elisekri -
Hjem Add Om meg Kontakt

14

Heihei! Som jeg sa så skulle jeg legge ut bildene fra TFP shootene jeg har vært på i sommer. Jeg var faktisk på en i dag også, men de har jeg ikke fått enda. Men jeg gleder meg skikkelig til å se resultatet!

Jeg har vært på et par shooter med Morten, og han er virkelig en fotograf å anbefale. Han er så sprudlende og sprer så mye glede, og han får i hvert fall meg til å være veldig komfortabel foran kamera, for han vet hva han er ute etter. Her er tre av bildene fra den ene shooten som jeg hadde med Morten Obbink. adlinkFølg gjerne modellbyrået vår på instagram: MSRMODELAGENCY

- Elise

 • 2

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  - Elise

 • 6

  Heihei! Som dere kanskje har merka, har jeg tatt meg en liten pause nå i juli! Jeg har rett og slett valgt å være tilstede, og ikke være opptatt av å ha med kameraet overalt! Heldigvis har jeg telefon, og jeg liker jo godt å ta bilder slik at jeg har gode minner å se tilbake på! Men ofte tar en større kamera mye tid, så jeg har valgt å kun bruke telefonen i sommer, og når et bilde er tatt, så har jeg lagt det ligge isteden for å publisere det på bloggen! Nå skal dere få se en oppsummering av hva jeg har gjort i juli. 

  BURSDAGEN TIL KARIN

  Jeg elsker hvordan alle bare var gule, også passa det så godt til huset!

  BÅTTURER, FISKETURER OG HYTTETURER


  Båtturer har det krydd av i sommer, og det har vært så herlig! Haakon og jeg har også kjøpt fiskestang, så vi har fiska ca fem ganger, og på de fem gangene har vi fått en fisk, hahah! Jeg har også vært på hytta med mamma, søstra mi og noen venninner av ho! 

  SMØGEN


  Kjæresten min og jeg var en helgetur i Smøgen, som ligger i Sverige! Det var en sykt koselig tur, og vi var veldig heldige med været! Vi bodde i ei hytta på en campingplass, noe som både var billig og koselig! På lørdagen spiste vi deilige blåskjell, og avslutta dagen med en runde minigolf i den nydelige svenske skjærgården! Smøgen er absolutt et sted å anbefale, et nydelig sted for alle aldre. Man finner også alltid en fest der for de som er interesserte i det!


  MÅNEFESTIVALEN


  Vi har også vært på Månefestivalen, og en av grunnene til at jeg ville dit i år var pga favorittartisten min Lissie! Og se hvem jeg møtte - LISSIE(bildet til venstre). For en bra festival, og for noen bra mennesker jeg har i livet mitt!

  PHOTOSHOOT

  Jeg jobber som motemodell i MSR Model Agency, så jeg har vært på to TPF photoshooter i sommer. Tenkte å legge ut noen bilder av det senere! 

  BADEBADE

  Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke har bada like mye som jeg alltid har pleid å gjøre Men jeg kan heldigvis telle bada mine på to hender. Her om dagen var jeg på stranda med min kjære venninne, Katarina(som fikk sitt første bad i slutten av juli, hahah)!

  FØLG MEG GJERNE PÅ INSTAGRAM: ELISEKR

  Hvordan har deres juli vært?

  - Elise
   

 • 10

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  I dag er det kjæresten min sin siste feriedag, og det er overskya og skal lyne og tordne. Sykt kjip avslutning på ferien - vi skal uansett prøve å få tatt en liten fisketur. Nå er det bare drøye 2 uker igjen til jeg begynner på høyskolen, og det blir så spennende! Først skal jeg nyte to uker fri - ha en superfin dag!

