elisekri -
Hjem Add Om meg Kontakt

4
Fikk denne røde genseren til jul i fjor av faren min. Brukte den en del i vinter, og kom over den nederst i skapet mitt i går da jeg frøs. I tillegg til slengbuksen, er det utrolig deilig, koselig og komfortabel å ha på seg. Pluss at rødt og ola er en veldig fin kontrast!

- Elise

 • 2

  SSS

  SLENG, STRIPER OG SKINN

  I går hadde jeg på meg en slengbukse, bluse med striper i fine høstfarger, og en skinnjakke. Alt er kjøpt på bikbok til en hver tid. Skoene er fra eurosko og er et par år gamle. Jeg syntes det er så utrolig kult med svart skinnjakke eller skinn generelt til olabukse/jakke/stoff - digger det virkelig!

  - Elise

 • 2

  1. FAVORITTNETTSTED
  Mitt favoritt nettsted må vel egentlig være blogg.no. Jeg pleier ikke å være på så veldig mange andre nettsider enn blogger, nettbutikker eller nettaviser. Så blogg.no er der jeg tilbringer mest tid når jeg først gjør "noe annet."


  2. FAVORITTNETTBUTIKK
  Jeg elsker å klikke meg igjennom Nelly.com, spesielt når de har masse salg. Liker den nettbutikken veldig godt, først og fremst fordi nettsiden er veldig ryddig, strukturert og det er lett å vite og skjønne hvor man skal trykke for å komme seg dit man vil. Sist men ikke minst, så er det så mange fine klær der, de oppdaterer veldig ofte, har bra priser og har faktisk veldig fine klær på salg også!


  3. FAVORITTBLOGG
  Min absolutte favorittblogg er Camilla Pihl sin blogg. Jeg blir så inspirert av alle bildene hennes, og ikke minst klærne hennes. Hun er veldig dyktig, og er det en jeg ser opp til så er det henne. Selv om ingen er perfekte, så er Camilla Pihl den mest perfekte kvinnen jeg vet om - utrolig vakker, og virker som den godeste personen som finnes.


  4. BESTE INSTAGRAM
  SYMMETRYBREAKFAST er en av mine favorittbrukere på instagram. Generelt, så er jeg veldig glad i mat, derfor passer denne brukeren perfekt til meg. Blir så inspirert av å se disse bildene!


  5. BESTE NETTSERIE
  Nettserien jeg er helt obsessed with er Pretty Little Liars. Jeg har sett på det helt siden 2011, året etter det kom ut, og jeg har vært veldig stor "fan" av denne serien, og fulgt hver eneste episode opp igjennom. Gleder meg masse til jula, når det kommer flere episoder - vær så snill, aldri la det stoppe!


  6. MEST BRUKTE APP
  INSTAGRAM helt klart! Har egentlig ikke noe mer å si. Jeg er også veldig flink til å oppdatere instagrammen min - FOLLOW ME ELISEKR! Gjerne kommenter instagrammen din under også, så skal jeg følge!


  7. FAVORITT-APP
  Hmm, er det lov til å velge to? I så fall velger jeg Instagram og VSCOcam. Instagram er jeg veldig mye på, og jeg elsker å bli inspirert av alle bildene til folk. VSCO er en redigeringsapp som blir veldig mye brukt fra min side, dere kan følge min grid, jeg heter ELISELR (skrev feil da jeg lagde brukeren). Her oppdaterer jeg ikke like ofte, men når jeg først gjør, så kommer det mange bilder om gangen. Det er fordi jeg bruker appen til å redigere alt av bilder, men jeg bare publiserer ikke alle.


  8. MINST BRUKTE APP
  Den minst brukte appen jeg har er "Dream Talk". Dette er en app du kan sette på om natten (helst mens du lader, fordi den suger strøm). I løpet av natten tar den opp alle lydene den hører. Jeg brukte den veldig mye på den gamle telefonen min, og har rett og slett bare lasta den ned fordi jeg trodde den ville bli mye brukt igjen. Noe som da ikke har skjedd. Men appen er faktisk veldig morsom! Jeg har flere opptak av at jeg snakker i søvne, hahaha dritmorsomt å høre på dagen etter!!


