tur til vakre Cannes, på den franske La Riviera.


  ..Bilde: Jeg velger et bilde som jeg har brukt VELDIG mye tid på denne uken, og det er det ene produktet jeg laget til eksamensoppgaven min i Grafisk Design.

  Hvis noen nysgjerrig på hva oppgaven gikk ut på, hva jeg tenkte og hvordan jeg gjorde det, tenkte jeg å lage et eget innlegg om det senere. Er noen interesserte?

  - Elise

 • 2

  Heihei! Fra i går til i dag overnattet Haakon og jeg på hytta, og dagen begynte med torden og pøsregn. Derfor tok vi turen til Amfi Borg og handlet litt på salg på bik bok igjen, heheh ups. Etter det tok fetteren min, Anders, onkel Erik, Haakon og jeg  turen ut på Hvaler på Skjærhalden.  - Elise

 • 8  Heihei! I går ble jeg endelig ferdig med medieeksamen, utrolig letta! Så i dag har jeg fri, hurraa!! Senere i dag skal jeg i familiebursdag til min kjære bestefar, det gleder jeg meg til! I tillegg er det superfint vær i dag også! Her er noen bilder fra gårsdagens antrekk.


  Coca Cola t-skjorte fra Bikbok     Grått skjørt fra Bikbok     Sko fra Docksides Sebago     Klokke av Jennifer Lopez

  - Elise

 • 6

  Heihei! I går da jeg var ferdig med den praktiske delen av eksamen dro jeg til Torvbyen. Dagen før hørte jeg at det var supersalg på bikbok, derfor tenkte jeg å ta turen innom der! Lenge har jeg hatt lyst til å kjøpe en av de buksene til 600kr der. Selv om det er billig i forhold til merkebukser, så er det faktisk ganske kjipe penger å bruke på en bukse. Men med min flaks, så var det halv pris på den jeg hadde sett på. Da kostet buksa 300kr, og i tillegg fikk jeg kjøpt meg to skjørt, en shorts, en genser og en topp - og alt det kostet til sammen 611kr!!! SUPERFORNØYD!


  Her er den fantastiske buksa som kostet 300,-
  Stripete hvit og blå topp fra Bikbok 49,-                                                            Grått skjørt fra Bikbok 49,-  Skjørt fra Bikbok 99,-

  Jeg fikk toppen som hører til av kjæresten min i starten av året, så da har jeg et sett ogsåå!

  Hadde ikke noen fotograf i går dessverre, så unnskyld for litt rot i bakgrunnen, håper det ikke ble for masete!

  - Elise

 • 2

  Nå er det endelig på tide å dra frem alle sommerskoene - i år har jeg noen nye og noen gamle. Elsker den tiden av året hvor man tar frem alt av sommerklær og sommersko igjen, jippi!  ♥ Kjøpte meg nesten nettopp disse sandalene! Mamma kjøpte seg de ifjor sommer, og da hadde de ikke størrelsen min igjen. Men endelig etter ett år med leting, fikk jeg tak i dem fra en outlet som tilhører Bianco. Jeg er kjempe fornøyd - fint til solbrun hud, noe jeg ikke eier nå.


  ♥ Birkenstock - Disse kjøpte jeg i Frankrike i fjor, det var tilbud på de, og i butikken vi kjøpte det i var det bare tilbud på de med én rem. Jeg syntes ikke det gjorde noe, fordi da har jeg noe litt annerledes enn alle andre med to remmer. Mamma kjøpte seg helt like bare med zebramønster - dritkule!


  ♥ Svarte blonde Toms - disse er egentlig lillesøsteren min sine, men jeg stjeler de og bruker de egentlig mer enn ho, ups! De er litt store, men de er også veldig fine!  ♥ Maritime Toms - Disse kjøpte jeg i Strømstad i fjor, rart de ikke er ødelagte med tanke på hvor mye jeg brukte de i fjor sommer. Jeg er veldig glad i maritime farger og mønstre på sommeren, og spesielt når vi er på hytta og mye ute med båten osv.


