elisekri -
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Heihei! Fra igår til idag overnatta jeg på hytta til Kaisa med Kaisa, Regine, Ole og Simen. Kaisa er hyttenaboen min faktisk, og vi har kjent hverandre siden vi var små bebbiser. Så det var veldig deilig å komme seg ut på hytta med gode venner. Siden det har vært så dårlig vær de siste to dagene gikk kvelden for det meste ut på å spille kort, snakke sammen, spise og bare kose oss masse masse! Kvelder som det, elsker jeg mest av alt på sommeren. 

- Elise


 • 4

  Heihei! Idag har jeg hatt fri fra jobben, hurra for det!!! For å få noe ut av dagen idag dro kjæresten min Haakon, Celine, John og jeg for å spille minigolf på Høysand! Jeg har ikke spilt minigolf siden jeg var 11 år, men jeg kom faktisk på andre plass, og det var ikke såå ille det!

  Da vi kjørte hjem fra Høysand bestemte vi oss brått for å dra på fisketur. Da var det bare å kjøre hjem til John å sette seg i båten og kjøre utover da. Tror vi var ute og fiska i 2-3 timer. Jeg har ikke fått så mange muligheter til å komme meg ut på vannet enda i sommer, så det var kjempe koselig å endelig få gjort det. Nå lurer dere sikkert på om vi fikk noe fisk? Det gjorde "vi", eller egentlig så var det Celine som fikk alle tre makrellene. Fornøyd var ho med det!
  Seierssmil - vant med 60 poeng og greier  En fornøyd Celine som fikk tre makrell.  Idyll

  Håper alle har hatt en fin dag!

  - Elise

 • 8


  - Elise

 • 8  Heihei! Idag skinner sola, og dagen har startet bra med en deilig gåtur til butikken etterfulgt av en koselig frokost med kjæresten min! Idag skal jeg på jobb, igjen. Jobber veldig mye i sommer, og jeg må få si at de sene vaktene er litt kjipe. Starter klokka 15.00 og slutter 23.00. Man får ikke begynt på noe på dagen engang før man må på jobb, så jeg foretrekker helst tidligvakter. Det er grunnen til at det ikke har vært noe blogging de siste ukene også, rett og slett fordi det har vært fullt kjør på jobben, og når jeg først har hatt fri, har jeg prøvd å utnytte det så mye som mulig.


  Håper alle får en kjempefin dag!

  - Elise

 • 10


  - Elise

 • 10

  Heihei! Som jeg skrev igår, så skulle jeg lage et eget innlegg om det jeg kjøpte meg igår. Haakon og jeg var også på Nordby for to dager siden, hvor jeg kjøpte meg noe, så jeg slenger med det også!

  Jeg kjøpte meg et par sko fra Bianco. Orginalprisen var 599kr, men de var satt ned til bare kr 199kr, da måtte jeg bare slå til! Jeg er superfornøyd med de, for jeg har titta etter sånne sko bare i Nike, men jeg syntes at disse var like fine, så jeg er fornøyd. 

  Hæppi

  Toppen kjøpte jeg forresten på Zara i Frankrike. Er ikke så veldig glad i magetopper, men denne er min favoritt hittil,

  Min verdens beste kjæreste kjøpte et armbånd til meg, fra Lykke! Den har jeg ønsket meg såå lenge, den kostet 299kr.

  Love it!

  Dette skjørtet kjøpte jeg på Vero Moda på tilbud til 50kr. Kjempedeilig stoff, og funker fint til både sommer og vinter.

  Disse kjøpte jeg på Nordby på Montini på tilbud til 20kr. Elsker de "oljefargene" som jeg har på skoene mine, og nå armbånd og øredobbene mine. Verdt 20kr skal jeg si deg!

  - Elise

 • 8


  Pique fra Tommy Hilfiger   Shorts fra Cubus   Sko fra Bianco   Veske fra DKNY   Klokke fra Tommy Hilfiger   Armbånd fra France  Digger disse skoene og de fargene!

  Idag har det vært veldig fint vær, og jeg har hatt en veldig fin dag med kjæresten min både i byen og på Enhus. Jeg shoppa litt istad også, noe jeg tenkte å vise dere i et eget innlegg i morgen. Håper alle har hatt en kjempe fin dag!
  - Elise

 • 2

  Heihei! For et par år siden bestilte jeg meg en gratis prøve av barberhøvelen som heter Shai - den eneste høvelen med seks kniver. Jeg ble veldig fornøyd med den med en gang, og har brukt den siden da. Hver eneste måned ble jeg tilsendt fire nye høvelblader i posten slik at man kunne bytte ut de sløve bladene. Det er noe jeg meldte meg ut av etter noen måneder, fordi da hadde jeg et lager med nye blader. 