  9. MIN DIGITALE LEVEREGEL
  Jeg prøver å slutte å være så mye på sosiale medier som jeg er, så når jeg tar meg selv i å være mye på telefonen. Så pleier jeg å skjerpe meg, ved å for eksempel gå en tur uten å ha med seg telefonen, eller bare det å legge telefonen helt bort i timene på skolen slik at alt fokuset blir på det jeg skal lære, isteden for å sitte å vente på en melding. Et tips er å skru av varslene på de appene du får flest varsler på - jeg for eksempel, har faktisk aldri hatt på varsler på instagram.


  10. MIN DIGITALE UVANE
  Det å sitte litt for lenge på instagram til feil tid av og til. Hender ofte at jeg sitter og blar nedover når kjæresten min har laget frokost til oss, og sitter og venter stakkars. Da kan han ofte høre fra meg "Vent litt, jeg skal bare forte meg å bla til det siste bildet jeg ikke har sett på insta". Dette har jeg heldigvis bevisst prøvd å skjerpe meg på. For det er ikke noe spesielt hyggelig for han!

 • 2

  Heihei! I går var jeg en tur i byen for å kjøpe inn det siste av skrivebøker og diverse til skolen for å få alt i boks. Etter det tittet vi litt rundt, og da jeg gikk forbi butikken Støy, satt øynene mine seg fast i en drit kul grønn bukse - denne måtte jeg bare ha! Heldigvis for meg var den på salg, så den kostet kun 300kr.
  Hvis dere vil se på hele buksen, så må dere følge med videre på bloggen. Kommer antrekkbilder når jeg skal bruke den etterhvert!

  Jeg fikk også et kjempe fint smykke av kjæresten min! Den er fra H&M.


  - Elise

 • 6

  Heisan! Denne helgen har etter min mening vært helt perfekt. Har vært en del med kjæresten min, men vi har koset oss masse med venner og hverandre. Har solet oss, ligget på forskjellige strender og badet hver dag - vi fikk heldigvis en liten sommerferie i helgen.

  I går var Haakon og jeg på Ola stranda på Hvaler. Det er så deilig der, fordi det pleier ikke å være så fryktelig mange der, pluss at det er langgrunt, og der det begynner å bli dypt finnes det ikke tegn til tang, og det er rett og slett helt fantastisk sand å tråkke på, helt seriøst - magisk!!!
  Håper alle hadde en fin og solfylt helg!!

  - Elise

 • 4


  Man må utnytte det fine været når det først er i Norge. Så i går dro Susan, Petter, Haakon og jeg på Glufsa og hadde piknik, bada og kosa oss masse. Vi satt der helt til sola gikk ned, var så utrolig varmt og deilig. Kameraet mitt er forresten ikke med meg overalt lenger, men iPhone funker ille bra det også. Ha en super dag videre!

  - Elise

 • 2

  Lørdag forrige helg var kjæresten min og jeg i Oslo! Tenkte å legge ut noen bilder jeg tok fra turen vår! Det var meldt drittvær akkurat den dagen vi hadde planlagt å dra til Oslo. Men heldigvis dagen før, så kom hetebølgen til Norge - og det ble fint vær, hurra!!


  Jeg hadde på meg en kjole fra Mango, sko fra Birkenstock og veske fra Lykke,


  Vi ble ganske fort slitne av varmen, så vi tok bussen hjem ikke så alt for sent, så vi hadde litt igjen av dagen da vi kom hjem ogsåå! Alt i alt hadde vi en kjempefin dag!

  - Elise

 • 2  - Elise

 • 4

  Heihei! Beklager for mitt fire dagers fravær, jeg har rett og slett bare vært ute i det superfine været som endelig har kommet, Så nå som sommerferien er over har jeg tatt meg sommerferie! Jeg har til og med bada tre ganger den siste uken. Det er litt umotiverende med skole nå i starten, men så fort vi kommer i gang med alt, så blir man fort vandt til det!