  ♥ Sebago Docksides - Seilerskoa til mamma brukte jeg også veldig mye i fjor sommer, og forhåpentligvis vil jeg bruke de mye i år også. De er forferdelig vondte å gå inn når de er helt nye, men når du først har gått en stund med dem, så blir det veldig deilige!

  - Elise

 • 8


  I dag regner det skikkelig mye i Fredrikstad, da kan man i hvert fall sitte inne å holde på med eksamen med god samvittighet da! Holder fortsatt på med forberedelser, og har lite tid til å være på internett og sosiale medier. Ser bare så frem til å bli ferdig med alt av eksamner, og bare starte sommerferien med to uker i Frankrike! Blir i så godt humør av blomster, sol og varme!

  - Elise

 • 2

  Heihei! I dag var min første dag med eksamensforberedelser, og nå ser jeg bare så frem til å bli ferdig med denne uka! Jeg rekker ikke å blogge så mye, men jeg har et par innlegg på utkast på lur, som jeg bare kan publisere. Men i hvert fall så klikket jeg meg inn på en blogg for noen uker siden, hvor det var en som hadde laget et innlegg etter hver måned med sine favoritt produkter den siste tiden, og jeg tenkte at dette kanskje kunne være noe jeg kunne begynne med også.


  ♥ Biotherm Body Milk - Dette er egentlig mitt ALLTHETIME favorittprodukt.

  Det jeg liker best med denne er for det første at den lukter frisk sitron, og det merkes i lang tid etter. For det andre, så elsker jeg at i forhold til body lotion så er denne mye tynnere, trekker seg fortere inn i huden, og huden føles myk. Man slipper også å bruke så mye hver gang og det å føle at man har et fett lag på kroppen. Jeg elsker spesielt å bruke denne på sommeren når jeg er i varmere strøk - perfekt å smøre seg med etter man har dusja etter en lang dag på stranda. Å smøre seg med body milk/lotion hjelper også med å holde på brunfargen.


  ♥ Hand Food - Sugar Crush

  Denne håndkremen har vært et must for meg i det siste. Jeg vet ikke helt hvorfor, men når våren kom så ble jeg plutselig så veldig tørr på henda, og da passet denne helt perfekt. Jeg fikk tre slike små håndkremer i julegave av stesøstrene mine, og de er perfekte å ha med seg i en eventuell veske, skolesekk, på tur, reise og egentlig alt.


  ♥ Viva La Juicy Noir - Denne er ikke min engang

  Hver eneste morgen den siste måneden har jeg stjelt en liten sprut av denne parfymen til lillesøsteren min når ho har dratt på skolen. Den lukter så godt og friskt, og jeg føler meg skikkelig fresh når jeg får den på. Jeg vurderte å kjøpe den til meg selv, men så fikk jeg faktisk Viva La Juicy Blanc isteden fra Haakon, og den er jeg også veldig fornøyd med! Er ikke så stor forskjell på luktene!


  ♥ Fish Eye Lens

  Som jeg laget et eget innlegg om for en liten stund tilbake, så fikk jeg tre kameralinser til iPhonen min i posten. Av de tre er helt klart min favoritt fish-eye linsa. Den tar dritkule bilder nesten uansett hvordan motiv man har. Kjempe praktisk å ta med seg rundt også i stedet for å kjøpe en hel fish-eye linse til et stort kamera som tar stor plass. Hadde nok helt sikkert vært kult det også, men det er helt klart mye lettere å dra med seg den lille linsa rundt overalt - man kan jo bare putte den i lomma.


  ♥ Armbånd i gull og sølv

  I midten av mai så kjøpte jeg meg dette armbåndet i sølv, og jeg elsket det etter første dag og ønsket meg derfor ett i gull også! Det fikk jeg av min kjære Haakon til bursdagen min, og de har vært en absolutt favoritt denne måneden.


  - Elise