FLOWER YOUR HOME

 • Skrevet: 30.05.2017
 • Klokken: 10:09
 • Kategori: Tips

Heihei! Da jeg hadde noen venninner på besøk for et par uker siden, hadde jeg plukket noen blomster for å gjøre det litt finere her hjemme! Og da sa venninna mi "herregud så økonomisk du er, det hadde jeg aldri tenkt på". Og da ble jeg litt overraska egentlig, og siden det er vår og det blomstrer overalt så tenkte jeg å fortsette med det så lenge det går an! 

Syriner
Disse blomstrer jo virkelig overalt! Jeg ELSKER lukten av de, også er de såå pene å se på. De tåler dessverre ikke å stå inne, men heldigvis for meg har jeg flere trær i hagen, så jeg kan plukke nye hver dag!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Liljekonvall
Dette er min absolutte favorittblomst, og jeg er så heldig at jeg kan plukke den selv. Det er faktisk Østfolds fylkesblomst, og de lukter helt fantastisk! Husk at den er giftig da dere, så ikke drikk vannet den står i, hahah!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rhododendron
Denne fantastiske blomsten tilhører faktisk lyngfamilien, og vokser sakte. Så den holder seg lenge inne, og det passer meg perfekt! Virkelig pen å se på, også lukter den godt den også! Heldige meg fikk plukke de fra hagen til bestemor! Fritt for å ha hage når jeg skal kjøpe hus!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Roser og småblomster
Helt siden jeg var liten har jeg plukket småblomster som jeg har funnet i grøftekanten, i hagen og overalt. Disse har jeg tatt med meg hjem til mamma og pappa, og de ble satt i et lite eggeglass. Jeg elsker fortsatt å plukke med meg småblomster overalt, og siden jeg kom over disse små vasene på Søstrene Grene til 4kr, så tenkte jeg at de passet perfekt for meg! Og se så fint det ble! (Akkuratt nå har jeg roser der, som jeg fikk av kjæresten min)!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Elise

 • Skrevet: 30.05.2017
 • Klokken: 10:09
 • Kategori: Tips
 • Kommentarer: 4

TIE YOUR HAIR

 • Skrevet: 29.05.2017
 • Klokken: 22:47
 • Kategori: Tips

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heihei! Her er den fletta jeg hadde til et av antrekksbildene forrige uke. Dette er egentlig ikke en flette, og jeg skal innrømme at jeg har tolv strikker i håret på disse bildene, og at hodet ble veldig ømt da jeg tok de ut igjen. Men det var verdt det, for det er virkelig en deilig og lett "flette" hvis man vil ha bort håret litt. JEg fant en video av hvordan man lager denne fletten på Camilla Pihl sin blogg, og dere kan finne den HER!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Elise

 • Skrevet: 29.05.2017
 • Klokken: 22:47
 • Kategori: Tips
 • Kommentarer: 6

3 GRATIS SERIETIPS

 • Skrevet: 31.03.2017
 • Klokken: 13:22
 • Kategori: Tips

Heihei! Tenkte å komme med tre serietips til dere som kanskje ikke abonnerer på noe. Alle seriene er norske og du kan finne alle gratis på NRK TV

Side om side
Dette er den morsomste serien jeg noen gang har sett. De to første sesongene er ikke tilgjengelig lenger, men sesong 3 og 4 er ute, og man trenger ikke å se de første for å komme inn i serien.

Uansett så handler den om et nabolag i Oslo hvor man følger tre familier, det er mest fokus på to familier hvor det ene paret venter barn, mens det andre paret allerede har barn. Serien er en situasjonskomedie, og jeg ler meg skakk hjel hver eneste episode, angrer på at jeg så på alt så fort. Noen av skuespillerene som er med er Jon Almaas, Pernille Sørensen, Charlotte Frogner, Vidar Magnussen, og Marie Blokhus. Du kan se serien HER.Nobel - Fred for enhver pris
Dette er en krigsdrama serie, og hadde jeg visst at den handlet om krig før jeg startet å se, så hadde jeg aldri sett på det. For jeg er ikke noe glad i filmer osv som handler om krig, men fy søren denne serien må man se - så spennende!

Den handler om Løytnant Erling Riiser fra Forsvarets Spesialkommando er på vei hjem til Norge etter et lengre opphold i Afghanistan. Mye har gått galt, flere soldater mangler på Herkules-flyet. Etter bare én dag i Norge får Erling en tekstmelding: En kjenning fra Afghanistan er i Oslo - og det kan bare bety en ting: En kvinne er i livsfare. Hovedpersonen i serien er Axel Hennie, og han er råflink! Seriebeskrivelse fra NRK. Du kan se den HER.


Unge lovende
Denne har jeg skrevet om en gang tidligere, men nå har det kommet to sesonger av den. Utrolig bra serie.

