elisekri -
Hjem Add Om meg Kontakt

8

Blondegenser fra Gina Tricot
Bukse fra Gina Tricot (Alex)
Sko fra JSFN

- Elise

 • 3


  Dere vet det lyset som sniker seg gjennom gardina eller persienna på morran? Jeg har alltid syntes det har vært så fint og kult å ta bilde av det lille lyset som kommer inn. Her om dagen da jeg våknet til dette tok jeg et helt tilferldig bilde av meg selv. Det ble egentlig litt rart og kult samtidig. Syns det er litt sykt å se på at den ene pupillen er større enn den andre. 

  - Elise

 • 8


  ENDELIG kan jeg sette meg ned med en kopp te og lese den boka jeg har hatt lyst til å lese så altfor lenge nå. Takk Gud for at jeg ble ferdig med teorien og bare kan kose meg videre fremover i alle ferier, helger og kvelder med en god bok!


  - Elise

 • 6

  - Elise

 • 4


  Idag var det temadag for russen på skolen min, Temaet var Neon Rave, og alle så helt jævlige ut, hahah! Var morro da!

  - Elise

 • 6


  Blir så facinert av glasskuler. Disse sto utenfor en glassbutikk i gamlebyen igår.

  - Elise

 • 7

  Helt plutselig ble det kaldt ute gett. Nå er det bare til å finne frem alle varme jakker, lurer, skjerf og votter. Blir veldig koselig når julen nærmer seg da! Haakon og jeg var på loppe/julemarket idag, og jeg vet om en gutt som ikke var så veldig fornøyd med utvalget hahah. Jaja, jeg håper alle får en super dag!

  - Elise

 • 4


  Endelig er det helg! Dette er den første helga siden september hvor jeg ikke har jobbet hele helgen. Så dette kommer til å bli helt knall! God helg alle sammen! Kos dere masse, og SMIL!  - Elise

 • 10


  Jeg drømmer meg bort


  - Elise

 • 8  Dressbukse fra H&M
  Sko fra I LOVE SEXY
  Blondebody fra Vero Moda
  Veske fra Tory Burch

  - Elise

 • 9


  1. Blanding av klær fordi jeg fryser  2. Fine solnedgangen igår  3. Jobb med kusina mi igår   4. Håret idag

 • 9


   MARMOR


  Jeg er helt dilla på marmor. Har egentlig vært litt sånn hemmelig forelska i marmor det siste året. Jeg kan virkelig ikke noe for det, men det er så utrolig pent å se på. Øredobber, smykker, solbriller eller ringer i marmor står høyt på ønskelisten!   - Elise


 • 10  Hei, håper alle har hatt en kjempefin helg! Det har i hvert fall jeg. På fredag hadde jeg fri fra jobb, så kjæresten min, venninna mi og jeg dro til Vestby på en outlet for å titte litt. Senere på kvelden var vi på sushidate med kompisen til Haakon og dama hans. Og på lørdag var vi i Sverige, og da kjøpte jeg meg denne blomsterjakken fra New Yorker. Den kostet bare 199,-, så jeg er kjempefornøyd!   - Elise

 • 2


  Jeg har ikke ord som beskriver mitt hat på mennesker som vil andre mennesker vondt. Etter den ufattelige tragiske hendelsen som skjedde i Paris har hele Europa om ikke hele verdens stått sammen. Det finnes så utrolig mye fælt her i verden. Blir nesten litt skremt av alt mulig som skjer og har skjedd både i Syria, Paris, Norge og ja egentlig verden rundt. Jeg bladde meg ned på facebook igår og fant en som hadde skrevet noe utrolig fint.

  "Når én gjeng
  maler en hel verden
  dødsens kullsvart på kun én time
  må vi knekke
  hver eneste pensel de har"  - Elise

 • 10

  Kjøpte meg en velour kjole på Gina Tricot her om dagen. Sinnsykt deilig å ha på seg, også elsker jeg fargen på den. Den skinner liksom litt i metall, svart, grått  og blått. Den kostet kr 299,-


  - Elise

 • 4


  En liten smakebit på de neste innleggene


  - Elise

 • 7

  YES  Endelig fikk jeg meg selv til å pelle meg opp på Statens Vegvesen for å ta teoriprøva, og jeg bestod!!!!! Jeg er så utrolig glad, endelig kan jeg få oppkjøringsdatoen! Det er også en av grunnene til fraværet fra bloggen i det siste forresten, hadde bare ikke så lyst til å si det tilfelle jeg strøk. Endelig kan jeg sette meg ned å lese en bok uten å ha i bakhuet at jeg egentlig heller burde lest på teoriprøva - så utrolig deilig, jeg føler meg 10 kilo lettere!

  - Elise

 • 14  Beklager for et lite fravær fra bloggen den siste uken. Har vært mye prøver, jobb osv som har ført til at jeg rett og slett ikke har hatt tid. I tillegg så blir jeg så umotivert til å ta bilder når det ikke er noe fint vær, hahah ingenting blir bra når det regner. Regn får meg til å føle meg så utrolig stygg, og jeg klarer ikke å ta på meg noe fint engang. Jaja, heldigvis er det snart jul da dere. Håper dere får en stålende dag alle sammen!

  - Elise

 • 7  Bomberjakke fra Divided H&M

  - Elise

 • 4


  Elsker disse små polaroid bildene. Er så greit at det finnes steder man kan bestille dette, uten å måtte trenge å kjøpe et helt kamera for å få slike kule polaroid bilder. Disse bildene sendes rett fra Frankrike, og kan kjøpes på appen Printic.  

  - Elise

 • 16  Skinnskjørt fra Bikbok
  Skjorte fra Mango
  Cardigan fra H&M
  Sko fra Eurosko
  Veske fra Chanel

  - Elise

 • 2  Denne tiden på året er kjent som en periode hvor folk får mørke og dype tanker. Det blir stadig mørkere og mørkere for hver dag som går, i hvert fall nå som klokken er stilt en time tilbake. Det som er viktig på denne tiden er å prøve å holde motet oppe. Prøve å ikke falle ut fra skolen, venner eller det sosiale. For noen kan dette være veldig vanskelig. Jeg kan ikke hjelpe alle med å holde motet oppe, men jeg vil oppfordre alle til å ta seg en tur ut nå som det først er fint vær. Gå en tur i skogen med en venninne, kjæreste, alene eller med en i familien - bare for å komme seg ut for å få litt luft. Hvis du er litt trist eller ligger festet i senga hele dagen, prøv å kom deg ut en liten tur og bare pust.


  Dette er på Holtevarden, da kjæresten min og jeg gikk tur forrige søndag!


  - Elise