  Mamma fikk hjemmedyrket squash av en på jobben hennes her om dagen, mmm - kjempegodt!

  I dag har jeg forresten kjæresten min på overnattingsbesøk, så snart skal vi grille hamburgere og kose oss på verandaen! Håper alle får en super dag videre!

  - Elise


 • 4  Hei alle fine! Endelig har det kommet fint vær hit de siste dagene! Jeg har ikke rekt å ta noen bilder idag fordi jeg har vært i banken og i byen en tur. I tillegg skal jeg ut for å jogge eller gå tur med kjæresten min nå. Så jeg slenger med noen bilder fra et antrekk jeg hadde på meg her om dagen.

  Forresten så skal jeg til Oslo i morgen, så jeg vet ikke om jeg rekker å blogge noe særlig!  I så fall så håper dere får en strålende fin dag og helg alle sammen!


  Topp fra Zara    Bukse fra Bikbok    Blomsterbånd fra Frankrike    Sko fra Bianco    Lipglossen jeg har på fra Bikbok


  - Elise

 • 10
  T-skjorte fra Gina Tricot   Genser fra Gina Tricot   Slengbukse fra H&M   Sko fra Birkenstock   Solbriller fra Michael Kors 

  Armbånd fra H&M   Veske fra Bikbok  Smykker fra Gina Tricot

  - Elise

 • 2  Heihei! Sommerferien er snart over, og DA skal det selvfølgelig bli fint vær. Jeg har ventet på sommer siden sommerferien starta jeg. Tenkte for meg selv i går at jeg hadde passet mye bedre et sted der det er varmt hele året. Hadde nok blitt lei hvis det hadde vært sommervarmt hele året, men jeg mener så varm at man slipper å gå med store boblejakker, ullsokker og superundertøy under klærne når vinteren kommer. Dessuten sliter jeg veldig med å finne mye fint jeg kan ha på meg når det er kaldt. Tror jeg må skaffe meg et par nye ullgensere jeg ikke blir lei av. Ender ofte opp med å dra på meg en hettegenser, eller noe jeg faktisk er lei av for å ikke fryse. 

  Håper på mitt sterkeste at neste sommer blir bedre og ikke minst varmere. Til og med nå som det er varmt ute, må jeg ta på meg jakke i skyggen. Jaja dere, forbered dere på vinteren -  for den er rett rundt hjørnet, hvis jeg kjenner Norge rett. Drømmer meg bort i disse bildene i mellomtiden jeg.

  - Elise

 • 6

  Hei alle sammen! Idag skal jeg i begravelsen til min kjære vakre oldemor Inger Johanne som dessverre, men heldigvis gikk vekk fra oss forrige uke. Det er alltid kjempe trist å miste noen, men når man er så gammel som 96 år, og har levd et like langt og godt liv som den gode oldemoren min, så er det på tide å hvile. Himmelen har helt klart fått en vakker og ny stjerne, og du vil bli dypt savnet. 
  Godt å ha hatt henne i livet så lenge som vi har!

  Er det en ting jeg alltid syntes er trist i alle omstendigheter, så er det begravelser. Jeg gråter uansett om jeg kjenner personen eller ikke. Gråter egentlig bare av å høre om det. Det er det man på en måte gruer seg mest til, det å ta et ordentlig høytidelig farvel med mennesker man er glad i. Men livet må gå videre, og man må prøve å tenke det beste, og sette pris på tiden man har hatt.

  Dette skal jeg ha på meg:

  Topp fra H&M   Skjørt fra TiMo   Sko fra H&M


  - Elise

 • 8
  Topp fra Zara    Bukse fra Bikbok    Genser fra Bikbok    Smykke fra Lindex    Sko fra Bianco


  - Elise

 • 5  Hei alle søte! Igår kjøpte jeg meg et par nye jeans fra Bikbok. Kjøpte en slengbukse som jeg har sett på lenge. Her om dagen la jeg ut et innlegg hvor jeg hadde på meg den gamle slengbuksa til mamma, den er veldig stilig, men den er dessverre litt kort på beina! Derfor bestemte jeg meg for å kjøpe en helt ny. Kjøpte en svart slengbukse for to uker siden også - jeg er helt dilla på sleng, syntes det er så kult!