Dette er en humordrama serie som handler om tre jenter i 20 årene som prøver å følge drømmene sine. Elise er en freelance standup komiker i USA og er hjemme for å fornye visumet sitt, Alex søker seg inn på Teaterhøgskolen og Nenne treffer en person som kan hjelpe henne et skritt nærmere drømmen hennes om å gi ut bok. Få ting går etter planen, og jentene møter på mange utfordringer. Livet i hovedstaden byr på drømmer og forpliktelser, angst og kjærlighet. Jentene oppdager at selv deres foreldre, bare later som om de er voksne. For hva er egentlig det viktigste i livet, og hvor langt skal man gå for å oppnå det man vil? Jeg angrer selv på at jeg så denne serien på kun 2 dager. Du kan se den HER!


- Elise

 • Skrevet: 31.03.2017
 • Klokken: 13:22
 • Kategori: Tips
 • Kommentarer: 8

HOW TO STAY TRENDY

 • Skrevet: 21.02.2017
 • Klokken: 10:10
 • Kategori: Tips

Hei! Jeg tenkte at jeg skulle lage et lite innlegg om hvordan man kan holde seg trendy uten å hele tiden kjøpe nye klær. Det er alltid deilig å friske opp klesskapet litt, men man trenger ikke alltid det. Jeg skal ærlig innrømme at det tar litt tid å bygge opp en garderobe, men her er noe som i hvert fall hjelper meg å spare penger. 

Abonnere på et motemagasin
Enten om det er Costume, Det Nye eller noe annet, så er det gull verdt med ny inspirasjon om trender og mote hver måned. Her har jeg tatt utgangspunkt i januarutgaven av Det Nye for å vise dere et eksempel på hvordan kan man "herme", men likevel gjøre det til noe eget ved å bare gå i klesskapet ditt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ta en titt i klesskapet ditt før du drar på shopping. 
For litt siden så tittet jeg på en superfin hvit bluse som jeg hadde lyst til å kjøpe, men så kom jeg på at jeg har fire hvite bluser som er like, og jeg måtte minne meg på hvor mange ganger jeg bruker de. Og da hadde jeg egentlig mer enn det jeg trengte. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ta bilder av alle antrekk du bruker og prøver
Dette har jeg vist dere før. Jeg tar bilder av alt jeg prøver og bruker som jeg syns er kult, sånn at hvis jeg våkner en dag uten noe inspirasjon til hva jeg kan ha på meg, så kan jeg bare ta en titt på den mappen med alle bildene av noe jeg har brukt eller prøvd tidligere. Les innlegget HER!- Elise

 • Skrevet: 21.02.2017
 • Klokken: 10:10
 • Kategori: Tips
 • Kommentarer: 8

Serietips: The Fosters

 • Skrevet: 31.08.2016
 • Klokken: 12:01
 • Kategori: Tips

Hei! Nå som høsten nærmer seg med stormskritt, tenkte jeg å komme med et serietips. Tipper det er flere som sitter inne og ser på serier på høsten og vinteren enn på våren og sommeren. Det gjør i hvert fall jeg! 

THE FOSTERS
Det er en amerikansk dramaserie som handler om et lesbisk par, hvor Lena er viserektor på privatskolen som barna går på, og Stef er politi. Stef har et biologisk barn fra et tidligere ekteskap, og sammen adopterte de et tvillingpar da de far fem år. 

Tenåringsjenta Callie Jacobs slipper ut fra et ungdomsfengsel hun ble satt i pga en krangel med en fosterfar som absolutt ikke burde vært det. Da Callie blir sluppet ut tilbyr Lena henne hjelp om å bo ho dem en periode. Callie er urolig for lillebroren sin som fortsatt er i hjemmet til den gamle fosterfaren, og stikker av for å finne han.

THE FOSTERS - ABC Family's

Callie og lillebroren Jude blir tatt godt i mot hos familien Fosters, men kampen mot systemet er hard. Her er det kjærlighetsdrama, familiedrama og ungdomsdrama på høyt nivå, og det er virkelig underholdende å se på - man blir skikkelig revet med.

THE FOSTERS -

Serien kommer med mange gode budskap, og det er mye fokus på at man er som man er, og det er bra nok. Homofili er helt naturlig, og i denne serien kommer det fram at det virkelig ikke er noe galt i det. Det finnes også mange fosterbarn og adoptivbarn der ute som kanskje tenker at foreldrene ikke er like glad i dem som de ville vært i sine egne. Men i denne serien trekker de nettopp dette veldig godt frem, og jeg vil anbefale alle fosterbarn og adoptivbarn som er usikre på nettopp dette, til å se på denne serien. Det samme når det gjelder homofili. Jeg må ærlig innrømme at jeg nesten fikk lyst til å bli lesbisk, og adoptere fosterbarn selv når jeg så denne serien. Den tar frem så mange tabubelagte saker på såå gode måter at det skulle ikke vært lov. Alt i alt er dette en veldig god serie, med mange gode budskap, og jeg vil anbefale alle å se på den, for her er det mange gode holdninger å hente. Og i tillegg får du underholdning, tårer og latter så det griner etter. 

Du kan se serien på Netflix og Viaplay. På Netflix har de to sesonger, mens på Viaplay har de tre. Serien spilles fortsatt inn, og den fjerde sesongen kommer nok ut for oss etterhvert. 

