elisekri -
Hjem Add Om meg Kontakt

6

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- FINALLY MINE -

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Endelig har disse blitt mine! Jeg har sett etter slike glittersko i både gull og sølv, og har rett og slett tenkt at jeg ikke hadde klart å velge hvis jeg hadde hatt gull og sølv foran meg. Men da jeg fant disse, tok jeg virkelig to fluer i en smekk, og luksusproblemet mitt ble plutselig mye mindre. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Elise

 • 6

  Hei alle fine! Plutselig ble det grått, kaldt og regn - hva skjedde med sommeren? Jeg føler egentlig at det er veldig typisk at været blir dårlig i juli. Det pleier å være såå fint i mai, juni, august og september, men når alle har fri, så skal det være dårlig vær! Jaja, man får bare prøve å gjøre det beste ut av det!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Jeg har kjøpt meg et nytt belte! Har siklet på slike lenge, men syns at det har vært så dyrt! Men jeg klikket meg på en blogg, så fant jeg en link til et slikt belte fra ebay! Jeg tror det kostet rundt 40kr, og det passet jo helt perfekt! Jeg finner ikke tilbake til linken, men dere kan lete etter den på bloggen HER!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  - Elise

 • 4  Heihei! I går feriet vi Karin sin 20 års dag, noe som var utrolig koselig! Jeg var på jobb til klokka ni, så jeg kom litt senere, men det gikk så fint så! Det jeg hater med å komme i bursdag rett etter jobb er at jeg må dynke meg i parfyme, bodysprayer og skrubb til henda for at det ikke skal stinke pizza av hele meg, og jeg tror jeg klarte det bra i går, hahah! Her er antrekket mitt fra i går!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  - Elise

 • 8

  Hei! Vi er jo godt i gang med juli, men det er vel bedre sent enn aldri siden jeg har hatt en aldri så liten pause? 
  Favoritt innkjøp
  Denne skjorta fra h&m er min favoritt! Elsker den, og den kostet 199kr!
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA


  Favoritt bilde
  Vakre tanta mi og søskenbarnet mitt!
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Favoritt sang
  Hm, det må vel bli Girl At Coachella av MATOMA og MAGIC!

  Favoritt antrekk
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA


  Favoritt produkt
  Solkrem er min bestevenn på sommeren! Og disse lukter jo bare så herlig!
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA


  Favoritt mat
  FISK og spesielt med denne salaten som inneholder mango, avocado, tomat, druer, salat, chilli, olivenolje, salt og pepper!
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Favoritt selfie
  Vi brukte selfiestang, så jeg lover at det er en selfie!  Favoritt inspirasjon
  MOTESILJE.COM - Den dama er jo helt rå! 

  Favoritt throwback
  Det må bli klatring på grensen! Det var veldig nytt og spennende!  Favoritt opplevelse
  LEIR!!!


  - Elise

 • 4

  Heihei! Nå er det en god stund siden jeg blogget sist, og den største grunnen er at jeg ikke har fått tilbake linsa til kameraet mitt, så jeg har rett og slett ikke mulighet til å ta så mye bilder! Jeg har en linse som er 45mm, men det er veldig slitsomt å måtte stå flere meter unna for å få med alt jeg vil ha med i et bilde, så det har ikke passet seg rett og slett! Jeg kan så klart ta antrekksbilder, men har ikke vært så flink til det i det siste!

  Uansett så har jeg fått gjort en del ting de siste ukene, som jeg tenkte å vise dere! Det er bare iPhonebilder, men det duger det vel?

  Jeg har vært leder på årets konfirmasjonleir! Dette pleier å være starten av sommern, og ofte et av høydepunktene! Det var 97 konfirmanter og 25 ledere, så vi var nesten 130 mennesker på en holme, noe som var veldig bråkete, utfordrende, men mest av alt veldig morsomt og lærerikt! Samholdet med det andre lederene hadde jeg ikke bytta mot noe, elsker de menneskene der! 


  Forrige uke var det glommafestivalen i Fredrikstad, det er en byfestival med litt musikk, men mest mat og markeder! Der var jeg med venner, koste oss med mat, is og masse sol!


  Klatring på grensen i Halden er Skandinavias største klatrepark, og der var SÅÅ gøy! Kom meg langt ut av komfortsonen med tanke på en liten høydeskrekk, heheh. De er veldig opptatte av sikkerhet, og de som jobber der viser seg hele tiden, så jeg følte meg alltid trygg! Vi endte vel 7 meter over bakken tilslutt, og det holdt for meg kan man si!


  Modellbyrået som jeg er med i MSR Model Agency hadde bransjefest på Alibi i Fredrikstad, noe som var veldig gøy! Vi har nylig laget instagram og kunne gjerne tenkt at du følger oss HER!


  Ellers har jeg vært mye med bestefar, litt på hytta og masse med venner og kjæresten!


  Håper dere likte bildene! 
  Følg meg gjerne på instagram for flere oppdateringer HER!