  Plutselig nå i det siste så har jeg sett så mye av at bloggere har prøvd en shaibox som var på tilbud til kr 99,-. Dette bestemte jeg meg derfor å prøve, fordi jeg ble veldig fornøyd med høvelen da jeg kjøpte den. Derfor ga jeg den gamle til lillesøsteren min, da jeg fikk min nye shaibox i poster her om dagen.


  Her er hele pakka, den inneholdt: en rosa, liten toalettmappe.

  Tre mini-høvler som skal brukes til bikinilinja. Veldig kjekt hvis man ikke orker eller har tid til å shave bort alt. Bare bruke en bikinilinjehøvel. Jeg har ikke prøvd de enda, men jeg ser frem til å prøve de. I tillegg fikk jeg en Wash & Shave såpe, som man rett og slett skal bruke til å vaske, og deretter shave. Denne har jeg prøvd, og jeg er superfornøyd med det.

  Overraskende nok fulgte det også med en pakke med sminkefjerner, noe jeg faktisk trengte ny av nå. Denne er veldig bra, svir ikke i ansiktet og legger ikke igjen slik at du får oljete hud.

  Sist men ikke minst fulgte selveste Shai høvelen med også. Den er jeg og har alltid vært veldig fornøyd med, i tillegg fulgte det med et ekstra barberblad til den "gamle" blir sløv.

  Det fulgte også med en "henger" til høvelen som man kan sette fast med sugekopp på badet, eller i dusjen. Veldig kjekt!

  Anbefaler alle på det sterkeste å bruke 99,- for alt dette! Du får utrolig mye for pengene, og du vil ikke angre ett sekund, uansett om du har høvelen fra før av eller ikke. 

  - Elise

 • 6


  Fotografen min var min kjære vakre Annie Fredriksen


  - Elise

 • 2

  Hei! Beklager for at jeg tok en uanmeldt liten lang ferie fra bloggen. Jeg har hatt veldig mye jobb i det siste, og fridagene mine har jeg prøvd å utnytte så mye som mulig. Så som sagt så skulle jeg lage et eget innlegg om seileturen vi var på i Frankrike. Det var en helt fantastisk opplevelse, som jeg virkelig vil anbefale for alle!

  Vi møtte opp på den franske croisetten i Cannes kl halv elleve. Der ble vi møtt av to fantastiske engelskmenn i en flott seilebåt. Den så ganske liten ut til at det skulle være tolv mennesker med i den. Gjengen jeg dro med var venninna til mamma, tvillingbarna henens, søstra mi, mammaen min, og jeg. Så vi var 6 stk. Noe som betydde at de skulle komme enda fire ukjente personer. Det som møtte oss var tre superhyggelig amerikanere fra New York, og en koselig franskmann.   Det hele startet med at vi ble kjent med hverandre alle sammen, og kjørte av gårde med seilebåten. Helt ærlig, har jeg alltid vært livredd for å kjøre seilebåt med seil, men denne gangen måtte jeg bite i det sure eplet - noe jeg ikke angrer på i det hele tatt. Det var jo en helt fantastisk og befriende følelse.
  Pierre som dere kan se på bildet her, er en av eierne til den flotte båten. Han var så utrolig hyggelig, og han inkluderte alle til å være med å seile, sette opp seil, dra i forskjellige tau, og lot oss henge i en huske utenfor båten - kjempemorro!  Etter at vi hadde kommet et stykke og hadde seilet i ca en time, fant vi et lunt sted vi kunne slenge ut dreggen og bare kose oss. Det startet med en kjempegod lunsj.Tror jeg aldri har spist så mye før, det var så mye forskjellig, og såå godt!

  Mie og Amanda koser seg med kjeks og ost.  Flotte mennesker!  Her hjelper vi til alle mann.  Fine seilet!

  Søstra mi sin tur til å slenge seg ut.  Og jeg måtte selvfølgelig seile når jeg først var med på seiletur jeg også

  Hele gode gjengen bortsett fra de som eide seilebåten.

  Martin sin tur til å bli slengt ut.

  Wii, bade, bade og snorkle.  Pent...

  Etter ca fem timer på dette stedet begynte vi å seile tilbake og var på croisetten i Cannes igjen ca klokka seks.

  - Elise