- Elise

 • Skrevet: 31.08.2016
 • Klokken: 12:01
 • Kategori: Tips
 • Kommentarer: 10

In the old town

 • Skrevet: 15.08.2016
 • Klokken: 11:28
 • Kategori: Tips

Heihei alle søte! I går var kjæresten min og jeg turister i vår egen by. Vi tok nemlig byfergen som går til Gamlebyen her i Fredrikstad. Det ar jo nydelig vær igår, og siden det var søndag, og alle småbutikkene, kiosker og markedet er oppe på søndager i Gamlebyen, så tenkte vi, hvorfor ikke? Det er hyggelig å titte litt rundt i vår egen by også. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg anbefaler alle som skal en tur til Fredrikstad, eller Hvaler forsåvidt å ta ferga enten fra Gressvik, byen eller Kråkerøy over til Gamlebyen for å ta seg en liten tur eller lunsj der. Det er så mange fantastiske ting å se på der, i hvert fall når det er fint vær. Hvis dere har tid, ta en tur innom Isegran på Kråkerøy også (fergen stopper der), bare se etter en stor borg eller et møllehjul. Der er det en liten cafe, en flott båthavn, et stort gress som har plass til en haug med picniker, og ikke minst ble Anno spilt inn der, så det er fortsatt noen små fine hus og bygninger fra det. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Disse  to bildene er fra Isegran
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Elise

 • Skrevet: 15.08.2016
 • Klokken: 11:28
 • Kategori: Tips
 • Kommentarer: 12

BRONZE GODDNES

 • Skrevet: 12.05.2016
 • Klokken: 09:26
 • Kategori: Tips


Heihei! Tenkte å komme med en liten anbefaling. Nemlig en parfyme og en olje man kan spraye på seg selv om det er sol og fint vær. Det fleste har vel sikkert hørt at det ikke er så lurt å ta på seg vanlig parfyme i sola, og spesielt ikke hvis man skal sole seg. For noen år siden kjøpe mamma denne oljen til meg for første gang, og jeg har elsket den siden. Den finnes som sagt i både i parfyme og olje. Personlig liker jeg oljen best fordi jeg føler at den trekker seg litt mer inn i kroppen, og jeg slipper å tenke på å bekymre meg for å få solskader. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De selger ikke akkurat den samme på parfymeriene nå, men versjoner som er litt mer oppgradert med en bittelitt annen lukt en disse. Det er rett og slett fordi min er gammel, og at de oppdaterer lukter som alt annet. Jeg merket nesten ikke forskjell på den jeg har og den som var i parfymeriet. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dette er oljen, og jeg liker å spaye den på håndleddene og rett under haken på sidene, litt nærmere øra. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dette er parfymen, jeg liker å spraye den på de samme stedene, men kanskje litt nærmere hårfestet. Denne gir også en litt sterkere lukt. Men begge lukter det samme. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Elise

 • Skrevet: 12.05.2016
 • Klokken: 09:26
 • Kategori: Tips
 • Kommentarer: 6

STRAWBERRY LUNCH

 • Skrevet: 11.05.2016
 • Klokken: 12:52
 • Kategori: Tips


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rundstykke
Smør
Jordbær
Litt sukker
Chiafrø- Elise

 • Skrevet: 11.05.2016
 • Klokken: 12:52
 • Kategori: Tips
 • Kommentarer: 13

TIPS TIL NORSKE SERIER

 • Skrevet: 28.04.2016
 • Klokken: 17:34
 • Kategori: Tips


Hei! Tenkte å komme med noen tips til noen norske serier som jeg selv syns er veldig spennende og underholdene. Hva er vel ikke bedre enn litt alenetid, venninnetid eller kjærestetid foran skjermen av og til. Jeg er på jakt etter flere selv, så bare legg igjen en kommentar hvis du vet om noen bra norske serier, eller serier generelt. 

UNGE LOVENDE
Dette er en humordrama serie som handler om tre jenter i 20 årene som prøver å følge drømmene sine. Elise er en freelance standup komiker i USA og er hjemme for å fornye visumet sitt, Alex søker seg inn på Teaterhøgskolen og Nenne treffer en person som kan hjelpe henne et skritt nærmere drømmen hennes om å gi ut bok. Få ting går etter planen, og jentene møter på mange utfordringer. Livet i hovedstaden byr på drømmer og forpliktelser, angst og kjærlighet. Jentene oppdager at selv deres foreldre, bare later som om de er voksne. For hva er egentlig det viktigste i livet, og hvor langt skal man gå for å oppnå det man vil? Jeg angrer selv på at jeg så denne serien på kun 2 dager, heldigvis er det snakk om at det kommer en sesong til. Denne serien finner du på nrk sine nettsider HER.