  - Elise

 • 8

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  - Elise

 • 8

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  - FINALLY MINE -

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Endelig har disse blitt mine! Jeg har sett etter slike glittersko i både gull og sølv, og har rett og slett tenkt at jeg ikke hadde klart å velge hvis jeg hadde hatt gull og sølv foran meg. Men da jeg fant disse, tok jeg virkelig to fluer i en smekk, og luksusproblemet mitt ble plutselig mye mindre. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  - Elise

 • 6

  Hei alle fine! Plutselig ble det grått, kaldt og regn - hva skjedde med sommeren? Jeg føler egentlig at det er veldig typisk at været blir dårlig i juli. Det pleier å være såå fint i mai, juni, august og september, men når alle har fri, så skal det være dårlig vær! Jaja, man får bare prøve å gjøre det beste ut av det!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Jeg har kjøpt meg et nytt belte! Har siklet på slike lenge, men syns at det har vært så dyrt! Men jeg klikket meg på en blogg, så fant jeg en link til et slikt belte fra ebay! Jeg tror det kostet rundt 40kr, og det passet jo helt perfekt! Jeg finner ikke tilbake til linken, men dere kan lete etter den på bloggen HER!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  - Elise

 • 4  Heihei! I går feriet vi Karin sin 20 års dag, noe som var utrolig koselig! Jeg var på jobb til klokka ni, så jeg kom litt senere, men det gikk så fint så! Det jeg hater med å komme i bursdag rett etter jobb er at jeg må dynke meg i parfyme, bodysprayer og skrubb til henda for at det ikke skal stinke pizza av hele meg, og jeg tror jeg klarte det bra i går, hahah! Her er antrekket mitt fra i går!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  - Elise

 • 8

  Hei! Vi er jo godt i gang med juli, men det er vel bedre sent enn aldri siden jeg har hatt en aldri så liten pause? 
  Favoritt innkjøp
  Denne skjorta fra h&m er min favoritt! Elsker den, og den kostet 199kr!
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA


  Favoritt bilde
  Vakre tanta mi og søskenbarnet mitt!
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Favoritt sang
  Hm, det må vel bli Girl At Coachella av MATOMA og MAGIC!

  Favoritt antrekk
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA


  Favoritt produkt
  Solkrem er min bestevenn på sommeren! Og disse lukter jo bare så herlig!
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA


  Favoritt mat
  FISK og spesielt med denne salaten som inneholder mango, avocado, tomat, druer, salat, chilli, olivenolje, salt og pepper!
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Favoritt selfie
  Vi brukte selfiestang, så jeg lover at det er en selfie!  Favoritt inspirasjon
  MOTESILJE.COM - Den dama er jo helt rå! 

  Favoritt throwback
  Det må bli klatring på grensen! Det var veldig nytt og spennende!  Favoritt opplevelse
  LEIR!!!


  - Elise

 • 4

  Heihei! Nå er det en god stund siden jeg blogget sist, og den største grunnen er at jeg ikke har fått tilbake linsa til kameraet mitt, så jeg har rett og slett ikke mulighet til å ta så mye bilder! Jeg har en linse som er 45mm, men det er veldig slitsomt å måtte stå flere meter unna for å få med alt jeg vil ha med i et bilde, så det har ikke passet seg rett og slett! Jeg kan så klart ta antrekksbilder, men har ikke vært så flink til det i det siste!

  Uansett så har jeg fått gjort en del ting de siste ukene, som jeg tenkte å vise dere! Det er bare iPhonebilder, men det duger det vel?

  Jeg har vært leder på årets konfirmasjonleir! Dette pleier å være starten av sommern, og ofte et av høydepunktene! Det var 97 konfirmanter og 25 ledere, så vi var nesten 130 mennesker på en holme, noe som var veldig bråkete, utfordrende, men mest av alt veldig morsomt og lærerikt! Samholdet med det andre lederene hadde jeg ikke bytta mot noe, elsker de menneskene der! 


  Forrige uke var det glommafestivalen i Fredrikstad, det er en byfestival med litt musikk, men mest mat og markeder! Der var jeg med venner, koste oss med mat, is og masse sol!


  Klatring på grensen i Halden er Skandinavias største klatrepark, og der var SÅÅ gøy! Kom meg langt ut av komfortsonen med tanke på en liten høydeskrekk, heheh. De er veldig opptatte av sikkerhet, og de som jobber der viser seg hele tiden, så jeg følte meg alltid trygg! Vi endte vel 7 meter over bakken tilslutt, og det holdt for meg kan man si!


  Modellbyrået som jeg er med i MSR Model Agency hadde bransjefest på Alibi i Fredrikstad, noe som var veldig gøy! Vi har nylig laget instagram og kunne gjerne tenkt at du følger oss HER!


  Ellers har jeg vært mye med bestefar, litt på hytta og masse med venner og kjæresten!


  Håper dere likte bildene! 
  Følg meg gjerne på instagram for flere oppdateringer HER!