elisekri -
Hjem Add Om meg Kontakt

4
- Elise

 • 6  Min kjære far kom hjem fra Spania her om dagen med et nydelig armbånd til meg.  - Elise

 • 4  - Elise

 • 6
  Forrige uke var det Crazy Days i Torvbyen, noe som vil si at det var masse salg! Kjøpte derfor en slags type body/badedrakt aktig drakt fra bikbok. Den ser ut som en badedrakt, men det er ikke det jeg vil bruke den til. Jeg tenkte å bruke den til skjørt eller bukse slik som på bildene. Dressbuksen er også ny, og kostet 299kr på HM

  - Elise

 • 4

  Nå nærmer tiden seg hvor det er farsdag, min fars bursdag og julaften. Det samme problemet dukker opp år etter år, og jeg kan ikke telle på mine to hender hvor mange ganger pappa har fått såpe/sokker/deo/boxer av meg til disse dagene. Jeg kan tenke meg at det er flere der ute som er i samme situasjon og trenger noen tips til hva man kan kjøpe til faren sin. Jeg har klikket meg litt rundt i håp om å finne noe eget, og jeg tenkte å dele litt med dere.


  Liten, lett å få med seg rundt, tradisjonell, praktisk og det er plass til kort og sedler. Du får kjøpt den HER!  Barberblader blir fort "slitte" fordi de er møkkete. Ved hjelp av denne kan man rense barberbladene slik at de holder seg skarpe lenger. Den kan du finne HER!


  Er faren din en handyman? Da kan dette være en fin gave. Hvis du ofte ser han skru, eller hvis dere for eksempel skal pusse opp. Da er dette magnet armbåndet veldig praktisk! Den finner du HER!


  Eller er han glad i å sykle? Faren min sykler til jobb på morgnen for eksempel, da er dette perfekt å ha for en som ikke starter en morgen uten kaffe. Denne finner du HER!


  Hva er vel ikke bedre enn at noen alltid røren i sausen for deg når du har fire andre kjeler å holde styr på? Disse finner du HER og HER!


  T-skjorte er vel kanskje litt standard gave å gi, men ingen får vel nok av kule t-skjorter. Jeg vil si at det er bedre enn boxer og sokker som man ikke ser engang. Disse finner du HER og HER!


  Denne skal jeg kjøpe til pappaen min! Denne ølkjøleren passer perfekt uansett om faren din drikker øl eller ikke. For den fungerer like bra med brus. Den passer tll glassflasker, og aliminiumsbokser. Denne kan du kjøpe HER!

  Håper noen av tipsene var nyttig!

  - Elise

 • 7  Har så lyst på en ytterjakke med noe pels/teddy, og jeg fant denne militærgrønne teddykåpa her på salg, men jeg er såå usikker! Skal, skal ikke?

  Vet du om en fin jakke som ikke er så dyr?

  - Elise

 • 6
  Semsket skinn t-skjorte fra Gina Tricot    Bukse fra Bikbok    Sko fra DNA

  - Elise

 • 2


  Hei alle søte! I forigårs var jeg på hockeykamp i Moss Ishall. Fetteren min spiller der, så det er jo litt koselig å stille opp for familien sin innimellom.
  Vakre Marie og Nelia...og Alexander da!

  Fine onkelen min!  Koser seg på kamp!


  - Elise

 • 10  Fant denne kule kjolen i Gøteborg. Det som var så dumt var at det var en åpning på den ene siden som var altfor lang oppe. Hvis man bare beveger seg, så ser man rumpa liksom. Den var så deilig å ha på seg, og det irriterte meg at den ikke fantes i genser - hadde lett kjøpt den.


  Arvet dette gullsmykket av min farmor, har brukt det hver dag siden jeg fikk det! 

  - Elise

 • 10


  I'M IN LOVE WITH THE FALL

  Herregud, jeg tror aldri jeg har lagt så mye merke til høsten som nå. DEN ER SÅ FIN! Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har sett det har tatt 18 år for meg å innse at høsten faktisk er en kjempefin årstid! Måtte bare knipse litt bilder her om dagen jeg, jeg er forelska i alle fargene. 

  - Elise

 • 8


  Bildedryss fra helgen i Gøteborg.  Slik så hotellrommet vårt ut.  - Elise

 • 8


  I'm the luckiest girl in the world.
  Som sagt så fikk jeg et kamera av kjæresten min på torsdag, og jeg er så utrolig fornøyd. Det heter Olympus Pen E-PL7. For det første, så er det så utrolig fint å se på, elsker designet! I tillegg, så tar det de mest fantastiske bildene, og kvaliteten på skjermen er det sykeste! Kunne ikke vært mer fornøyd jeg altså!