NESTE SOMMER
Denne serien passer perfekt til meg ettersom at jeg er veldig glad i humor, og hytteliv. Denne komedieserien handler om Eva og Per Ivar som nylig har tatt over hytta til foreldrene til Eva. Hytta ligger i Oslo-fjorden og underveis oppstår det mindre og større konflikter med hyttenaboene. Evas bror Terje og hans "nye" kjæreste er også sentrale i serien. Serien skaper mye glede, flause, minner og ikke minst humor. Man får også et godt innblikk i hvordan hyttelivet i Norge kan være. Denne serien har 3 sesonger hittil og blir sendt på TV-Norge, men du kan også se på nettsidene

 


HELT PERFEKT
Dette er også en dramakomedie-serie som skal fremstilles som en reality serie av Thomas Giertsens liv. Det er ikke en reality serie, men de fremstiller det sånn på en veldig morsom måte. Som tittelen sier, prøver Thomas å få til at alt skal være perfekt til en hver tid, men det går veldig sjeldent bra! Denne serien skaper masse latter og flauhet. Serien pleier å sendes rett etter Neste Sommer på TV-Norge.


SKAM
Altså er det egentlig lov til å ha denne som et punkt? Den har jo blitt helt obligatorisk når til og med bestemoren min har hekta på denne serien. Tror ikke jeg egentlig trenger å si så mye om denne serien, men kort fortalt er det en dramaserie som tar oss til videregående skole, og her kan man kjenne seg igjen i mye. Jentene serien handler om går igjennom typiske ungdomsproblemer, med guttedrama, kjærestebrudd, jentekrangling, fyll og fanterier. Det kommer korte snutter et par dager i uken, og en hel episode hver fredag. Serien finner du på p3.no/skam

FAMILIEN PARNEVIKS
Okei, denne serien er ikke norsk, men svensk! Dette er en realityserie som handler om en svensk familie som bor i USA. De har vært en av Sveriges største TV-suksesser. Med en villa som ett hotell får de i hver episode besøk av kjente ansikter fra Sverige. Utrolig underholdende og morsom serie. Den kan du se på TV3 sine nettsider HER.

FRIKJENT
Dette er en krimdrama serie som ble vist på TV 2 i fjor høst, de kommer med en ny sesong høsten 2016 og jeg gleder meg som er Gud! Serien handler om Aksel Borgen som har jobbet seg opp til en suksessfull forretningsmann i Asia, hvor han også har skapt sin egen familie. Han returnerer til hjembygda Lifjord 20 år etter at han ble frikjent for drapet av ungdomskjæresten sin. En viktig bedrift i hjemmebygde ligger i fare for å gå i konkurs, og Aksel drar tilbake for å redde de, i tillegg vil han dra tilbake for å bevise for de som ikke trodde på han at han hadde uskyld i det som skjedde for 20 år siden. Serien følger hans møte med fortiden og kampen om forsoning. Utrolig spennende serie, og denne anbefaler jeg på det sterkeste!LILYHAMMER
Denne serien handler om Frank Tagilano som tidligere har vært medlem av New-York mafiaen. Etter at han vitner mot sin tidligere sjef blir han forflyttet til Lillehammer gjennom FBI's vitnebeskyttelsesprogram. Frank blir facinert av Lillehammer da han så bilder av Vinter-OL, 1994, og velger å starte sitt nye liv der som Giovanni Henriksen. Overgangen fra å være en fryktet og respektert mafiamedlem til å bli en arbeidsløs innvandrer i Norge er ikke enkelt. Han tyr til gamle metoder med utpressing og bestikkelser for å komme seg opp i det norske systemet. Denne serien kan du finne på Netflix, og den vil jeg også anbefale på det sterkeste! Masse humor, og litt krim, utrolig morsom!
- Elise

 • Skrevet: 28.04.2016
 • Klokken: 17:34
 • Kategori: Tips
 • Kommentarer: 8

SILK SCARF

 • Skrevet: 06.03.2016
 • Klokken: 12:04
 • Kategori: Tips


Heihei! Her om dagen tittet jeg igjennom alle skjerfene vi har hos mamma, og jeg lette da spesielt etter silkeskjerf som er litt "inn" nå, som sikkert de fleste har fått med seg. Jeg synes det er veldig fint på andre når de knyter det rundt halsen, i håret eller rundt armen. Silkeskjerfene jeg fant var litt store, så det var litt begrenset hvordan jeg fikk brukt de. Men de er helt klart utrolig fine, og jeg bruker ett av skjerfene som en poncho i dag. Jeg tenkte å vise dere litt forskjellige metoder du kan style det på. 


Bruke det som en duk, rundt halsen uten å knyte den, som en pocho, og rundt armen.


Bruke den forskjellige måter rundt halsen, og selvfølgelig går det an å bruke den i håret(noe jeg ikke kler)

Man kan selvfælgelig bruke andre skjerf på denne måten også. Og beklager for litt dårlige bilder. Jeg hadde ikke kameraet mitt hos mamma i går, så da brukte jeg iPhonen til kjæresten min og selfiestang - hahah!