  Jeg har sett på instagram osv at bikbok hadde en kampanje som går ut på at man får et gavekort på kr 100,- for hver jeans man kjøper - til og med jeansen som er på salg. Da passet det ganske bra å kjøpe den buksa igår da! I tillegg fikk jeg med en lipgloss helt gratis!  Følg med i neste innlegg, så får du se hvordan buksa ser ut når jeg har den på!

  - Elise

 • 10
  Topp fra Bikbok   Skjørt fra Bikbok   Veske fra Chanel   Sko fra Birkenstock   Klokke fra Dyrberg&Kern


  - Elise

 • 4

  Endelig er jeg ferdig med å jobbe og jeg kan ta meg en velfortjent ferie den siste uka. Har hatt det utrolig fint på jobb, selv om det er klart at man blir litt sliten. Men jeg har blitt kjent med så utrolig mange herlige mennesker, og i tillegg har jeg lært så mye, til og med om meg selv. Må si at jeg har jobbet på en utrolig fint plass. Fint sted, med  masse herlige  mennesker og kunder. Nå har jeg faktisk endelig tid til å blogge litt mer også - hurra!
  En av dagene jeg var oppe kl. 06, fint land vi bor i da!


  - Elise

 • 12  Heihei, alle fine! Håper dere har hatt en super helg alle sammen! For min del og sikkert mange andres, så er skolestart rett rundt hjørne - bare en liten uke igjen. Gruer meg litt til å komme igang igjen, men på en annen måte err det alltid litt godt å komme tilbake til rutiner i hverdagen igjen. Hadde ikke gjort noe med et par uker til, siden jeg har jobbet så mye, og i tillegg venter jeg fortsatt på det fine været som aldri kom. Menmen, er ikke noe man kan få gjort med det! Ha en strålende god søndagskveld!


  Bluse // Vero Moda   Bukse // Mamma sin gamle   Veske // Lykke   Sko // H&M


  - Elise

 • 6
  Fine fotografen og kjæresten min  Det er meninga at bildene skal være uklare altsåå

  - Elise

 • 4

  Heihei! Har hatt veldig liten tid til å blogge igjen, beklager for fraværet. Som sagt, så jobber jeg veldig mye, og når jeg ikke jobber og det er fint vær, så utnytter jeg det så mye som mulig. I hvert fall, så var det ganske dårlig vær forrige uke, og da tok jeg meg en tur til byn for å bruke litt av lønna mi.

  Det var 3 for 2 på alle salgsvarer på Bikbok, så da var denne pepsi t.-skjorta en av det jeg plukket ut. På salg kostet denne kr 99,-  en sportsbh'en falt andre valget mitt på. Jeg stjeler mamma sin hele tiden, så nå var det på tide å få seg sin egen. Kostet kr 99,-  Til slutt valgte jeg denne enkle grå college genseren, som jeg ble spandert på pga 3 for 2 salget. På salg for seg selv kosten den kr 79,-  Siden det ble hull i den forrige koseshortsen min, måtte jeg kjøpe meg en ny. Denne kjøpte jeg på Cubus til kr 49,-

  Blitt litt loete allerede, hahah

  Helt til slutt, kjøpte jeg meg denne utrolig lure "matboksen"


  Utrolig kjekk å ha hvit man vil ha med seg salat på skolen, til og med en egen boks til dressing osv. Jeg har allerede prøvd den på jobb. Da hadde jeg middelhavssalat i dressingboksen. Og siden den salaten er veldig oljete, så kom det seg ut av boksen, så jeg anbefaler å ta en pose rundt for sikkerthetens skyld. Ellers er jeg veldig fornøyd, deilig at det er et sted gaffelen kan henge også. Kostet kr 30,-


  - Elise