elisekri -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Selv om vi er ganske langt inn i første vintermåned allerede nå, så vil jeg fortsatt ha et lite innlegg opp høstens høydepunkter! Jeg syntes det er så morsomt å se på bilder og mimre litt, så nå tenkte jeg å dele noen av øyeblikkene med dere!

Oslotur med den vakre lille jenteklassen min, det var utrolig koselig! Det ene dekket på bussen punkterte da vi kjørte hjem fra Oslo, hahah busstur ble brått til snekketur, dere skulle hørt lyden den lagde!

Festen til Jonas, koseligste jeg har vært med på tror jeg! Savner det faktisk!

Da søstra mi og jeg besøkte vakre kusina våres i Oslo! Utrolig nok så var det første gangen vi var hjemme hos tante og onkel, fordi de alltid kommer til oss! Men det var en utrolig koselig tur!

Hytteturen på hytta mi og kosekvelden hjemme hos meg med denne herlige gjengen her! Fantastiske mennesker!

Sverigetur med den vakre familien min! Er så glad i familien min, har ikke ord!

8.oktober kom denne lille prinsessa til verden! Lille nydelige kusina mi, Pernille!

Leir på Sauevika med verdens herligste gjeng! Har det aldri så bra som det jeg har det på leir! Noe av det beste jeg vet! Er så altfor mange bilder fra denne leiren som jeg vil dele egentlig, men det kan jeg eventuelt lage et eget innlegg om senere!

Halloweenfesten til Celine! Det var koseliiig!

Oppvisning med mine herlige dansejenter! Koser meg alltid med dem, de får meg alltid i godt humør og den dagen her var jeg utrolig stolt over dem!

Når jeg ser igjennom alt det her, så får det meg til å innse hvor satans fort tiden går! Det er faktisk nesten trist å tenke på! Men jeg må ærlig innrømme at denne høsten har vært veldig bra!

Håper dere likte et oppsummeringsinnlegg for å få et lite innblikk i hva som har skjedd denne høsten!  • 0

    Heihei! I dag er det mandag igjen, i helgen var jeg i bursdag og på julebord, kosa meg kjempe mye! Nå er det siste innspurt før jul føler jeg, har en stor samfunnsfagprøve i politikk i morgen, så vil jeg nesten si at jeg har ferie etter det. Meldte meg inn i AUF i dag også forresten, ungdomsorganisasjonen til Arbeiderpartiet. Det kan jo bli spennende!

    Julestemning i stugo si    Merker at jeg gleder meg skikkelig til ferie og jul nå!

    Håper dere har hatt en fin helg, og får en super uke!