- Elise
 

 • Skrevet: 06.03.2016
 • Klokken: 12:04
 • Kategori: Tips
 • Kommentarer: 6

PAKK MED MEG - YORK

 • Skrevet: 04.03.2016
 • Klokken: 10:03
 • Kategori: Tips


Heisan! Som tidligere nevnt så reiser jeg på klassetur til York tl søndagen. Vi skal reise med Ryanair, og som de fleste vet pleier de å være strenge på vekt, og hvor mye man får lov til å ha med seg. Vi skal være borte i 5 dager og jeg tenkte å komme med noen enkle tips om hvordan man kan pakke til slike korte turer(eller weekendturer) på denne tiden av året. Det er fortsatt litt kaldt ute, og det kan være vanskelig å pakke nok, eller å ta med seg for mye. I hvert fall med tanke på at vi har på tykkere klær på vinteren. 

HVA SKAL JEG TA MED MEG?
For det første, ikke ta med unødvendige klær som kun passer sammen med den ene buksa, eller høyhelte sko som kun kan brukes til den ene kjolen den ene dagen.

- Mitt aller første og beste tips er å ta med klær som er helt basic. 
- Reis i noe du kan bruke senere (en svart bukse eller olabukse. En enkel genser/hettegenser)
- Ikke ta med deg for tykke klær/jakker. Ta feks på deg dunjakke, og ta med et tynnere jakke i kofferten.
- Ta eventuelt på deg hatt, belte osv når du reiser så det ikke tar unødvendig plass.
- Reis i de klærne/skoene som tar mest plass

Dette må du ha med:
- Pass
- Forsikringsbevis hvis du har det
- Flybilletter, boarding eller e-billett på telefonen.
- Bankkort, og mulig kontanter
- Litt informasjon om hotell, reise fra flyplass osvKlær:
- Olabukse/svart bukse
- En eller to hvite topper/t-skjorter
- En enkel (høyhalset) svart genser
- Skinnjakke
- Stikket genser (ikke så veldig stor)
- En cardigan eller bomberjakke
- Et par enkle, forskjellige og tynne skjerf som du kan surre rundt andre klær.
- Badetøy (fordi det er basseng på hotellet)
- Ett sokkepar for hver dag (I mitt tilfelle 5)
- Truser til hver dag (5)
- Joggebukse og en sove t-skjorte
- Gode joggesko å gå i (reis med de)
- Evnt andre sko etter behov.Lurt å ha med:
- Solbriller (+etui)
- Vannflaske (kjøpe på flyplassen
- TYGGIS
- Ørepropper
- Liten veske du kan ha ting i hvis du feks skal shoppe
- Mobiltelefon naturligvis
- Lader (lurt å ha en universell lader-adapter fordi laderhullene kan vær annerledes i andre land, som feks i England)
- Et magasin eller annet lesestoff til flyturen, kan bytte med reisepartner. 
- Et lite kamera


Toalettsaker: 
- Tannkrem og tannbørste
- Evnt barberhøvel, hvis ikke er det mulig å kjøpe engangshøvler i de fleste matbutikker
- Reiseutaver av såper - shampoo, balsam, kroppssåpe og intimvask
- Lipsyl, og solkrem hvis det er behov for det.
- Strikker
- Deodorant og en liten parfyme(ikke ta med hele, putt det i sånne små spraybokser)
- Prevensjonsmidler
- Eventuelle piller du trenger til sykdommer osv
- Smertestillende (paracet, ibux eller naproksen til mensensmerter)
- Litt sminke og sminkefjerner
HVORDAN SKAL JEG PAKKE?
Når man skal pakke ned i kofferten er kunsten det å brette, rulle og få plass til alt, men at du i tillegg vil ha plass til klær, hvis du skal handle noe på turen. Vekten er alltid en skummel ting, derfor er det lurt å ta med seg så lite som mulig som du kan bruke så mye som mulig. 

- Utnytt hullrommene som disse "stengene" skaper nederst i kofferten med feks sokker, truser, nylonstrømper. Slik at de blir flatet ut. Du kan eventuelt putte tynne t-skjorter der også. 
- Brett halvparten av klærne helt flatt, putt deretter sko og eventuelt toalettsaker og andre større ting. Da holder kofferten seg relativt flatpakket. 
- Fyll ut kantene. Der det er åpne rom på sidene, putt belter, små vesker osv der slik at man får brukt hele plassen. 
- Bruk plastposer på ting som kan være møkkete - som feks sko.
- Putt en liten pappbit i kofferten med navn, telefonnummer etc. Dette kan være lurt hvs kofferen din forvinner. 
- Bruk også lommene som skiller kofferten til å putte feks truser, badetøy eller andre ting.
- Bruk små plastposer til å ha feks lader til mobil/pc, iPad etc i, og legg det på toppen. De blir lett å finne hvis du feks må ta det ut. 


Credz til folk som klarer å organisere.

Håper disse tipsene kan være til hjep!

