elisekri -
Hjem Add Om meg Kontakt

12

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Såå godt å ha en varm pelsjakke nå som høsten har kommet, og kulden sniker seg sakte, men sikkert fram. Min er fra Nelly, og kan kjøpes HER!

- Elise

 • 10

  Hei! Nå som høsten nærmer seg med stormskritt, tenkte jeg å komme med et serietips. Tipper det er flere som sitter inne og ser på serier på høsten og vinteren enn på våren og sommeren. Det gjør i hvert fall jeg! 

  THE FOSTERS
  Det er en amerikansk dramaserie som handler om et lesbisk par, hvor Lena er viserektor på privatskolen som barna går på, og Stef er politi. Stef har et biologisk barn fra et tidligere ekteskap, og sammen adopterte de et tvillingpar da de far fem år. 

  Tenåringsjenta Callie Jacobs slipper ut fra et ungdomsfengsel hun ble satt i pga en krangel med en fosterfar som absolutt ikke burde vært det. Da Callie blir sluppet ut tilbyr Lena henne hjelp om å bo ho dem en periode. Callie er urolig for lillebroren sin som fortsatt er i hjemmet til den gamle fosterfaren, og stikker av for å finne han.

  THE FOSTERS - ABC Family's

  Callie og lillebroren Jude blir tatt godt i mot hos familien Fosters, men kampen mot systemet er hard. Her er det kjærlighetsdrama, familiedrama og ungdomsdrama på høyt nivå, og det er virkelig underholdende å se på - man blir skikkelig revet med.

  THE FOSTERS -

  Serien kommer med mange gode budskap, og det er mye fokus på at man er som man er, og det er bra nok. Homofili er helt naturlig, og i denne serien kommer det fram at det virkelig ikke er noe galt i det. Det finnes også mange fosterbarn og adoptivbarn der ute som kanskje tenker at foreldrene ikke er like glad i dem som de ville vært i sine egne. Men i denne serien trekker de nettopp dette veldig godt frem, og jeg vil anbefale alle fosterbarn og adoptivbarn som er usikre på nettopp dette, til å se på denne serien. Det samme når det gjelder homofili. Jeg må ærlig innrømme at jeg nesten fikk lyst til å bli lesbisk, og adoptere fosterbarn selv når jeg så denne serien. Den tar frem så mange tabubelagte saker på såå gode måter at det skulle ikke vært lov.   Alt i alt er dette en veldig god serie, med mange gode budskap, og jeg vil anbefale alle å se på den, for her er det mange gode holdninger å hente. Og i tillegg får du underholdning, tårer og latter så det griner etter. 

  Du kan se serien på Netflix og Viaplay. På Netflix har de to sesonger, mens på Viaplay har de tre. Serien spilles fortsatt inn, og den fjerde sesongen kommer nok ut for oss etterhvert. 

  - Elise

 • 16

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  - Elise

 • 12

  Favoritt innkjøp
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Mitt favorittinnkjøp denne måneden er helt klart denne vesken! Perfekt størrelse til å ha med seg det lille man trenger - perfekt!

  Favoritt bilde

  Mitt absolutt favorittbilde denne måneden er bildet av Celine og meg fra vinkvelden hennes. Det var liksom i starten av måneden, og det har gått så utrolig fort! Love her <3

  Favoritt sang
  "Sommer på jorda" av Postgirobygget har gått på repeat i bilen til kjæresten min og meg. I tillegg har "Hymn For The Weekend" av Coldplay, Seeb Remix blitt spilt veldig mye! 

  Favoritt antrekk

  Elsker denne fjærkjolen, den er så kul!

  Favoritt produkt
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Denne øyenbrynsgelen har jeg brukt som mascara fordi det gir en så utrolig fin og naturlig look, og har helt klart vært min favoritt den siste sommermåned - nettopp fordi både huden og ansiktet samarbeider, og da trenger jeg ikke å putte på mer en denne!

  Favoritt måltid
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Da vi lagde hjemmelaget sushi! Du kan se fremgangsmåten min HER!

  Favoritt selfie

  Fra Sverigeturen med Pia jentami <3

  Favoritt instagram

  ANGELACELINE - Hun legger ut så mange, fine og fashionaktige bilder! Blir helt forelsket i denne feeden, hun er verdt å stikke en tur innom.