  - Elise

 • 8

  Hei alle søte! Jeg har vært i Gøteborg i helgen, så jeg gadd rett og slett ikke å ta med pc'en. Hadde heller lyst til å bruke tiden min der i og med at vi ikke var der så lenge. Det kommer et eget innlegg om Gøteborg snart. I tillegg så er jeg verdens heldigste jente som fikk et helt nytt kamera at kjæresten min på torsdag. Det skal jeg også vise dere i et eget innlegg - jeg er så utrolig fornøyd!!

  Det jeg egentlig skal vise dere nå er genseren bestemor strikket til meg for litt siden. Det er en genser som Line Langmo har laget, så hun fulgte oppskriften hennes. 
  Jeg er så fornøyd - TUSEN TAKK BESTEMOR!

  - Elise

 • 6


  En liten sneak peak på hva bestemoren min strikket til meg her om dagen! Jeg er utrolig fornøyd! - Nå må jeg stikke på jobb, håper alle får en fin fredag!

  - Elise


 • 4  Bestemte meg plutselig for å ta fransk manikyr her om dagen. Jeg har så ujevne negler, fordi de vokser og blir lange, også plutselig knekker alle de fremste neglene, mens de på lillefingeren og langefingeren holder seg lange. Derfor syntes jeg at det var mye vanskeligere enn jeg hadde trodd pga ujevne negler. Tenkte å legge ut et innlegg for å vise den "Matte Top Coat" neglelakken som jeg fikk av lillesøsteren min snart også. Digger det!

 • 4


  En ting som er så deilig med høsten og at det blir kaldt i lufta, er at man får så deilig og frisk luft ute. Ingenting er bedre enn å komme seg ut i frisk luft, enten om det er å gå tur, åpne vinduet, eller bare komme seg til bilen. Håper alle får en super dag!


  Genser/kjole fra H&M   Slengbukse fra H&M   Sko fra DNA

  - Elise

 • 4


  Marc Jacobs Decadence
  Som sagt så var mamma i New York. Hun kom hjem med denne parfymen fra Marc Jacobs kalt "Decadence". Den lukter så utrolig godt, jeg har virkelig ikke ord. Uten å overdrive, så luktet det faktisk enda av meg to timer etter at jeg bare åpnet lokket på den - UTEN å spraye. Den sitter utrolig lenge på huden, og det er deilig å kunne gå rundt hele dagen og lukte at jeg fortsatt lukter godt. Ikke nok med at den lukter godt, men den ser jo helt fantastisk ut også! Fineste og godeste parfymen jeg har sett og prøvd!


  - Elise

 • 10


  Endelig kan kan bruke store, varme og deilige skjerf igjen!
  Genser fra Bikbok   Bukse fra Nelly   Skjerf fra Cubus   Sko fra Bianco

  Fine kjæresten min <3

  - Elise

 • 4


   
  Denne utrolig deilige genseren kjøpte jeg på bikbok på dagens tilbud. Den kostet egentlig 249kr, men heldige meg fikk den til 99kr. 


  Denne grå slengbuksa kjøpte jeg på salg på Gina Tricot, den kostet 100kr. 


  Er det noe jeg virkelig hater, så er det å bruke penger på sminke, men igår hadde jeg veldig flaks. Jeg kjøpte meg en BB Cream fordi jeg brukte opp min forrige, denne koster egentlig 139kr, men jeg fikk den til 89kr. Også kjøpte jeg meg en Color conecting fra Isadora som jeg har lest mye bra om, denne koster egentlig 169, men jeg fikk den for 129kr. Det er jo ikke så stor forskjell, men for meg så er det deilig å bare vite at jeg har spart litt. Jeg er i hvert fall veldig fornøyd med produktene og klærne.


  - Elise


 • 10
  Bukser fra Levi's
  Genser fra Bikbok
  Cardigan fra Bikbok

  - Elise

 • 4


  Modell: Anders Daniel Kristiansen

  - Elise

 • 4
  I get started kiten fikk jeg en Original pudder, i tillegg en Mineral Veil, og en sunscreen. Den inneholdt også en kost, og en primer.   I den rosa toalettmappen var det en pudder. Jeg tror kanskje den kan være litt for mørk for huden min, men det får vi se på. I tillegg var det to øyenskygger på ett palett, en eyeliner og en mascara. Jeg har kun prøvd bareMinerals produkter som pudder og de "pulverboksene", aldri noen andre produkter. Så dette ser jeg virkelig frem til å prøve.

  - Elise

 • 6


  Red is a favorite this autumn
  Heihei alle fine! I dag har jeg vært sammen med fetteren min Anders. Lenge siden jeg har vært med han nå, så det var utrolig koselig. Vi bestemte oss for å gå ut å ta noen bilder i det fine høstværet, og da jeg fikk øye på alle de fine røde bladene rett over hekken, måtte jeg tvinge han til å ta noen bilder av meg. Ellers har det vært bombetrussel i byen jeg bor i idag, det er aldri noe særlig....men det har heldigvis ikke skjedd noe stort enda. 

  Håper alle har hatt en fin dag!

  - Elise

 • 16

  Svarte skinnsko - Disse har jeg fra før av, men de kjøpte jeg for tre år siden, og de har blitt så utrolig slitte. Jeg bruker de skoene veldig ofte, og da jeg så at de var på salg til 200kr, nølte jeg ikke ett sekund om å kjøpe nye. Fant de tilfeldig på en outlet som jeg ikke husker navnet på.  Marineblå genser - Denne basic marineblå genseren kjøpte jeg på 70% på Match, da fikk jeg den for 49kr. Jeg får aldri nok av baseklær, får alltid bruk for det en eller annen gang.


  Ralph Lauren t-skjorter - Disse kom mamma hjem med til meg fra New York. Den norske krona er så svak for tiden, så det er ikke like billig i USA lenger gett. Fornøyd er jeg uansett!


  Three sweats from Abercrombie - Disse tre genserene fikk jeg også av mamma fra New York. Alle er fra Abercrombie & Fitch.
  Three from Tommy Hilfiger - Disse genserene er også fra New York. Da kjøpte mamma en blå, en hvit og en rosa som vi skulle dele på. Lillesøsteren min hadde på seg den rosa, så jeg fikk bare tatt bilde av den blå og hvite. 


  Socks from Ralph Lauren - Også kom mamma hjem med noen dritkule sokker fra Ralph Lauren.


  Skinnbukse - Disse kule skinnbuksene kjøpte jeg på Nelly til 349kr. Digger de allerede!


  Grey t-skirts - Den enkle t-skjorta kjøpte jeg på Nelly til 99kr, og den andre kjøpte mamma, og den er fra Abercrombie.


  Everyday jogger - Denne joggebuksen/buksen kjøpte jeg på Nelly til 299kr. Elsker stoffet på den, den er helt fantastisk! Man kan bruke den til pynt, på skolen, hjemme for å slække eller bare hvis man skal på butikken! Digger denne everyday buksen.


  Vinterjakke - Endelig fikk jeg kjøpt meg en ny vinterjakke! Denne er fra Nelly og kostet 799kr. 


  bareMinerals - Av mammaen min fikk jeg også et "get started kit" og en toalettmappe med noen produkter fra bareMinerals. Jeg tenkte å lage et eget innlegg for hva som befinner seg i disse. Da må dere bare følge med!


  Håper dere likte det!

  - Elise

 • 8  GOT TO LOVE IT


  Skjørt fra Vero Moda
  Genser fra Vero Moda
  Cardigan fra H&M
  Sko fra mammas gamle
 • 4


  Idag lå jeg så utrolig godt pakka inn i senga og dyna mi, at det gjorde vondt i hele sjela mi å stå opp. Jeg hadde kun en halvtime på meg til å rekke skolen, og av en eller annen grunn så var jeg veldig kjapp til å gjøre alt jeg skulle at jeg til og med fikk tid til å ta bilder av denne fine morgnen. Egentlig så er jeg ikke så glad i høsten, men jeg skal ærlig innrømme at det er deilig å komme seg ut i frisk luft og fine høstfarger. Spesielt når solen stråler inn kjøkkenvinduet!  Håper alle får en fin dag!

  - Elise

 • 6

  Høydepunkt - Helt klart at det har vært høstferie! I tillegg har jeg fått pakker i posten med klær i, søstra mi har kjøpt klær til meg i London, og mamma har kjøpt klær til meg i New York! Det kommer et eget innlegg av de nye tingene mine senere!

  Nedtur - At veldig mye av høstferien gikk ut på å øve masse på teorien. Det var så utrolig fint vær og jeg skulle ønske at jeg utnyttet dette mye mer! Det er også grunnen til at jeg ikke har hatt så mye tid til å blogge! I tillegg mistet jeg bestemoren min for et år siden på fredag, og rundt denne tiden er det så mye som blir trist føler jeg, så jeg hadde noen tunge dager akkurat da hvor jeg hadde behov for å tilbringe noen dager med den flotte familien min.

  Beste minne - Bursdagen til min kjære Frida. Full fart hele kvelden, det var utrolig koselig!


  Want - Jeg har såå lyst på en topp, genser eller bluse med snøring. Ser det er mange som har det for tiden, og jeg syntes det er så utrolig fint - sikler etter det! Kanskje jeg skal lage meg en selv slik som Jenny Skavlan har gjort. Hun har en enkel og fin oppskrift på genseren med snøre nedenfor, hmm bestemor hjelp


  Favoritt bilde(r) - Disse bildene varmer hjertet mitt! Min sterke og verdens snilleste bestefar. Vakre blomster hos en vakker engel, og min nydelige kusine! 


  - Elise