- Elise

 • Skrevet: 04.03.2016
 • Klokken: 10:03
 • Kategori: Tips
 • Kommentarer: 10

2 IN 1

 • Skrevet: 11.02.2016
 • Klokken: 11:20
 • Kategori: Tips


Heihei! Tenkte å vise dere hvordan dere kan bruke et armbånd til et belte, og smarte triks til å bruke belter til kjoler og diverse. Armbåndet nedenfor er et langt armbånd som jeg har surret rundt armen fire ganger. Den har en slags beltespenne på tuppen, og derfor funker den også som et belte. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du tar den på som et vanlig belte, med både dette armbåndet og andre belter. Ulempen med å ha på seg belte utenpå en kjole er at den ikke har noen "beltehanker" som beltet kan være festet i. Det vil si at deler av beltet kun vil henge og slenge, og vil ikke sitte fast. SÅ tipset mitt er: BRUK EN STRIKK. Enten om det er en gjennomsiktig, svart eller hvit. Helst en farge som passer til det du har på deg. Tre strikken så mange ganger du kan rundt beltet og fest beltet fast i strikken der beltet stopper. Strikken fungerer som en "beltehank". Slik kan du gjøre for å holde beltet oppe:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Elise

 • Skrevet: 11.02.2016
 • Klokken: 11:20
 • Kategori: Tips
 • Kommentarer: 10

TIL DEG SOM ALDRI VET HVA DU SKAL HA PÅ DEG

 • Skrevet: 27.01.2016
 • Klokken: 13:04
 • Kategori: Tips


Heihei! Jeg tenkte å komme med noen tips til dere som ofte ender opp med å stirre inn i et fullstappa klesskap uten å finne noe som helst å ha på seg. Selv slet jeg veldig mye med dette tidligere, og tenkte å dele mine tips med dere. Det er virkelig ikke noe gøy når man vet at man har massevis av klær, men likevel finnes det absolutt ingenting du vil ta på deg. 


♥ Finn frem klær du skal ha på deg i god tid - Skjønner at kanskje ikke alle har tid til å planlegge en uke frem i tid hva man skal ha på seg. Men det går an å bruke en liten tid av dagen til å planlegge hva du skal ha på deg en eller to dager frem i tid, gjerne mer enn det også.


♥ Prøv alltid klærne før du bestemmer deg for å bruke det - Det har hendt så altfor mange ganger at jeg finner frem klær, og tror det ser bra ut sammen, men så står jeg der dagen etter og føler at det er ett eller annet som mangler, eller at det ikke var så fint som jeg så for meg. Men hvis du bruker 2 minutter på å prøve klærne på forhånd, slipper du å finne noe annet å ha på deg i all hast.


♥ Ta bilde av alle antrekkene dine - Ja, du leste riktig. Det kan være lurt å ta bilder av antrekkene du er fornøyd med slik at du kan se tilbake på det når du mangler inspirasjon til hva du kan bruke. Jeg tar bilder av alle mine antrekk, lagrer det i en mappe på Google+ Foto slik at jeg har tilgang til å få inspirasjon når som helst og hvor som helst. 


♥ Prøv å bruke penger på basis klær - Som for eksempel klær som er ensfarget. Hvitt, svart og grått er alltid innafor. Det er virkelig et must å ha slike enkle klær som en hvit t-skjorte, genser, svart bukse, olabukse, tykk strikket genser, cardigan, skjorte osv. Med et par slike enkle klær, kan man få så utrolig mange forskjellige kombinasjoner.


♥ Noter ned klær som passer sammen - En annen måte man kan huske kombinasjoner på er å for eksempel skrive de ned i en liten notatbok. Eller i et notat på telefonen din. Det kan også være lurt å notere, hvis du tenker på noe som kanskje kan passe sammen. Slik at du kan prøve dette senere. 


♥ Sett av litt tid til å prøve forskjellige klær - Jeg bruker ekstremt mye tid på å prøve klær. Men det er også fordi jeg virkelig elsker det. Hvis jeg kjeder meg, går jeg i klesskapet mitt (og til mamma), og sjekker om det er noe kult jeg kan prøve ut, knipser et bilde og prøver noe nytt. 


(♥ Hvis du tar bilder av antrekkene dine - Bør du legge alle mulige bilder i mappen. Du behøver ikke bare å legge inn de håpløse mobilbildene i mappen hvor du har oversikt over antrekkene dine. Putt de fine bildene av deg i mappen også, så kanskje du får enda mer glede av å bruke klærne neste gang.)
Var tipsene nyttig?

- Elise

 • Skrevet: 27.01.2016
 • Klokken: 13:04
 • Kategori: Tips
 • Kommentarer: 6

GREEN TEA

 • Skrevet: 15.01.2016
 • Klokken: 10:15
 • Kategori: Tips


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På denne tiden av året er det veldig mange som er forkjølet. Selv sitter jeg igjen med litt rusk i halsen fra jeg ble syk for to uker siden. Og selvfølgelig er det greit å holde det vedlike. Det aller beste jeg vet om da er å drikke te. Jeg har alltid vært veldig glad i å sukre teen min veldig mye, men har nå skjønt at det er andre måter å gjøre teen søt på - som faktisk er sunn.

