elisekri -
Hjem Add Om meg Kontakt

4


Igjen rotet jeg i de gamle skoene til mamma og fant noen dritkule svarte støvletter med frynser på! Frynser kan lett bli litt masete hvis man kombinerer det feil. Men jeg syntes det er dritkult med noe helt basic til som en lys olabukse, hvit turtleneck og en svart cardigan som gjentar fargen på skoa.
Håper alle nyter høstferien!

- Elise

 • 6

  Genser // Vero Moda
  Bukse // Levi's
  Skjorte // Gina Tricot
  Sko // Bianco
  Ambånd // Marc Jacobs
  Caps // Nike


  - Elise

 • 4

  Tittet igjennom noen bilder fra starten av sommerferien. Disse bildene er fra jeg hadde med meg jentene ut på hytta en eller to dager før jeg dro til Frankrike i juni. Savner det og sommer allerede, føles ut som det var for et par uker siden bare. Jeg ser frem til sommeren igjen, ingen ting er bedre enn sommerferie!!

  - Elise

 • 8  Heihei! I går skulle jeg bytte en del klær for mamma, og jeg kom over denne kjempefine enkle Turtleneck genseren på Vero Moda. Kjæresten min kjøpte den til meg, og den kostet 179kr. Slike base klær kan brukes til alt, og jeg er kjempefornøyd. Den er utrolig behagelig og lett å ha på seg. Kan bli litt kaldt med bare den utover vinteren i og med at den er litt tynn, men da passer den fint med en cardigan.

  Det som er så bra med hvite baseklær er at man kan matche det med hva som helst - som en sterk blåfarge sammen med et gullarmbånd! Gull og blå - nydelige farger sammen!

  - Elise

 • 2

   

   ON MY MIND TODAY

  - Elise


 • 2  Hei alle sammen! Fra mandag til tirsdag forrige uke hadde vi valgvake på skolen. Vi hadde "fri" fra skolen på mandag og tirsdag, mot at vi skulle være på skolen hele natten. Vi hadde direktesending på nettsiden til linja mi hver time hele kvelden. Der fikk vi besøk av ordføreren, diverse politikere og andre spennende mennesker. Det var utrolig gøy og koselig - bortsett fra at jeg fikk sovet i kun 2 timer, og følte meg helt jævlig dagen etterpå. I tillegg klarte jeg å ødelegge telefonen min, så flaks for meg at jeg hadde med kamera!
  Flinke Ola og Sofie!

  Du kan sjekke nettsiden vår HER!

  - Elise • 4

  På shopping - Hun som aldri klarer å bestemme seg, må alltid prøve før jeg kjøper. Handler som oftest på salg, og kjøper ikke et eneste dyrt klesplagg med mindre jeg elsker det fra første sekund! Og hvis jeg er usikker eller ikke har penger, så pleier kjæresten min å kjøpe det til meg, I´m so lucky!

  Akkuratt nå - Litt trøtt, hører på musikk og snakker med bestevenninna mi som sitter ved siden av meg på skolen!


  Hjemme alene - Der finner du meg enten i dusjen, foran et speil hvor jeg prøver klær, foran pc`en, eller bak et magasin som "Det nye" eller "Costume".

  På jobb - Jeg er høflig, sosial, så effektiv som mulig og gir alt jeg har! Jeg jobber på pizzabakeren og er vandt til høyt tempo, spesielt i helgene! 

  I matbutikken - Jeg pleier å surre rundt som en høne for å finne noe som frister. Med mindre jeg vet hva jeg skal kjppe, da er det rett inn, og rett ut igjen!

  På flyet - Jeg liker å sitte nærmest vinduet, fordi det er kjedelig å fly, og da har jeg noe å se på! Ellers sitter jeg klistra i en haug av blader jeg har med - eller spiller ihjel listene mine på spotify.

  På biltur - Hun som MÅ høre på musikk - hvis vi skal langt er jeg redd for å bli bilsyk, og må ha med meg vann og sterk tyggis.


  På Mcdonalds - Kjæresten min og jeg har en junkfood avtale som går ut på at vi skal holde oss unna mat man kjøper på Mcdonalds, burger king, max osv..

  På vorsspiel - Hvis jeg er med mine nærmeste,  så er jeg den av vennene mine som danser mest og drikker minst.

  På nachspiel - Veldig trøtt, sliten og vil hjem til senga mi!!

  I diskusjoner - Der er jeg den som har mye på hjertet, men som aldri kommer helt frem til poenget mitt. Jeg er ganske sta, og står på mitt. Ingen liker å ha feil, men jeg er flink til å se ting fra andre synspunkt da. 

  På toget - Da er jeg på vei til Oslo som regel, da sitter jeg helst og hører på musikk.

  Når det regner - Da er jeg den personen som aldri finner noe å ha på og ender opp med en stor genser, som passer til de oransje gummipælæne mine.


  På facebook - Der er jeg mest aktiv i chaten. Jeg pleier å scrolle nedover et par ganger i løpet av dagen.