  Favoritt throwback

  Her om dagen gikk jeg gjennom noen bilder for å fikse et par ting til konfirmasjonen til  lillesøsteren min, og jeg fant dette bildet! Ble veldig glad av å finne dette, og gleder meg litt til vi to kan stå på ski sammen igjen.

  Favoritt opplevelse
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Helt klart denne turen, den var ikke så lang, men Gud så deilig det var, og dette fikk meg til å tenke over hvor heldige vi er som får bo i et så flott land! Og hvor heldig jeg har som har en herlig kjæreste som blir med meg på alt mulig! 

  - Elise

   

 • 16  Heihei! Bomberjakker har vært en av de hotteste jakkene helt siden våren, og denne høsten er rustne farger helt klart noe av det kuleste, så jeg investerte i denne bomberjakken da jeg var i Frankrike i sommer. Digger fargen på den - også kan man style den med både kjoler og jeans, perfekt til det varierende været som hører til høsten!


  Bomberjakke fra Pull & Bear

   - Elise

 • 20  Heihei! I år har jeg gått til innkjøp for en kjempedeilig poncho fra Vero Moda! Jeg liker den utrolig godt, fordi den varmer veldig, men i tillegg så er den ikke altfor tykk. Det blir ofte litt tungt å ha på seg en poncho som er tykk, men denne er helt perfekt! Man merker knapt at den er på! Ruter er også in denne høsten - to fluer i en smekk! Ha en fin søndag <3
  Poncho fra Vero Moda   Bukse fra Nelly   Veske fra Tiger of Sweden   Sko fra New Balance

  - Elise

 • 4

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Hei igjen alle flotte! Nå sitter typen og jeg klistret i tv-skjermen for å se på premieren av "Skal vi danse?", før entrecote står på menyen. Dagen har gått ut på å se på fotballkamp, og en spontantur til Sverige for å handle mat. Deilig å kunne ta slike spontanturer til Sverige når fryseren begynner å tømme seg! Ha en flott lørdagskveld alle fine <3

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  - Elise

 • 4

  Heihei! I går lagde kjæresten min og jeg hjemmelaget sushi! En venninne av meg gjorde det for en stund siden, og jeg fant ut at dette måtte jeg prøve også. Jeg hadde aldri gjort det før, og hadde virkelig ikke peiling på hvordan man skulle gjøre det, men det var jammen meg ikke så vanskelig - det var faktisk utrolig lett! Jeg skal ikke komme med en veldig utdypende oppskrift, men jeg kan forklare kort hva jeg gjorde!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Dette er ingrediensene du trenger:
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  - Tang
  - Bambus rulle
  - Sushiris
  - Agurk, Avocado eller det du selv ønsker
  - Scampi - eller laks/kveite etter ønske
  - Soyasaus
  - Riseddik, sukker og salt (ikke på bildet)

  Fremgangsmåte: 
  - Kok opp risen etter pakkens forklaring, og la den kjøle seg ned i romtemperatur, og bland risen ut med en blanding av sukker, salt og riseddik
  - Kutt grønnsaker i strimler
  - Stek scampi (jeg tør ikke å lage rått selv)
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  - Legg alt frem på bordet, med en skål med vann og riseddik i, slik at det ikke blir for seigt å legge ut risen
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  - Legg ris på tangen, men la det være igjen ca 3cm tang uten ris
  - Putt grønnsaker og fisk nederst på tangarket
  - Rull sushien ved hjelp av bambusbrettet
  - Stopp der risen stopper, og putt vann på resten av tanget slik at det fester seg, og rull videre
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  - Kutt sushirullen i to, og deretter kutt de to i to, og de fire i to, slik at det blir 8 biter


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  - Server sushien med soyasaus, og noe godt i glasset!
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Håper det smaker!

  - Elise

 • 10

  Heihei! I natt våknet jeg opp til et buldrende bråk utenfor vinduet mitt, og jepp det tordnet. Jeg syns det er koselig når det lyner og tordner hvis jeg er klar over det, og er våken, men når man bråvåkner midt på natten av at man skvetter fordi det braker så høyt er ikke morsomt. Jeg klamret meg inntil kjæresten min, men det var så lummert både i luften ute og inne på rommet at det ble rett og slett for varmt, så da lå jeg der en times tid under min egen dyne og hørte på været da.

  Over til overskriften - i dag våknet jeg til at sola strålte gjennom vinduet, og på gradestokken sto det 20 grader. Da måtte jeg bare dra på meg blondekjolen før det virkelig blir for sent. Blondekjoler passer ikke såå godt på høsten, så det er bare til å slenge på seg sommerklærne mens man enda kan. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Kjole fra Designers Remix - Charlotte Eskildsen

  - Elise
   

 • 6

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Hei! Jeg har hørt så mye forskjellig om Nyx produktene, og disse leppekremene, og jeg fikk anbefalt denne lip creamen i fargen Cannes. Jeg er veldig glad i en sånn rosafarge til å ha på leppene, og ville prøve denne. Den er utrolig fin på, og jeg føler at denne rosafargen har litt mer høstpreg i seg, noe som passer fint nå. Den har litt brunskjær i fargen, og det digger jeg - i tillegg sitter den godt og lenge på leppa. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  - Elise

   

 • 4

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Sorry pappa, for at jeg dro hjem til deg for å stjele olajakka di. Den er ti ganger større enn meg selv, men den er dritkul. Digger sånn boyfriendaktige vintage olajakker. Love you dad..<3

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  - Elise

 • 2

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Hei alle mine fine! Jeg har lenge ønsket meg en applewatch, men jeg syns det er så altfor dyrt. Også for et par dager siden kom kjæresten min hjem med en smartklokke på armen, og jeg begynte å stille spørsmål med engang. Faren hans kjente visst noen som solgte billigere alternativer av smartklokker, og jeg måtte gå til innkjøp for en jeg også. 

  Jeg personlig er flinkere til å lese digitale klokker, så for meg er denne perfekt, nettopp fordi den har begge deler. Med tanke på jobben min også, er denne ganske nyttig for meg, på flere måte enn å bare se på klokka. Man kan jo ringe med den hvis man kobler på telefonen sin, og bruke kalkulator, stoppeklokke og masse mer. I tillegg ser det utrolig sporty ut :)

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Flere som har smartklokker?

  - Elise

 • 10

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Heihei alle fine! Nå ser jeg faktisk litt frem til høsten. Jeg har vært å kjøpt inn litt nye høstklær og gleder meg til å ta de i bruk. Finner såå mye inspirasjon for tiden, så det er bare til å glede seg fremover. Genseren jeg har på meg feks, den er fra H&M og er sååå utolig deilig, og fin! Nå skal jeg straks en tur til Sverige med en venninne, så vi snakkes senere! Ha en super dag alle sammen <3

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  - Elise 

 • 8

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  - Elise

 • 12  - Elise

 • 5

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  - Elise

 • 6

  Heihei! I dag har kjæresten min og jeg vært og plukket solsikker. En venninne av bestemor har en hel blomstereng av solsikker, som hvem som helst kan dra til for å plukke. Det kostet 4kr for en blomst, og da kjøpte vi 6 stk. Det er en veldig praktisk og billig måte å friske opp hjemmet på, og i tillegg blir det enda litt mer sjarm i det når man har plukket de selv.   OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Har du plukket solsikker før?

  - Elise

 • 14

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  - Elise

 • 4

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Nå har det vært så mye tull med telefonen min, og den har vært på verkstedet to ganger. Nå har jeg endelig fått den tilbake, bare at den er byttet med en helt ny istedenfor. Gud så deilig, så i går gikk jeg til innkjøp med nytt deksel og beskyttelsesglass, jeg er såå fornøyd!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  - Elise

 • 6

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Kjole fra Neoz   Belte fra H&M   Sko fra Bianco 


  - Elise

 • 5

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  I går hentet jeg telefonen min etter at den har vært på verksted kjempelenge. Endelig kan jeg ta litt finere bilder med telefonen også. Snart skal jeg ned på eplehuset for å kjøpe et ordentlig deksel, slik at telefonen min vare lenger forhåpentligvis, før jeg farer avgårde til nok en jobbdag. Nå har jeg akkurat spist tidenes lunsj også, nam! Viktig å spise godt før man skal jobbe i mange timer - ha en strålende torsdag alle sammen!  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  - Elise

 • 7

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Er det en ting jeg ser frem til hver måned så er det at mamma skal ringe meg for å fortelle at "Det Nye" har kommet i posten. Jeg hiver meg alltid i bilen og kjører bort og henter det med en gang. Jeg syns det er så ufattelig koselig å sitte å bla i motemagasiner helt for meg selv. Da koser jeg meg ekstremt. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  - Elise

 • 9


  Hei! Lenge har jeg siklet etter høye hæler meg knæsje farger. På Bianco har de hatt masse salg den siste tiden, og jeg har lenge sett på akkurat de samme skoene. Hver gang jeg ha vært der, har de gått mer og mer ned i pris, og nå måtte jeg bare slå til. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Love them

  - Eiise
   

 • 5

  Heihei! I dag har det vært så nydelig vær. Tiden min har gått til å skrive et par søknader, fordi jeg vil så gjerne jobbe i en klesbutikk. Jeg har som dere sikkert har fått med dere bestandig vært glad i klær og mote, og det hadde virkelig vært prikken over i'en hvis jeg fikk lov til å jobbe med det også. Kryss fingrene for meg! 

  Da kjæresten min kom hjem fra jobb bestemte vi oss for å ta en båttur. Føler meg veldig heldig som ikke bor langt fra Hvaler og hytta, så da gikk turen ut dit for å hente båten. Det var så utrolig deilig, og ikke minst varmt. Sensommeren er fantastisk, spesielt når slike dager dukker frem. Ha en super kveld alle sammen! 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Hytta er mitt absolutt favorittsted, og jeg får virkelig helt ro i sjela av å være der!  - Elise

 • 8

  - Elise

 • 12

  Heihei alle søte! I går var kjæresten min og jeg turister i vår egen by. Vi tok nemlig byfergen som går til Gamlebyen her i Fredrikstad. Det ar jo nydelig vær igår, og siden det var søndag, og alle småbutikkene, kiosker og markedet er oppe på søndager i Gamlebyen, så tenkte vi, hvorfor ikke? Det er hyggelig å titte litt rundt i vår egen by også. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Jeg anbefaler alle som skal en tur til Fredrikstad, eller Hvaler forsåvidt å ta ferga enten fra Gressvik, byen eller Kråkerøy over til Gamlebyen for å ta seg en liten tur eller lunsj der. Det er så mange fantastiske ting å se på der, i hvert fall når det er fint vær. Hvis dere har tid, ta en tur innom Isegran på Kråkerøy også (fergen stopper der), bare se etter en stor borg eller et møllehjul. Der er det en liten cafe, en flott båthavn, et stort gress som har plass til en haug med picniker, og ikke minst ble Anno spilt inn der, så det er fortsatt noen små fine hus og bygninger fra det. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Disse  to bildene er fra Isegran
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  - Elise

 • 8

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Kjole fra Cubus   Veske fra Mulberry   Sko fra Birkenstock   Caps fra Nike   Klokke fra Guess

  - Elise

 • 12

  Heihei! Beklager for mitt lille fravær denne helgen, plutselig ble været så altfor fint, og det ble plutselig litt flere ting å gjøre igjen. På fredagen som var fikk vi besøk av noen venner. Siden vi flyttet ut tidligere denne sommeren, ville vi ha en liten feiring med noen av vennene våre. Så sent ute som jeg alltid er, hadde noen av vennene mine allerede flyttet til de større byene, så det var litt trist da. Utrolig koselig var det uansett! 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  - Elise

   

 • 10

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Øs, pøs, det plasker på vinduet. Og det har det gjort i hele dag. Jeg skulle ut for å hente, ordne og kjøpe masse greier fordi vi får gjester i kveld, men det dret seg når det eneste som står i hagen er en moped. Kjæresten min tar bilen til jobb hver dag, og jeg orker ikke å pakke på meg regntøy og gummstøvler for å likevel bli klissbløt. Derfor viser jeg dere heller ett antrekk fra forrige uke da det også plasket ned. Ha en fin dag, selv om været er dritt, love <3

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Bluse og bukse fra H&M   Sko fra Michael Kors

  - Elise

 • 10

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Nå har jeg fått dilla på lilla! Fant den gamle lilla genseren min her om dagen som dere ser på forrige innlegg. Tror dere ikke jeg fant en matchende neglelakk også? Digger at den har litt metallskinn i seg - utrolig pen farge, love!

  - Elise

 • 10

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  - Elise

 • 8

  Heihei! I går var det så kjedelig å stå opp, noe som det for så vidt har vært hver dag de siste dagene. Vind, regn 10 grader, og fysj. Heldigvis ville lillesøsteren min komme på besøk til meg for å lage juice, og se på serier. Lenge siden vi har hatt en slik søsterdag. Pleide ikke å være så lett da vi bodde sammen, fordi vi krangla så ofte. Kanskje det er litt godt at jeg har flytta ut, for det viser seg at vi er bedre venner når vi ikke ser hverandre like ofte - flere som føler det sånn?
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Vi begynte å se på The Fosters i går, og hvorfor har ingen fortalt meg at jeg må se på den tidligere, sykt bra!

  Skal nok juice litt mer i fremtiden, så jeg kan vise dere fremgangsmåte og legge ut oppskrift da. Ha en super dag!

  - Elise

 • 14

  - Elise

 • 13

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  - Elise

 • 18

  Hei igjen! Tenkte å legge ut et innlegg av det jeg hadde på meg på vinkvelden på fredag, fordi jeg fikk noen spørsmål om hvor klærne mine var fra! Håper dere liker det, og har en strålende dag videre!  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Kjole fra Nelly   Sko fra Nelly   Veske fra Lindex   Klokke fra Dyrberg & Kern

  - Elise

  #mote #antrekk #outfit #summer

 • 12  OLYMPUS DIGITAL CAMERA  - Elise

 • 14

  Heihei! På fredagen var jeg invitert på vinkveld hos min gode venninne, før de fleste går hver sin vei til høsten. Vinkveld er noe av det koseligste, ingenting er bedre enn en rolig og koselig kveld med god venner og god vin.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Nå skal jeg snart løpe på jobb, ha en strålende søndag!

   - Elise
   

 • 9

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  details from gina tricot

  - Elise

 • 18

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Endelig fant jeg vesken jeg har lett lenge etter. Jeg har lenge siklet etter disse Chloe Faye veskene som ligner denne, og for en stund siden så jeg en i svart og en i brun på Lindex. Jeg ønsket meg den til bursdagen min, men da kjæresten min skulle lete etter de hadde de ikke flere igjen, og jeg har ikke sett de noe sted etter det. Det var til og med utsolgt på nettet, så jeg ga vel egentlig helt opp, helt til jeg ga det en sjanse for tre dager siden da jeg var på shopping med bestemor. Jeg hoppet omtrent i taket da jeg fikk øye på den eneste som var igjen!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Veske fra Lindex kr 249,-

  - Elise

 • 10  Når man har så mye klær at man ikke engang har kontroll, da er det lett å glemme alt man har. Brått fant jeg trenchcoaten min pent hengende i skapet, og lurte på hvorfor jeg ikke har brukt den mer. Som jeg skriver hver gang jeg nevner den, så ELSKER jeg fallet på den. I mine øyne er denne jakken helt perfekt. Love it!
  Trenchcoat fra Vero Moda   Bukse fra Gina Tricot  Sko fra Nelly   Veske fra Chanel   

  - Elise
   

 • 8

  I går var Celine og jeg ute på tur og tok litt bloggbilder og holdt hverandre med selskap til vi skulle på hver vår jobb. Det er så deilig å ha en venninne som liker de samme tingene som meg og som faktisk VIL være med meg ut for å ta bilder til bloggen. Som regel tar kjæresten min de fleste bildene av meg, og det setter jeg så klart pris på, men det er ti ganger lettere når man slipper å stå ute i offentligheten og må rope at han må stille på det hjulet der eller gå lenger frem eller tilbake. Like barn leker best, er det ikke det man sier? 

  Her er det en liten sniktitt på hva dere har i vente:

  Got to love her!

  - Elise
   

 • 9

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  God morgen! I dag våknet jeg, var skrubbsulten, men ingenting fristet. Man blir så lei hvis man spiser det samme til frokost hver dag. Jeg er faktisk litt lei egg og bacon til og med, og det er ikke bra. Plutselig tenkte jeg at det var lenge siden jeg hadde lagd smoothiebowl, så jeg skrapet sammen det vi hadde i kjøleskapet og fryseren og laget meg en frisk og deilig frokost. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Smoothie: Appelsinjuice, banan og fryste mangobiter
  Topping: Banan, havregryn, chiafrø og sjokolade 


  - Elise

 • 11

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Kjole fra Bikbok   Sko fra Birkenstock

  - Elise

 • 6

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Hei! Den siste tiden har jeg vært for lat til å sminke meg fordi jeg føler at huden blir så mye penere nå på sommeren. Likevel føler jeg at jeg må ha på noe på øyenvippene mine siden de er ganske lyse. Jeg liker å bruke mascara hvis jeg skal sminke meg vanlig til skolen og fest osv, men nå som jeg kanskje bar stikker en tur på stranda, til byen, ut med noen venner eller andre ting så er det så utrolig lett og praktisk med denne lille saken her:

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Det er en vannfast øyenbrynsgel fra Mac. Mamma kjøpte den for en god stund siden, og både ho og jeg syns den er altfor mørk å bruke på bryna, derfor valgte jeg å prøve den på vippene, og fra det sekundet fikk jeg meg en ny favoritt. Den er mørkebrun, uten klumper, er kjempe lett å ta på, og gir en utrolig naturlig look. Av og til glemmer jeg at jeg har den på, går i dusjen med den på, og når jeg kommer ut, sitter den faktisk like godt på. Denne må man virkelig bruke sminkefjerner for å fjerne. Den er virkelig til å anbefale, spesielt nå på sommeren. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Har noen andre prøvd noe lignende?

  - Elise

 • 16

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Heihei! Siden jeg jobber Idag rakk jeg ikke å lage ferdig innlegget om dagens antrekk, men jeg bladde litt i arkivet mitt og fant et forhåndsskrevet innlegg av et antrekk jeg hadde på her om dagen! Nyt mandagskvelden <3
   

 • 12

  Nå er tiden inne for et månedens favorittinnlegg igjen. Denne sommeren har gått så utrolig fort(og er heldigvis ikke helt over enda), og det er nok ikke lenge til vi sitter og og spiser ribbe og åpner gaver fra familie og venner. Merkelig hvordan tiden bare glir forbi jo eldre man blir. Jaja, da er det i hvert fall viktig å sette pris på det vi har til enhver tid, før det plutselig forsvinner igjen. 

  Favoritt innkjøp
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Denne måneden er mitt favoritt innkjøp nok en gang et par sko. Disse er fra Michael Kors, og de setter virkelig prikken over i'en på det meste. 

  Favoritt bilde
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Dette bildet er fra da jeg var med familien til typen på Syd-Koster, og det kom noen fallskjermhoppere ned fra himmelen. Da knipset jeg dette bildet tilfeldigvis, og jeg syns det er så kult. Det ser egentlig ganske oppstilt ut, og det er derfor jeg syns det var kult, fordi jeg så ikke engang dette bildet før jeg kom hjem. Jeg knipsa liksom bare noen bilder her og der jeg. 

  Favoritt sang
  Hymn For The Weekend - Coldplay - Seeb Remix har gått på repeat denne mnd. 

  Favoritt antrekk
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Her er hele antrekksinnlegget

  Favoritt produkt
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Vet ikke om dette tas som et produkt, men jeg har ikke brukt så veldig mange produkter denne sommeren. Sminkefri og naturlig har jeg gått for for det meste. Så denne klokken fra Guess er det nærmeste favorittproduktet. 

  Favoritt mat/drikke
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Hm, det står virkelig helt fast mellom reker og grillmat. 

  Favoritt selfie

  Dette var på fesivalen i parken i Sarpsborg da de feiret 1000 år. 

  Favoritt blogg

  Hva er det denne dama ikke har? Jeg elsker å klikke meg innom bloggen hennes for inspirasjon til mat, hår, klær og åh jeg blir rett og slett superavslappet av å lese om alt ho skriver. Hadde flere vært som ho, så hadde verden vært et bedre sted. Klikk her for å komme på bloggen hennes. 

  Favoritt throwback
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Månedens tilbakeblikk er fra tidlig denne måneden da jeg var på Ribba og båla hele natta. Det er virkelig ingen sommer uten dette, hytta, familie og bål!

  Favoritt opplevelse
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Da vi var på hyttetur i Strømstad, vi var både på Koster, kjørte båt, grilla, bada og fikk tilsammen 13 makrell. Tidenes tur!

 • 8

  Heihei! På fredagen som var så ble nabobyen vår Sarpsborg 1000 år. Kongen kom på besøk med båt og greier, og på lørdagen var det en slags festivalkonsert i en av Sarpsborg sine flotte herregårdsparker. Med Nico & Vinz på scenen ble det god stemning, men det var virkelig INGENTING i forhold til Lionel Richie. For en artist! Utrolig blid, ga publikum masse glede, også var han så utrolig dyktig og inkluderende, fysøren så bra!  - Elise