Honning er det beste og sunneste "sukkeret" man kan bruke, og blander man dette med ingefær som gir deg masse energi, og hjelper en hel masse mot forkjølelse. Så blir det utrolig godt, og utrolig mye mer sunnere enn hvis man skulle brukt sukker. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Funfact: Det beste man kan gjøre med honningen når man er forkjølet er å spise den kald. Hvis man putter den i teen, dreper det kokende vannet det som skal hjelpe for halsen din og forkjølelsen din. (Det hjelper selvfølgelig litt oppi teen også)

- Elise

 • Skrevet: 15.01.2016
 • Klokken: 10:15
 • Kategori: Tips
 • Kommentarer: 7

45MM OLYMPUS PEN

 • Skrevet: 14.01.2016
 • Klokken: 12:00
 • Kategori: Tips


Heisan! Jeg lovet også at jeg skulle lage et eget innlegg om objektivet mitt som jeg fikk til jul. Nemlig 45mm objektivet til Olympus Pen E-PL7 kameraet. Dette fikk jeg til jul av kjæresten min hvor vi betalte halve hver. Jeg tror det er et av de billigste objektivene man kan kjøpe som tillegg til dette kameraet, og jeg vil si at det var verdt alle pengene. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siden jeg blogger og er generelt glad i å ta portretter, detaljerte bilder og virkelig elsker bilder med dybdeskarphet, så er dette objektivet perfekt for meg. Objektivet er veldig bra til å feks ta antrekkbilder, noe jeg ikke syntes orginallinsen er. Som sagt gir objektivet en stor blender åpning som tilsvarer stor dybdeskarphet. Noe jeg virkelig er svak for. En ting kan være kjekt å vite, og det er at det ikke går an å zoome med dette objektivet, så du må evt flytte på deg etter hvordan bilder du vil ta. Jeg syntes ikke det gjør noe, nettopp fordi det blir så utrolig bra bilder at jeg klarer å flytte meg et par skritt. 

Nedenfor ser du et eksempel på forskjellen på et antrekksbilde med orginalobjektivet som er 14-42mm, og 45mm objektivet.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
(objektivet er ikke blått, det er bare jeg som ikke har tatt av plastikken)
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Du kan kjøpe 45mm objektivet HER!

PS: Hvis du har Canon, vil jeg si akkurat det samme om 50mm objektivet, perfekt til portretter, antrekk, detaljer osv..

Håper dette var nyttig for noen! 
- Elise

 • Skrevet: 14.01.2016
 • Klokken: 12:00
 • Kategori: Tips
 • Kommentarer: 7

MATTE TOP COAT

 • Skrevet: 13.01.2016
 • Klokken: 09:00
 • Kategori: Tips


Heihei! Som jeg lovet dere, så skulle jeg lage et eget innlegg som viser forskjellen på neglelakken etter jeg har tatt på Matte Top Coat. Neglelakken jeg har brukt er en ganske blank rosa en, jeg husker ikke helt hvor den er fra. Men den matte top coat neglelakken er fra O.P.I og ser slik ut:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette er den blanke rosa fargen, FØR jeg har tatt på matt top coat. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Slik ser den ut ETTER:
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det som er så praktisk med en slik neglelakk er at da kan man variere akkurat slik man vil, og man kan ha på den samme neglelakken, og bare gjøre en liten forskjell. I tillegg slipper man å kjøpe neglelakker i matte farger. Jeg hadde en matt svart farge en gang, men nå har jeg matt i alle farger pga denne smartingen her. 

- Elise

 • Skrevet: 13.01.2016
 • Klokken: 09:00
 • Kategori: Tips
 • Kommentarer: 6

UKENS BLOGG

 • Skrevet: 12.01.2016
 • Klokken: 11:03
 • Kategori: Tips


Heihei! Vinneren av ukens blogg er Liv Hege Hagfors. Du kommer til bloggen hennes ved å trykke HER! 

Hun skriver mye om temaene psykisk og mental helse, men samtidig lager hun innlegg om skjønnhet, fotografi, tips og ting som vil inspirere andre. Bloggen har et fint og ryddig design, varierte innlegg med store, lyse og fine bilder! Bloggen hennes heter forresten lhhope.blogg.no. som står for Liv Hege, og det engelske ordet "hope" som betyr håp. Jeg syns dette er utrolig fint, og inspirerende for andre som kanskje er i samme type situasjoner som henne. Et flott konsept som kommer godt frem. Jeg anbefaler alle å ta en liten tur innom bloggen hennes. Hun fortjener oppmerksomhet for den flotte personen hun ser ut til å være.- Elise


 • Skrevet: 12.01.2016
 • Klokken: 11:03
 • Kategori: Tips
 • Kommentarer: 8

8 PLAGG JENTER MÅ HA I GARDEROBEN

 • Skrevet: 08.01.2016
 • Klokken: 13:29
 • Kategori: Tips


Heihei! Nå tenkte jeg å gi å vise dere en del plagg som jenter MÅ ha i garderoben. For det første så er mye av det basisplagg fordi det er nettopp det man kan style med mye annet. Man får aldri nok av hvite gensere for eksempel. 