  I telefonen - Da kan jeg snakke i evigheter med venninner eller kjæresten, men samtidig kan jeg ringe noen bare for å gi en liten beskjed. Jeg foretrekker egentlig å ringe fremfor å sende melding, fordi da vet jeg at det jeg vil si kommer ordentlig frem, og det blir ikke misforsåelser. Siden jeg er utålmodig, så slipper jeg å vente på at noen skal svare meg på melding hvis jeg bare ringer. 

  På melding - Jeg svarer så fort jeg ser meldingen fordi jeg vet hvor irriterende det er å ikke få svar. 

  På ferie - Da er jeg hun som elsker å slappe av, ta livet med ro, oppleve nye steder, ligge på stranda, bare dra på hytta for å slappe av, eller båttur, stå på ski og ta MASSE bilder!! Elsker ferie!


  På date - Alltid med kjæresten min, alltid meg selv og takknemlig.

  På byen - ikke akkurat den som brer meg mest utover dansegulvet. For det første er det fordi jeg har kjæreste, så jeg er ikke så ofte på byen i utgngspunktet. Men jeg pleier aldri å drikke meg så full at jeg slipper meg helt løs og ikke vet hva jeg driver med.

  På skolen - Jeg prøver å følge med så mye jeg kan, enkelte dager er jeg utrolig trøtt og kan godt sovne noen minutter på pulten. Det er et pluss å sitte lenger bak i klasserommet, for da kan jeg gjøre mine ting uten å bli forstyrret av en nysgjerrig lærer. Jeg prøver også å være så aktiv som jeg kan i timene, og jeg er ikke redd for å snakke høyt i timen. 


  - Elise

 • 4


  Jeg dro frem de gamle høye støvlettene til mamma i går og tenkte at de hadde vært fine å bruke når som det begynner å bli litt kaldere ute. Det jeg liker med sånne høye sko er at de faktisk varmer litt oppover hele leggen, også er de utrolig fine!  Cardigan fra Vero Moda   Bukse fra Bikbok   Skoene fra Sixtyseven   Veske fra Cala & Jade


  - Elise

 • 2


  Elsker detaljer i gull for tiden, jeg er så dilla! Har kjøpt så mange øredobber, smykker og armbånd i gull den siste tiden!
  - Elise

 • 4


  I det siste har jeg vært i noen bursdager, gått masse turer, vært servitør i 50 og 18-årsslag, overnattet på skolen, trent, jobbet og vært i konfirmasjonen til lillesøstra til kjæresten min. Jeg merker at høsten har begynt å komme nå, og enda godt var det at vi fikk russejakkene våre i går. Kjempe deilige, varme og gode!

  - Elise

 • 2


  Beklager for lite blogging den siste tiden, men pc'en min har vært helt uten internett, alle minnekortene til kameraene mine har blitt ødelagte, så jeg får ikke lagt inn bilder på pc'en, virker det som, og jeg ødela iPhonen min her om dagen. Veldig mye på en gang som har ført til lite blogging. Jeg jobber også en del i helgene noe som gjør det litt vanskelig å ta seg tid til å blogge. Jeg kan lage et iPhone lately innlegg snart, så dere får sett hva jeg har gjort den siste tiden! Håper alle får en strålende dag!

  - Elise

 • 6


  Topp fra Bikbok   Bukse fra Nelly   Cardigan fra Vero Moda


  - Elise

 • 6

  Hei alle fine! På mandagen var jeg på et foredrag med klassen min på Litteraturhuset. Det handlet om sola, nordlyset og hvordan alt dette fungerer og henger sammen. Jeg har alltid vært veldig interessert i alt som skjer i verdensrommet, på jorda, stjerner, og alt som har med astronomi å gjøre. Alt jeg ville etter dette foredraget var å dra til Nord-Norge for å oppleve nordlyset på nært hold.

  Samme kvelden, altså mandags kveld, trengte jeg ikke å gå lenger enn til vinduet på soverommet mitt for å se nettopp dette.

  Siden jeg hadde glemt stativet til kameraet mitt hjemme hos mamma, så måtte jeg finne andre løsninger å holde kameraet stille på. Det var litt utfordrende, og som dere ser så er bildet veldig kornete på grunn av høy ISO. For meg er det ikke kvaliteten på bildet som betyr noe, fordi dette er noe av det mest fantastiske jeg har sett i hele mitt liv. Veldig flaks at dette skjer akkurat samme dag som jeg var på foredrag om det.

  - Elise

 • 8


  Bukse fra Støy   T-skorte fra Gina Tricot   Skinnjakke fra Bikbok   Sko fra Eurosko   Armbånd fra Lykke
  - Elise

 • 6


  Det er utrolig lenge siden jeg har vært på eller i det hele tatt oppdatert min tumblr bruker. Jeg klikket meg innom for å ta en titt, og jeg hadde glemt hvor mange fine og inspirerende bilder jeg har der inne. Jeg skal prøve å være litt mer aktiv der igjen. Ta gjerne en titt HER!

 • 4
  blur  i farta også se


  - Elise