1. EN ENKEL ENSFARGET KJOLE - Bør helst være svart eller grå(hvit blir så fort møkkete, så det er ikke alltid så lurt)

Disse finner du HER og HER

2. HVIT SKJORTE ELLER BLUSE

1, 2, 3 og 4


3. OLABUKSE

1, 2, 3 og 4


4. SKINNJAKKE

1, 2 og 3


5. HVIT TOPP

1, 2 og 3

6. BLAZER

1, 2, 3 og 4


7. CARDIGAN

1, 2 og 3

8. SVARTE ANKEL BOOTS

1, 2, 3 og 4

 • Skrevet: 08.01.2016
 • Klokken: 13:29
 • Kategori: Tips
 • Kommentarer: 8

MAMOR NOTEBOOK

 • Skrevet: 11.12.2015
 • Klokken: 12:16
 • Kategori: Tips

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heihei! I starten av skoleåret kjøpte jeg denne lille skriveboka fra Søstrene Grene. Det er egentlig veldig kjekt å ha en liten notatbok som man kan notere ned diverse ting. På denne tiden av året, passer det perfekt å skrive ned sine egne juleønsker, og andres. Og selvfølgelig hva man har planlagt å kjøpe til forskjellig. Jeg har laget en liste over hva jeg skal kjøpe til hvem, og ca hvor mye det koster - da får jeg en fin oversikt over hva jeg skal bruke penger på. I tillegg så er boka så fin å se på!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Elise

 • Skrevet: 11.12.2015
 • Klokken: 12:16
 • Kategori: Tips
 • Kommentarer: 6

DIY JULEKALENDER

 • Skrevet: 03.12.2015
 • Klokken: 10:30
 • Kategori: Tips


Hei! Jeg tenkte å gi dere et lite tips til hvordan man kan lage en julekalender som koster så lite, men som likevel vil bety så utrolig mye! Personlig har ikke jeg så mye penger at jeg kan lage eller kjøpe julekalender til kjæresten min, mamma, pappa og søsteren min. Selv om jeg gjerne vil det, så lar det seg ikke gjøre. Så i år bestemte jeg meg for at jeg skulle lage en koselig, liten og personlig julekalender til kjæresten min. Nemlig en kalender hvor han får en lapp hver dag frem til jul, hvor jeg har skrevet en koselig setning som minner han på hvorfor han betyr så mye for meg for eksempel. Her er det bare til å bruke fantasien med masse koselig ord og setninger!Det du trenger er:
♥ Til og fra gavelapper eller andre lapper med et fint motiv - jeg har valgt lapper som er brettet, og disse kjøpte jeg på Søstrene Grene. 
♥ En penn slik at du kan skrive koselige ord og setninger
♥ Noen små klistremerker eller teipbiter til å holde kortene lukket, slik at de ikke kan sniktitte
♥ En liten boks som kortene kan ligge i.


Jeg har gitt fra meg esken med noen lapper allerede. Kjæresten min er ikke så flink til å vente, så jeg gir han noen lapper om gangen, hahah stakkars gutten min!

Håper du likte det!

- Elise

 • Skrevet: 03.12.2015
 • Klokken: 10:30
 • Kategori: Tips
 • Kommentarer: 8

GAVETIPS: FARSDAG

 • Skrevet: 27.10.2015
 • Klokken: 10:55
 • Kategori: Tips

Nå nærmer tiden seg hvor det er farsdag, min fars bursdag og julaften. Det samme problemet dukker opp år etter år, og jeg kan ikke telle på mine to hender hvor mange ganger pappa har fått såpe/sokker/deo/boxer av meg til disse dagene. Jeg kan tenke meg at det er flere der ute som er i samme situasjon og trenger noen tips til hva man kan kjøpe til faren sin. Jeg har klikket meg litt rundt i håp om å finne noe eget, og jeg tenkte å dele litt med dere.


Liten, lett å få med seg rundt, tradisjonell, praktisk og det er plass til kort og sedler. Du får kjøpt den HER!Barberblader blir fort "slitte" fordi de er møkkete. Ved hjelp av denne kan man rense barberbladene slik at de holder seg skarpe lenger. Den kan du finne HER!


Er faren din en handyman? Da kan dette være en fin gave. Hvis du ofte ser han skru, eller hvis dere for eksempel skal pusse opp. Da er dette magnet armbåndet veldig praktisk! Den finner du HER!


Eller er han glad i å sykle? Faren min sykler til jobb på morgnen for eksempel, da er dette perfekt å ha for en som ikke starter en morgen uten kaffe. Denne finner du HER!


Hva er vel ikke bedre enn at noen alltid røren i sausen for deg når du har fire andre kjeler å holde styr på? Disse finner du HER og HER!


T-skjorte er vel kanskje litt standard gave å gi, men ingen får vel nok av kule t-skjorter. Jeg vil si at det er bedre enn boxer og sokker som man ikke ser engang. Disse finner du HER og HER!


Denne skal jeg kjøpe til pappaen min! Denne ølkjøleren passer perfekt uansett om faren din drikker øl eller ikke. For den fungerer like bra med brus. Den passer tll glassflasker, og aliminiumsbokser. Denne kan du kjøpe HER!

Håper noen av tipsene var nyttig!

- Elise

 • Skrevet: 27.10.2015
 • Klokken: 10:55
 • Kategori: Tips
 • Kommentarer: 4
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits